Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    11. Prosinac 2017. 15:03

Katuska99

Curkee, evo me s anomaly scana, sve je savrseno, reko je dr da je jako zadovoljan. Odgovara 21+1, 375g. Curka je samo sto je reko da nece rec 100% ali da je😂 vidjele se male usne glete slike😍 mali prcasti nos i debele cubice😂😂
    ja sam jos pod dojmom!! Bila sam odusevljena kad sam gledala, i muz kaze da je napokon nesto uspio skuzit na ekranu🤣
    Jako je nemirna bila, cuclala je prst i stucala, pa plazila jezik🤣 noge opet prek noge al je u jednom trenu uspio ulovit stidne usne.. sve zivo je uredno, od zilica, srca, mozga, zeluca, protoka krvi , bubrega, prstica.
    Ma bas smo jako sretni sad!!

😍😍😍😍😍😍
    Divno! Bas mi je drago da je sve super i vjerujem da si jako sretna! Mrva je preslatka 

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Katuska99
    11. Prosinac 2017. 15:16

Proudy hvala, jako jako sam sretna, puno mi je lakse kad znam da je sve super! 
    Kaktus i ja sam sjecalicu novu uzela, to mi je nekako ipak najbitnije.. 
    Litta na kojem si odjelu bila? I mene tog jako strah, zadnji put sam bas prosla uz prostoriju di je zona zracenja, usrala sam se. Sutra opet idem al ne na nuklearnu neg sad tocno znam gdje trebam ic da nebi blizu tog bila. Al nikad mi nije svejedno. Ja pijem od 75 

• Litta
    11. Prosinac 2017. 16:12

Katuska99

Litta na kojem si odjelu bila? I mene tog jako strah, zadnji put sam bas prosla uz prostoriju di je zona zracenja, usrala sam se. Sutra opet idem al ne na nuklearnu neg sad tocno znam gdje trebam ic da nebi blizu tog bila. Al nikad mi nije svejedno. Ja pijem od 75

Katuska slikice su jako lijepe, bas mi je drago da je sve super.
    U nuklearnoj u Ri sam bila. Kad se ulazi u cekaonicu nema obavijesti o zracenju. Tek dalje se prolazi kroz jedna vrata i tamo su pacijenti koji idu na scintigrafiju. Cula sam da na nuklearnoj zrace pacijenti a ne uređaji pa se tjesim da nitko nije bio pored mene, ipak su oni odvojeni.

Bjgirl
    11. Prosinac 2017. 18:46

Katuska slike su premedene.. ja jedva cekam svoje 4d idem 20.12.
    Ja jos nisam gledala autosjedalice nit kolica planiram tek poslje nove godine... al svakako mislim novu autosjedalicu....
    Eto da se malo zalim.. vadila krv i opet mi je TSH 5.8 povecala mi dozu tableta sad na 50... jel to jako los nalaz mislim ja ni neznam.koliko je stetan taj tsh

Katuska99
    11. Prosinac 2017. 18:55

Bjgirl, preporucujem samo da malo pratis stranice s baby opremom, cesto znaju bit popusti. Tako sam ja na sjedalici i bazi ustedila 100€ jer je samo jedan dan sve bilo 20%. 
    Kaj se tice stitnjace, meni je zadnji put bilo 3.80 pa moram pit od 75. 
    Dosta je 5.8 cudim se da ti nije jos vise povecala, ali ovisi koliki su intervali kod vas, al nek te ne brine to, samo pijes, nis ne steti, bitno da je ostalo sve ok

Bjgirl
    11. Prosinac 2017. 19:33

Katuska99

Bjgirl, preporucujem samo da malo pratis stranice s baby opremom, cesto znaju bit popusti. Tako sam ja na sjedalici i bazi ustedila 100€ jer je samo jedan dan sve bilo 20%.
    Kaj se tice stitnjace, meni je zadnji put bilo 3.80 pa moram pit od 75.
    Dosta je 5.8 cudim se da ti nije jos vise povecala, ali ovisi koliki su intervali kod vas, al nek te ne brine to, samo pijes, nis ne steti, bitno da je ostalo sve ok

Hvala ja inace sve uvijek "stignem" pa onda u zadnji cas sve nabavljam... 
    Sto se tice nalaza sve je super osim tog tsh... mislim i zadnji put je bio 5.8 i pila sam.od 25 i eto ko da nije nist djelovalo ... nnekuzim... pit cu dalje pa cemo.vidjet za mj dana ponovo

ikyri
    11. Prosinac 2017. 19:38

Litta

Katuska99

Katuska slikice su jako lijepe, bas mi je drago da je sve super.
    U nuklearnoj u Ri sam bila. Kad se ulazi u cekaonicu nema obavijesti o zracenju. Tek dalje se prolazi kroz jedna vrata i tamo su pacijenti koji idu na scintigrafiju. Cula sam da na nuklearnoj zrace pacijenti a ne uređaji pa se tjesim da nitko nije bio pored mene, ipak su oni odvojeni.

ja kad sam bila na scintigrafiji mi je rekla da baš ne idem odmah na kavu s trudnicom a ja sam stajalu u redu za pokaznu kartu 2h i molila boga da nikog nisam ozračila puno... :)

• Litta
    11. Prosinac 2017. 19:58

Hahaha ikyri sad cu se jos brinuti kad cekam negdje u redu da nije netko pored mene bio na scintigrafiji 

Bjgirl jesi vadila samo tsh ili jos i ft4? Meni je tsh bio 6 pa sam pila od 25, sad mi je 3.68 i povecali mi na 37.5. Ft4 mi je uvijek oko donje granice, malo iznad.

• ita87
    11. Prosinac 2017. 21:15

Panda, ja sam bila tocno na pola kad sam rekla za trudnocu, inace nosim siroke majice pa se nije moglo bas skuziti. Ja nemam struka, ravna sam hahaha i jos mi posteljica iza pa se valjda zato bas ne kuzi i dalje.
    I meni se svidja stol od honey, lijepo izgleda ovo sto se vidi. I kolacici isto 
    Proudy, ne mogu vjerovat ovo za kopanje po torbama, koje budale!

panda102
    11. Prosinac 2017. 21:22

Hrt2. Najdrazi film 😍😍😍😍
    HoneeeYyy cekamooo presjekkkk

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.