Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    24. Studeni 2017. 12:27

ikyri

Mala ima 1 god i 9mj. Ma ta dob je škakljiva jer su komplicirani i puno shvacaju malo govore pa bude cuda.

Pa eto sve si rekla, i ne citaj vise, pogotovo o autizmu i autisticnom spektru, mala je najnormalnija za svoju dob i jednostavno prolazi svoju neku fazu. 

24. Studeni 2017. 12:28

ikyri

Mala ima 1 god i 9mj. Ma ta dob je škakljiva jer su komplicirani i puno shvacaju malo govore pa bude cuda.

Ne brini,  to je faza,  i njen nacin kako se ona nosi sa novonastalom situacijom.
    Evo moj ima 4 i pol godine i jako se veseli i sve skupa,  ali svejedno postoji promjena u ponsanju,  on je recimo poceo puno vise plakat,  za sve zivo place,  treba jest place,  treba spavat place,  ne dam mu slatkis place,  i tako dalje... Puno pricam s njim o tome i nekako cemo to izgurati. Jasno mi je da je njemu to sve novo i jednostavno trazi nacin kako da se nosi s tim.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

panda102
    24. Studeni 2017. 13:14

Kakvo lijepo vrijeme a ja na poslu. Dok dodjem kuci i pola 4 skuham i pojedemo eto pola 5 i mrak i bez sunca, fak...
    valjda sutra muz nece raditi da makar odemo negdje kraj rijeke na kaficu i limunadu i malo prosetati. 
    Pikica uziva briga njuuuuu ahahhaha 
    Katuska ko Mono jos uvijek ne zna u kojem je tjednu hahahah

24. Studeni 2017. 13:31

Daaa,  predivan dan,  a ja u krevetu. Mislim da cemo si i mi sutra bar neku kavicu negdje na sunceku osigurati,  pa opet u krevet.
    U pon sam na kontroli,  valjda cu dobit zeleno svijetlo za kretanje,  dosadno mi lezat vec.
    8.12. mi bozicna vecera sa firmom,  bas bi voljela ici,  al vidjet cemo jos.

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Honey
    24. Studeni 2017. 19:15

kaktus

ikyri

Pa eto sve si rekla, i ne citaj vise, pogotovo o autizmu i autisticnom spektru, mala je najnormalnija za svoju dob i jednostavno prolazi svoju neku fazu.

Jao meni neki dan kolega na poslu dolazi i kaže da ga frka dat cijepit malog prvi put (beba 2mj) zbog tog autizma itd...
    Na žalost danas je previše informacija dostupno i previše informacija se prenosi, previše toga nepotvrđeno, stalno neka istraživanja ali bez konkretnih rezultata, filaju nas na sve strane, i mi filamo jedni druge i tako.
    Inače to im je prvo dijete u 40-oj godini i kužim da je panika, malo nakon razgovora se smirio, pa rekoh svi smo se cijepili...

24. Studeni 2017. 20:53

Honey

kaktus

ikyri

Jao meni neki dan kolega na poslu dolazi i kaže da ga frkadat cijepit malog prvi put (beba 2mj) zbog tog autizma itd…
    Na žalost danas je previše informacija dostupno i previše informacija se prenosi, previše toga nepotvrđeno, stalno neka istraživanja ali bez konkretnih rezultata, filaju nas na sve strane, i mi filamo jedni druge i tako.
    Inače to im je prvo dijete u 40-oj godini i kužim da je panika, malo nakon razgovora se smirio, pa rekoh svi smo se cijepili…

Ne spominji cjepivo... Mi smo imali situaciju na poslu da smo usli u tu diskusiju, a ima nas hrpa s malom djecom, ono raspon do 10 godina, pa sad neki po jedno, dvoje, troje. Jedna se kolegica - necjepisa, toliko uzrujala da sam mislila da ce ju srcani ruknut... Tema na kojoj se ljudi bas posvadjaju, gore nego na rodinom forumu oko davanja adaptiranog mlijeka

Honey
    24. Studeni 2017. 21:52

Ma neznam, svatko ima pravo na svoj stav al pusti druge da zive i ne osuduj. Osobno je moje misljenje ovako, nisam doktor i mislim da bi bilo neogdgovorno postupati na svoju ruku, treba se prepustit struci zato su tu. 

ikyri
    24. Studeni 2017. 22:13

Osobno mrzim farmacutsku industriju jer im je zarada najbitnija a zarada je uvijek u suprotnom interesu od dobrobiti pacijenta. Mislim da cu cijepiva ok...ali da ih previše primaju prebrzo. Mislim 6u1 cijepiva... bebi od 2mj. Ili cijepivo za tuberkulozu odmah u rodilištu. Neke stvari bi mogle bit puno bolje. A sad autistični spektar je postao toliko širok...Ovih dana ako se dovoljno testiraš imat ćeš bar 10 dijagnoza bez problema. 

24. Studeni 2017. 23:37

Uh da,  s vremenom sam skuzila da je cijepljenje tema koju je bolje ne nacinjati,  jer postoje ljudi koji se jako uzrujaju ako ne dijelis njihovo misljenje.
    Odlucila sam cijepiti,  ne namecem to nikome. 
    Da imam dijete koje se iz odredjenih razloga ne smije cijepiti i koje ovisi o procijepljenosti krda,  vjerojatno bi me ljutili oni koji ne zele cijepiti. 
    Ugl izbjegavam takve diskusije,  jer najcesce ne vode nigdje osim u sukob.

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

24. Studeni 2017. 23:41

Mislim da na autisticni spektar vise utjece to sto su od prvog dana pred mobitelima, televozorima, tableti a i inim tehnikalijama. Pa vise od pola mama vise ne zna umirit bebu bez aplikacije fena ili suma maternice i slicno. Mame piju kavu a male bebe bulje u crtice na mobitelu, voze se u autu i bulje u crtice, jedu i bulje u crtice, uce kakati na nonu i bulje u mobitele, dosadno im je i bulje u mobitele, hiperaktivni su i bulje u mobitele. Meni je to malo sick. 
    Slazem se sa ickry da je bizarno da se odmah u rodilistu bombardiraju i onda u roku 6 mjeseci idu 3 cjepiva 6 u 1. Al da sam zagovornik cjepiva, jesam. 
    A roditelji koji su se educirali putem facebook grupa i foruma su po meni malo neodgovorni, jer nisu procitali 5 stranica imunolohije niti ikakve strucne literatire.kao sto ja nemam pojma o autoindustriji i brodogradnji, a u roku sat dva bi na forumima svasta mogla procitat i pravit se pametna. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.