Otisao post...
Daje se u oba dva slucaja, i kod cuvanja T i kod izazivanja M.
Ali Utrogestan koji se stavlja vaginalno, ima puno bolje djelovanje nego ovaj sinteticki koji uzimas na usta.
Kaktus,
Ja nemam strije, bar ne jos.
Ok Mono tnx, ma nadam se da ce me normabel smirit.
Kaktus, ja se mazem svaku vecer poslije tusiranja, meni nije problem jer se cijeli zivot mazem, ne mogu bez tog zamislit odlazak na spavanje🤣 sad se mazem nekad uljem bas za strije, nekad mlijekom ili nivea, ili biobaza mama
Malena- boli mene i jos par cura sto su na faceu pisalo, izgleda da je sve to normalno.. mene prestrasili ti jaki grcevi, ali sad je sve ok.
Ja sam bila na pregledu zbog ponovno čestih kontrakcija. Mali je super. Odgovara veličinom 24+0 ima 625g. Ušće mi je zatvoreno ali smekšano. Spasmex, mirovanje i no sex.
Nemam za sad strija, nisam dobila niti u prvoj. Mazem se bademovim uljem, ali ne radi strija, vec radi strasno suhe koze.
Nadam se da ih necu dobiti.
Koza mi se stvarno brzo vratila u normalnu nakon prve trudnoce, brzo sam se sva vratila na staro. Iako mi vec sad izgleda da cu imat puno puno veci trbuh, vidjet cemo sto ce on donjet sa sobom
Ja sam bila na pregledu zbog ponovno čestih kontrakcija. Mali je super. Odgovara veličinom 24+0 ima 625g. Ušće mi je zatvoreno ali smekšano. Spasmex, mirovanje i no sex.
Eto upute si dobila i bit ce dobro 👍 Ovo mirovanje je jedno od vaznijih stvari. Vjerujem tesko sa malom doma ali... 🤞 Dobar je mali to je super 💗
Nemam za sad strija, nisam dobila niti u prvoj. Mazem se bademovim uljem, ali ne radi strija, vec radi strasno suhe koze.
Nadam se da ih necu dobiti.
Koza mi se stvarno brzo vratila u normalnu nakon prve trudnoce, brzo sam se sva vratila na staro. Iako mi vec sad izgleda da cu imat puno puno veci trbuh, vidjet cemo sto ce on donjet sa sobom
Oh, lucky you. 😍 Ja jos nisam upoznala neku zenu da bas nema nista strija 😁
Strija imam iz puberteta nesto malo, pa sam racunala na njih i u trudnoci, medjutim u prvoj sam imala srece, nisam dobila ni jednu. Mazala sam se biobazom protiv strija i sad se mazem i jos nema nista. Drzim fige da ostane tako i kad krenem bujati.
Curke koje su u bolovima saljem vibrice da sto prije prodje.
Ja sam jos danas imala i frku s malim, zvala teta iz vrtica, pao je na tjelesnom i razbio glavu, pa sam jurila po njega. Ugl osim kvrge, sve je dobro, al bas sam se bila prepala.
Eto laku noc vam zelim svima! 😘
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Hellooou
Dobro jutro.
Nije bilo bas tako bajno ustati a bas sam jutarnji tip.
A evo francuzi dolaze u 8 aiiiii valjda necu morati puno hodat. Kupila sam si jucer u Lidlu one kao debele najlonke za trudnice. Prvo sam kontala sta je guzica a sta sprijeda. Izgledaju kao moje obicne samo ono s guzice one dvije linije idu naprijed hahahahahah ludilo plavusa 🤪🤪🤪
Vidis proudy ne moze dan da prodje da djeca nam nesto ne prirede aiiii jedva cekam abd hahahaha
Danas necu nista radit popodne. Samo ležanje hahahahaha
Strije nemam ih jos. Hocu li uzeti od mustele ono ulje mozda. Iskustva?
A pristici!? Ja ljepsa nego ikad hahahah Bgm. Koza waoooo bez ijednog. Lice mi se ne masti vise ma hejjj
Jutro! ProudMomy vjerujem da si se dobro zabrinula, hvala bogu pa je sve dobro prošlo. Malog od kolege (3g) je pokupilo dijete na biciklu, dva dana su ga morali doma motriti po noći, dežurali su on i žena, glavica mu je bila katastrofa. Hvala bogu i sve je dobro završilo. Al ono, šta dijete napravi djetetu, noćna mora svakog roditelja.
Panda mislim da i ja imam te iz Lidla, hahah, al dobre su makar ni ja nisam kužila te crte kud šta, haha. Ja zadnja dva dana kad dođem kući sve nešto hoću napravit, al na kraju me ili tlak zahebe ili mukica. I onda završim na kauču, i strašno sam umorna zadnjih par dana, nikako se naspavat.
Ikyri ti ćeš se morat počet s nečim bavit, tipa heklanje, gobleni i tako to, hehe Ajde možeš ti to, bolje da ležiš kući nego u bolnici nedaj bože.
Sortiraj odgovore
Najstariji