Ma da bitno da ja znam da je s bebom sve ok. Nece mi mirovanje tesko past :)
Hahaha joj bas sam se nasmijala sad, djeca su zakon🤣
Katuska, kakva ti je probava?
Mene zna jako jako boljeti ako nisam par dana bila na zahodu, i to bas grcevito, zna me nekad primit da se ne mogu pomaknut nekoliko minuta
Ma ja sam bas odmah iza tog isla na veliku nuzdu, i cak mi je cesca neg prije( jel moze to od magnezija bit?)
A mozda su mi oni antibiotici tesko nes pali, tko ce ga znat.
Ma ja sam bas odmah iza tog isla na veliku nuzdu, i cak mi je cesca neg prije( jel moze to od magnezija bit?)
A mozda su mi oni antibiotici tesko nes pali, tko ce ga znat.
Katuska,
Sad sam skuzila da su ti dali Duphastone...?? Bolje da su ti dali Utrogestan, koji ima bolje djelovanje i smiruje maternicu...i dalje ne znam zasto mnogi gin.uvode duphastone...no dobro.
Moze biti od magnezija, ako uzimas previse, moze imati laksativno djelovanje. Smanji magnezij onda...
Mono pa i mene je zacudilo da mi je dala duphastone, jos sam pitala i dr kaze za cuvanje trudnoce😳
Sjecam se da sam nekad prije par god duphastone pila da mi potera mengu, a sad za cuvanje trudnoce. Kak jedne tablete mogu imat tak dva suprotna djelovanja?
Danas svima tezak dan. Katuska odmaraj...
Pikica komentar na sirotinju hahahahah to samo djeca mogu 😝😝😝😝😍😍😍😍
Ja se sad vagala smrsala za kilogram od pregleda 7.11.zanimljivo hahahah
Cure, kako stojite sa strijam? Dobila koja? Mazete se ili vam je svejedno?
Katuska cuvaj se! 💗
Pikica kad bi ljudi govorili da su velike obitelji najvece bogatstvo i djeca bi imala sto pametno cuti. 😁
Kaktus ja se mazem sa masaznom plocicom od lusha vec sada, super mi je. Sklona sam strijama imam ih dosta iz puberteta i nadam se bar da ce ih manje biti ako mazem. Preporuke?
Katuska,
Duphastone je sinteticki progesteron. Daje se u oba dva slucaja
Sortiraj odgovore
Najstariji