Mislim da se ne ceka dugo..ja sam zvala.prosli cetvrtak i narucena za utorak. Mozda bi bilo i prije al je sestra rekla da je bolje da sam punih 12tj da se sve lijepo vidi! Stvarno su jako detaljni i divni..a meni bas pase kad vidim koliko su svakoj osobi posveceni,bas volim da me maze..😂😂
Ja ko neki muto...sta si im rekla kad si se narucivala? Da bi anomaly scan ili?😂😂😂
Katuska, slobodno pij probiotik koliko god ga imas. On ti obnavlja dobre bakterije koje ce antibiotik potamaniti i ne moze to bas odraditi u 3 dana.
To se moze piti i ovako, ja sam pocetkom T popila cijelu kutiju Linexa, prevetivno jer krajem ljeta znam dobiti gljivice.
Katuska samo ti pij to, posebno ako si do sada bila sklona gljivicama poslije antibiotika, jer one se najčešće javljaju nakon popijenog antibiotika. Zato popij cijeli probiotik. Meni se nije dalo piti jer mi je dosta tableta raznoraznih, ali sam imala sreću da ih nisam dobila. A sumamed je stvarno jak.
Uh kathryn, bogme si dobro izdržala
Pandica bas mi je zao kaj si se iznervirala, ma bit ce to sve ok
Honey radila mi je samo za klamidiju,ureaplazmu i gljivice.
Sad sam isla po antibiotik, kupila sam i ovaj probiotik jer je teta u ljekarni rekla da ga smijem. A antibiotik se pije samo 3 dana a ona kaze da ja probiotik svejedno 10 dana pijem. Kaj mislite o tom?
Bulardi je na bazi kvasca i moze ici odmah sa antibiotikom...ne moras raditi razmak od 2 sata...samo uzimaj svaki dan
Pikica, nazvala sam i rekla da bi se narucila na kombinirani probir,sestra me pitala koliko sam trudna i izracunala koliko cu biti na dan pregleda! Oni su mi i izvadili krv,vidim po nalazu da suraduju sa Breyerom! U 2 mi je dosao nalaz na mail, u pola3 me zvala sestra da je nalaz uredan! 😄😁
Evo ja skupila nalaz od urinokulture, nema nicega vise 😉
Jeeej
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Jeeej
Supeeeer..🙏🙏🙏🤞🤞🤞🤗🤗🤗
Jeeej
Supeeeer..🙏🙏🙏🤞🤞🤞🤗🤗🤗
😉
E pitanje jedno... Kada mozemo dobiti doznake za ovaj mjesec? Moram s nalazom k ginicu i sad si kontam, ne znam jel bi isla u petak, to je 24. Ili tek u pon.27. Da ne idem dva puta
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Jeeej
Jeeeeejjjj!!!!
Sortiraj odgovore
Najstariji