Jutro…
Šta je germknedla?
Ponavljam pitanje sta je germknedla il kako vec hahhaha
Germknedla je knedla 😂, neznam kak bi rekla, onak je tjestasto i kuha se na pari (u originalu) pa ostane bijela, punjeno pekmezom ili nutelom i prelije se rijetkim pudingom od vanilije.
To je ekipa jela po skijalistima vani, a od prošle god ih ima u zg puno, pogotovo tak kad su neki štandovi.
ovo je gemknedla, fine su, jako zasitne, jela sam i boljih i losijih, ove na zg adventu su cist dobre. Moram ici jedino one sa sljokicama probat, cisto jednog eksperimenta radi haha
Hjooj gremknedla....žudim za jednom..kakva sa šljokicama?? Na kojem štandu?
Sad ce Ikyri napisati vi samo o hrani hahahahhahha
Hvala za slikoviti odgovor...mislim da mi se ne bi svidjelo, ne volim ni obicne knedle.... ali moja mama bi to smazala sigurno hahhaa
Najvise voli one knedle iz lidla.
Danas sam usporena, kako vi?
Jutro! Ljuta sam jer sam dvije godine jela germknedlu na istom standu i sad ga nema, ili se negdje premjestio a ne znam di. Jucer sam jedva nasla neki stand s tim, i nije bila tako fina, spljostena i pregusta. Al dobro smazala sam ju naravno, bez maka.
Od danas pazim na slatko i kaj jedem jer u uto idem na dogovor u vinogradsku za ono spavanje i mjerenje secera, vec mi je muka od tog. Pa cu pazit da mi nebi slcajno tam isli mjerit pa da ih slagira.
Danas planiram radit ono indijsko jelo tikka masala, jel radio ko? Valjda ce bit fino
I danas idemo po autosjedalicu 🙈
Katuska, cije si jela ovih godina?
Dosta su toga ispremjesali ove godine, vidis da nekih lokacija ni nema, neke su prebacene.
Sortiraj odgovore
Najstariji