Cure ja danas idem ipak po maxi cosi pebble plus. Htjela sam be safe ali stvarnooo je premala, onak za dijete do 4 mj. Nema smisla. Za maxi cosi sam cula dobre recenzije, ima tko?
Ja imam pebble...i zadovoljna sam...ima unutra jastucic koji se makne kad beba poraste...koristila sam do 15mj.
Bokic curke!
Evo mi smo danas bili u sopingu.
Uspjesno obavljen,kupili smo kolica i kinderic i komodu,jedva cekam da dodjemo kuci da sve raspakiramo 😁
Super smo prosli, dobili smo popust na kolica 20% jer su zadnja na skladistu i nece im dolaziti do kraja 1.mjeseca, tako da smo onda jos sretniji 😆😁
Uzeli smo Jane Rider Micro,muz je odusevljen njima,cak je vise uzbudjen nego ja 😂
Svidjaju nam se najvise sto se tako lako sklapaju i sto su zbilja puno manja sklopljena od svih ostalih modela,htjeli smo mozda uzeti Maxi Cosi,ali su ooogromna kad se sklope,jedva bi nam stalo u auto.
Uglavnom,volim ovakve sopinge,kad znas po sto ides i jos bolje kad sve nadjes. ☺️
Kako ste danas? Jeste jedva docekale vikend? 😄
Nina, pa vi ste se pravo ponovili. Sad mi je lakše kad nisam jedina luđakinja koja već ima skoro sve 😂
Ja jedva čekam vikend, još sat vremena.... Baš mi postaje teško raditi, i sjediti i koncentrirati se
Da se i ja danas javim... bas sam.umorna cjeli dan na nogama sad me kicma ubija... prozori su danas stigli imam i ja prozore sad za zavjese
vidim tisina danas ... dolazi vikend?
Nina supeer! Bas je gust sve to raspakiravat i proucavat. Mi uzeli danas AS i bazu, na 20% , i ovaj preslatki set
Cijeli zadnji post je zbrda zdola😂 jos smo uzeli neke bozicne poklone za klince.
Strgana sam ko pas od hodanja, a idem za sat vremena sa svekrvom na koncert od Bralica😂
Katuska sve je bas lijepo! ja dobila nalaze od neki dan sta sam krv vadila,i zeljezo mi je nisko. Dobila heferol tablete i vitamin C uz to. Malo prije popila to i evo sad mi tako lose valjda od toga da imam osjecaj da cu sve van to izbacit. Pije li jos koja od vas taj heferol i kako ga podnosite?
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Za taj heferol se baš puno ljudi žali da ga loše podnosi. Zovi doktora u pon i reci da ti je loše od njega pa nek ti da recept za nešto drugo. Navodno se najbolje podnosi neki sirip na K
Katuska sve je bas lijepo!ja dobila nalaze od neki dan sta sam krv vadila,i zeljezo mi je nisko. Dobila heferol tablete i vitamin C uz to. Malo prije popila to i evo sad mi tako lose valjda od toga da imam osjecaj da cu sve van to izbacit. Pije li jos koja od vas taj heferol i kako ga podnosite?
Meni je doktor spomenuo da ga sjetim da mi da uputnicu za krvnu sliku...jel to to sta si ti radila ili nesto drugo....ne sjecam se da sam to s P morala radit...😣😣😣😣😣joooooj za mucnine, probaj nazvat doktora pa vidjet da promijeni lijek...vidi za taj sta kaze Frajla
Ja ti svaki mj vadim krv radi toga sta se pikam fragminima pa da vide koliko se krv razrjeduje a usput mi sestra uvijek da cijelu kks i jos nesto+urin. Ne znam budem probala jos sutra popit pa vidjet kako ce mi biti jer ovaj sta sam popila sam na kraju malo povratila jer mi nikako nije sjeo i bas mi slabo bilo fuuujjjAk necu moc i sutra budem prestala pa zvala onda gin u ponedjeljak neka nesto drugo posalje. Hvala cure!
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Sortiraj odgovore
Najstariji