Uzeli smo jučer i adaptere tako da autosjedalica može na kolica - u magic baby je bilo 15% na sve, neznam do kada traje, pa ako nekome nešto treba bacite oko. A vidilia sam u prolazu da je i u bubamari 15% "Na proizvod po izboru", neznam sta im to znači, valjda jedan po računu
Ej zenske...eto mi se vratili iz crkvice i setnjice...smrzli se...sad doma odmorko...rucak nismo kuhali pa si je tata ispekao jaja a ja pizzu...svima zelimo lijepi dan
Ja sam danas opet pekla a rekla sam necu vise.. i odbilo mi se o glavu. Radila neki medenjak kolac, kao jednostavno a zapravo komplicirano uzas. Sliknem presjek sutra i javim jel valja. Jadna ova moja bebica, nista nije bilo odmora ovaj vikend a sutra posao 😢
Lijepe su ti kiflice honey..mmmm..moji cvjetici nestali kak su nam bili fini..sad najbolje odmah u krevet a sutra ocekujemo slikicu poslastice🤗🤗🤗
Jutro cure, panda je budna....ili nije....
Bile smo vrijedne za vikend, svaka nam cast hahaha ali kod mene nista nije ostalo, toliko gosti smo imali sve se je pojelo. Hvala Bogu, ja probala samo jednu raffaelo kuglicu jer su svi navalili, da vidim sta je to tako dobro, zgaravica me ubila....
Honey nam je bila vrijedna ko pcelica :)
svidja mi se tvoj stol, jel masivno drvo? <3
Frajla ja se bas kontam da li da uzmem novu sjedalicu ili polovnu, znam samo da bih voljela imati isofix, ali kako je to sve skupoooo.....
Vidis pikica nista se ne isplati peći, sve se pojede hehehhe
Bas sad kontam nesto i gledam se, i mislim (aj rečenice mi, sjedi 1) kako je Ita krila u 17 tjednu da je trudna, a evo ja 16 i bas bih mogla jos kriti...
Kako ste vi??
Jutreko 🤗
Panda, radiš rafael s mlijekom u prahu? Ja sam ih par godina radila s gustinom (može i s pudingom od vanilije, samo ja to ne jedem) i prošle godine dobila mlijeka u prahu i napravim s tim, kad ono svi razočarani, navikli se na one 😆
Je, sjedalica su baš skupe. A još je najgore što baza košta isto ko i sjedalica, ako ne i više 😥
Ako ćeš polovnu savjetujem samo od nekog poznatog. Kao prvo sjedalica nakon 4-5 god nije više baš sigurna, jer sva ta plastika s vremenom postane lomljivija. A ako je bila u prometnoj, čak i nekoj lakšoj može biti oštećena. Na mojoj piše ako bude u prometnoj gdje se vozi 10 km/h ili više da se mora slati kod njih na testiranje.
Dobro jutro... svi ovi kolačići izgledaju baš mljac 😊
ja jučer bila u toplicama, kupala se nisam, samo noge močila do koljena i izležavala se na ležaljci, baš uživala - nisam se usudila kupati ni u bazenu s vodom cca 28 stupnjeva ni u termobazenima gdje je voda 35 stupnjeva što zbog upala što zbog vrućine da ne naškodi djetetu. Čitam da se inače plivanje preporuča, no ne znam da li to vrijedi i za toplice. Imate kakvo iskustvo s time?
Sjedalice i kolica su mi još nepoznanica, trebat će se uskoro s tim pozabaviti...
Iskrica, mislim da ti je dobra odluka što se nisi kupala.
Plivanje se preporuča, ali u moru jer zbog soli bakterije ne preživljavaju tamo baš. Bazeni su leglo razno raznih boleština, što veća temperatura još se bolje razmnožavaju
Sortiraj odgovore
Najstariji