Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bublica123
    09. Prosinac 2017. 13:41

panda102

Svanulo. Idemo pit ☕️☕️☕️☕️
    Lijep vikend cureee

Ajme pandaaaaa😍😍😍😍😍😍❄⛄☃️❄🌬⛄☃️⛄🌬wooooooow 

• ita87
    09. Prosinac 2017. 13:56

Ja ne bih mogla sada vec praviti keksice jer bi ih pojela sve  jos onako topliii

panda102
    09. Prosinac 2017. 13:57

Znaci koje olaksanje ja osjecam sad kad sam izasla iz onog prvog dijela trudnoce. Ja sam puna energije, snage ma svega ❤️❤️❤️❤️ Je li i vi tako? 
    Danas cu praviti rafaelo kuglice i mileram kolac. Tijesto je vec na hladjenju. Vi ste majstorice. Ja imam taj kalup al nikad ga nisam koristila. 
    Katuska nisam jos pravila....

Katuska99
    09. Prosinac 2017. 14:57

Cure hvala za recepte, probat cu oba. 
    Panda joj obozavam mileramku.. njama
    Evo mi uzeli kolica, jako smo zadovoljni!! Ko nova su, stvarno jako ocuvana, jos mi je poklonila suncobran i kabanicu onu. Sve to za 3000 kn a u ducanu su oko 9000 

panda102
    09. Prosinac 2017. 16:57

Rafaeloooo 
    Samo jedan sam pojela i ubi me zgaravica....dokleeee vise 🔫🔫🔫
    Katuska pixi je cudooo hahhhhha volim zivotinje. 
    Joj kako nam je zapadao hahahahah 
    Isla danas u trgovinu i nisam imala kljuca od garaze. Dosla pred blok aahaaaaa sva parking mjesta zauzeta a odakle mi lopata da cistim. Kad neki frajer izlazi i ja se na njegovo mjesto parkira. Poludio a ja samo stomak napuhala da ga bude sram. Usutio je. Hahahaha

Katuska99
    09. Prosinac 2017. 18:47

Panda super izgledaju, ja trenutno slatko smijem samo gledat, bar do pregleda.. 
    hahaha pa treba se znat snac i koristit ovo stanje, zasto ne🤣

Bjgirl
    09. Prosinac 2017. 18:59

Joj cure predobri su vam kolaci... odma mi se jede nest... 
    Panda i ja u ducanu napusem trbuh kad idem na blagajnu da se neguraju hahhaha cak me neki i puste prije njih.. ;) 

Honey
    09. Prosinac 2017. 19:38

Evo i mojih ⭐🌟⭐ ima ih milijun 😀 popizdila dok sam pomazala sve. Pukla mi samo jedna, muz jedva docekao 😂 
    Panda ti si kino 😂 super su ti rafaelo kuglice, al ja ih ne volim, no moj muz bi pojeo sve hahaha 
    Katuska kolica su predivna, i mi cemo kupiti bugaboo cameleon3, zaljubila se u njih i lagana su i nisu prevelika za gepek. 

09. Prosinac 2017. 20:18

Honey

Evo i mojih ⭐🌟⭐ ima ih milijun 😀 popizdila dok sam pomazala sve. Pukla mi samo jedna, muz jedva docekao 😂
    Panda ti si kino 😂 super su ti rafaelo kuglice, al ja ih ne volim, no moj muz bi pojeo sve hahaha
    Katuska kolica su predivna, i mi cemo kupiti bugaboo cameleon3, zaljubila se u njih i lagana su i nisu prevelika za gepek.

Katuska i Honey i ja pikiram kupit Bugaboo,  zaljubila sam se u njih. Katuska super si prosla,  ja isto mislim uzet rabljena,  al jos nisam pocela pratit njuskalo kaj ima,  racunam da jos imam vremena,  s tim cu se pocet bavit poslije nove godine.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Katuska99
    09. Prosinac 2017. 21:58

Ajmeee honey divno izgledaju, boze sto bi se ubila sad u njima🤣
    Da bugaboo kolica su mrak, ova buffalo su kao vise za sve terene, za plazu bla bla, a meni se ti kotacici cak i vise svidjaju. 
    Proudy da moze se nac sam pocni pratit na vrijeme, imate i dvije grupe na faceu di curke prodaju kolic, ako vas zamima napisem tocno kak se zovu. Samo prati neke znaju nabit cijenu preveliku za rabljena. 
    Ja sam preeedobro prosla, ona podloga u kosari nikad svjetlo dana nije vidjela, uvijek je sve stitila s tetricama i to. Bas sam happy jako, jer sam bas ta htjela 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.