Jutrooo! Nista cure svi cemo do Novog Mesta na picice kod pande 😂
Katuska, kad se sjetim da si prije 4tj bila ravna ravna, ovaj trbuh je stvarno iznenadenje! 😀 Bravo maloj katuski u busici! I super ti stoji tamno zeno! 🖤
Elvira drzim fige da ne bude dijete!!
Ita sta si ti bila u nocnoj? 😂 Dobro jutro!!!
Ja inace jucer dobila i briseve, sve sterilno osim bakt.aerobni, bhsgb se ne zeli iseliti. Znam da dosta doktora to ne lijeci, al moj ima stav da bi bilo bolje da se i toga rijesimo, kad smo se svega do sada. I ja se slozila s njim, dobila jucer nesto slicno sumamedu zove se mezotromicin ili tako nekako mislila sam da cu na hitnoj jucer zavrsit kako mi je lose od njih bilo, imam jos 2 za popit pa cu valjda nekako. I dobila vaginalete geonistin ili tako nekako. Sorry neda mi se po kutije 😂 Eto ja se odjavljujem za danas, idem se bacit na ciscenje i kicenje kuce 😍 Ugodan vam dan cure i puseeee 😘
Jutrooooo
Ej Katuska kako me nasmija hahhahh za usta. Crnkinjaaaaaa super siiii
Pičiči eto ja sam samo ovdje ih vidjela, a bas ono fora. Das gore nacho sir, neki bijelu umak neki paradajz i jos sve sto imas i dole pizza margarita izrezana na kvadratice. Dobra ideja. Uhuuuu imat cu gosteeee.
Evo mog trbuha nemaa. A bio je sinoc.
Na festi mi je sve smrdilo. Pojela salatu i pire krompir. I onsa jaranicu da iznenadimo. Kupila pet razlicitih komada torte, parfem, cvijece i nesto curicama. I nadjem se s jaranicom pred njenom kucom. Pozvonimo i kazemo da je inspekcija. Hahahahh nije nas uopce ocekivala. Bas se iznenadila. Super nam bilo. Smijale se ko lude. Dosla kuci u 10 ko da sam pila sve me boli. Hahahahh
Jeste li obje vadile secer i ita i katuska. Super da je dobar. Elvira nadam se da je i tvoj ok. Jel ikyri rekla kakav je njen?!
Jel se vidi da puno pricam najutro ahhahahaha
Jutro svima!
Fakat mislim da malo pretjeruju s tim secerom, ja eto imam starijeg ginica koji dijeli moje misljenje.
Katuska divna si!
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Moram se i s ovim pohvaliti.
Od mojih frajera jucer 😍😍😍😍
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Jutro koke :) ja se spremam za krstitke
ITA jesam ja sam friska crnka, jos se privikavam iskreno... al puno je lakse za odrzavat, iako i dalje ne perem kosu doma🤣
Hvala curke, joj i vase buše su preslatke. Vidjet cete kak ce odjednom iskocit, i to u fazi kad vas pocne sve stezat i bolit, bar je mene tako. Sad mi je i lakse spavat na boku kad od njega ne mogu ni mrdnut😂
Ja sam vadila ogtt jos valjda u 11 tt, zadnji mi bio povisen, pa sam ono bila u vikogradskoj, i sad cu morat opet uskoro.
Panda bas vam je super na kraju bilo..
mene ulovila faza da mi se sve zivo jede. Vec dva dana razmisljam kak jedva cekam nedjeljni rucak😂
Proudy -divno, prave gospode ☺️
Jutrooooo
Ej Katuska kako me nasmija hahhahh za usta. Crnkinjaaaaaa super siiii
Pičiči eto ja sam samo ovdje ih vidjela, a bas ono fora. Das gore nacho sir, neki bijelu umak neki paradajz i jos sve sto imas i dole pizza margarita izrezana na kvadratice. Dobra ideja. Uhuuuu imat cu gosteeee.
Evo mog trbuha nemaa. A bio je sinoc.
Na festi mi je sve smrdilo. Pojela salatu i pire krompir. I onsa jaranicu da iznenadimo. Kupila pet razlicitih komada torte, parfem, cvijece i nesto curicama. I nadjem se s jaranicom pred njenom kucom. Pozvonimo i kazemo da je inspekcija. Hahahahh nije nas uopce ocekivala. Bas se iznenadila. Super nam bilo. Smijale se ko lude. Dosla kuci u 10 ko da sam pila sve me boli. Hahahahh
Jeste li obje vadile secer i ita i katuska. Super da je dobar. Elvira nadam se da je i tvoj ok. Jel ikyri rekla kakav je njen?!
Jel se vidi da puno pricam najutro ahhahahaha
Ja cu svoj dobit tek u pon. Mora netko doc po nalaze osobno...
Sortiraj odgovore
Najstariji