Ispirem fizioloskom stalno, imam ovlazivac.
Zvala sam sad i doktoricu i veli da mi nema kaj dat dok sam trudna, a antibotik ne bi davala ako ne mora.
Honey mozes mi slikat taj sprej za nos?
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Buco dobro dosla :)
Jutro svimaaaaaaa :)
Jao one vec sve peru i peglaju ahhahaa divnoooooo imaju i kolica i sve :) kad mi budemo kupovale aBd.
Ja na poslu, pijem caj, nista me ne boli, nije mi muka.
Honey se usutila, ubila se burekom, zgaravica je jos pece ehhehehe
Mene je isto nesto mucilo s pizze, mozda luk…il suha salama ne znam, a one elebaby su mi grozne
Spavala sam jucer prekodana, bas fino, neka dva sata :) nakon gljiva ludara hahahahah
Danas nam ima Horny ahhaha pregled :) sretno pa da te ukljuci i na uz
A Mono pitala si jel imaju autosjedalice rok trajanja, hmmm ne znam, mozda pise na njima od koje godine do koje garantuju sigurnost, a sto ti se cini tvoja nestabilna?
Imaju rok trajanja jer popusti sigurnost od stajanja u auto koje je izloženo različitim vremenskim uvjetima
Zvala sam sad i doktoricu i veli da mi nema kaj dat dok sam trudna, a antibotik ne bi davala ako ne mora.
Aqua Maris ti je dobar
Aqua Maris ti je dobar
I to spricam doduse onaj obicni, jer ne znam jel smijem i onaj strong?
Znam da mi je taj strog bio super, sve te zapece kad naspricas, ali pomogne.
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Mislim da ne smijete koristiti propolis za odrasle jer sadrzi alkohol, nego onaj baby propolis bez alkohola.
Meni curi krv iz nosa, vjerovatno radi tog suhog zraka u stanu i radijatora.
Zacepi mi se pa pusem i onda mi curi krv.
Ne znam tko je napisalo za posteljicu...meni je odredjeno samo blago mirovanje radi iste, znaci mirovanje ali ne 24 h dnevno. Meni se bila podigla malo, nije vise na uscu..ali je i dalje vrlo nisko.
Nije za bebu, al cisto da vidite s cim su se moji decki vratili jucer kuci iz ducana. A otisli su kao po jednu stvar. 😂😂😂
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Aqua Maris ti je dobar
I to spricam doduse onaj obicni, jer ne znam jel smijem i onaj strong?
Znam da mi je taj strog bio super, sve te zapece kad naspricas, ali pomogne.
Smiješ meni ga doktorica preporučila
Proudy bankrotirala. hahahahah
Jao koji daaaaaan pa moze li vise padat ova kisurina???
Jedva cekam kuci pod dekicu... Kad moram od jedne hale do druge pod kisobranom ubila bih se...
Za rucak mi se nista ne jede, mozda neki cevapi ali odakle mi ehehehe mrsko mi u prodavnicu........
Mislim da ne smijete koristiti propolis za odrasle jer sadrzi alkohol, nego onaj baby propolis bez alkohola.
Meni curi krv iz nosa, vjerovatno radi tog suhog zraka u stanu i radijatora.
Zacepi mi se pa pusem i onda mi curi krv.
Ne znam tko je napisalo za posteljicu…meni je odredjeno samo blago mirovanje radi iste, znaci mirovanje ali ne 24 h dnevno. Meni se bila podigla malo, nije vise na uscu..ali je i dalje vrlo nisko.
Ja sam pisala za posteljicu.
Ma rekao mi je da mi je na uscu,tada sam bila 20+3, da se ne nadam previse da ce se pomaknuti,a svugdje sam procitala da se sve moze promijeniti jos do 28.tjedna,tek tada se postavlja dijagnoza,a on je meni prakticki vec tada rekao da je to placenta previa i gotovo.
Mirujem koliko mogu,ali se nadam da mi se pomaknula bar malo kao i tebi. ☺️
Evo i mene da napisem par redaka… Imam jednog malog miša od 9 i pol mjeseci, i malo prije njegovog rođendana očekujemo još jednog!! :) Oboje deckici.
Trenutno sam 31 tt.
Sta se tice izgleda, u prvoj trudnoci kad sam dosla s trudovima u bolnicu su me cudno gledali jer se trbuh jedva nazirao, al sada se zato vidi. Iako ni sad nisam "jako velika". Jos uvijek nosim svu robu kao inace, samo izbjegavam rifle, iako su ispod trbuha , jer me malo režu. U prvoj trudnoci dobila 12 kg, a u drugoj za sad 8.
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji