Supeeer Honey,bas mi je dragoo!! 😁😁
Ja jedva cekam svoj pregled isto,moram nazvati doktora da se dogovorimo kada cu,trebala bih sredinom 12.mjeseca
Nadam se da se posteljica podignulaa pa da ne moram vise mirovati toliko jako.
Zabranili su mi hodanja,sjedenja,muz mi prakticki ne da da izadjem iz kuce hahah 😂
Mislim ok,sve za dobro ove male curkice,izdrzat cu sto god treba,ali kad vidim koliko je Palčica vec nakupovala svegaa i svacega,uhvati i mene soping groznica,isla bih biirati sve,ali okej,ima vremena 😊
Kathryn meni kosa nije se proljepsala takodjer, nokti su mi waoooo ahhahaha
Honey pa raste bebicaaa <3 Odičnoooo je sve , vidiš, vjerujes u svoju srecicu i sve je onda super.
Vidim da vam je moj UZ glavna zezancija hahahhahaha
Hvala curke! Vjerujem, i rekao je i doktor da je pozitivan stav najbitniji! Tu je uvijek briga i bit će, ali ne treba paničariti i stvarno treba slušati tijelo i srce! Moje srce je reklo nećemo vaditi krv za statistiku, a šta nam dođe s tim ćemo se nosit! Pogledajte onaj film "Čudo" (Wonder), sad je u kinima. Predivan i dirljiv, ako se želite rasplakati ali onako i od sreće
Jutro svima!
Honey slika je divna 😍😍😍😍. Bas mi je drago da je sve super.
Mene i dalje ubijaju sinusi, ne znam kaj da napravim.
Boli me iznad desnog oka, izmedju obrva i kao iza desnog oka, tocno se ta strana zacepila. Inhalacije ne pomazu, ne znam kak da si to od stopam. Da stvar bude bolja nos mi ne curi uopce, ali tocno osjecam kak na tu nosnicu ne mogu udahnut.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Honey pa prekrasna je slikicaaaaaa😍😍😍😍😍😍bas je wooooow...super da je sve odlivno i da sada mozes bezbrizno uzivati 😚😚😚😚😚
Joj ti sinusi stvarno znaju biti zeznuti...moju frendicu kad uhvati me pustaju po mjesec dana😤😤😤😤
Jutro svima!
Honey slika je divna 😍😍😍😍. Bas mi je drago da je sve super.
Mene i dalje ubijaju sinusi, ne znam kaj da napravim.
Boli me iznad desnog oka, izmedju obrva i kao iza desnog oka, tocno se ta strana zacepila. Inhalacije ne pomazu, ne znam kak da si to od stopam. Da stvar bude bolja nos mi ne curi uopce, ali tocno osjecam kak na tu nosnicu ne mogu udahnut.
Topli oblog na čelo, termofor ili nešto, kad ležiš lezi na povišenom. Vjerojatno grijete kuću/stan i presuh zrak ne pomaže sinusima pa stavi posudice sa vodom na radijatore ili kupi ovlaživač zraka bar za spavaću sobu.
Sprej za nos od propolisa (odličan mislim da ga mogu i trudnice, odčepljuje sveeee). Imam sinusičara doma i znam koja je to drama i kako to boli.
Honey,
Jejj ! Drago mi je da je sve super bilo na pregledu !!!!! Bas je dobra fotka :)
Buco, mi smo tipkale na faceu..Tea dobrodosla!
Meni trbuh se tek poceo vidjeti, tj.rasti iza 17 tt, prije sam samo bila napuhnuta od Duphastona.
I sad mi je vrlo mali, naspram drugih cura.
Sto se tice AS, ne cini mi se da kad dijete zavezes da nije cvrsta.
Nego mi se cini da je ta plastika dosta slaba, ne znam koliko je sigurna kod sudara recimo...mislim znam da ni jedna nije...ne znam kako bi opisala.
I.onda je plan da mi prijateljica da Maxi Cosi, koja je u svakom slucaju cvrsca i kompaktnija...cini mi se da je dijete ipak sigurnije u toj nego u ovoj, ne znam...
Sortiraj odgovore
Najstariji