Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    22. Studeni 2017. 09:42

Nisam niti ja, ni u prvoj, ni sada. 
    Statistika me ne zanima, vjerujem da bi me samo izbacilo iz takta. 

panda102
    22. Studeni 2017. 09:43

A da ne kazem da je moj vec pripremio bio 700E za nifty test, a kad smo dosli kuci smo procitali u strucnoj literaturi da je do 3mm normalno, jos uz pojavu nosne kosti, a on...ma daj ....

panda102
    22. Studeni 2017. 09:43

Honey
    22. Studeni 2017. 09:44

Pa nije ni čudo šta ništa nije vidio...ne kužim zašto se nije prebacio na vaginalni?? A budaleeee.... baš šteta 70eur, al ajd, bitno da ste dobro!

panda102
    22. Studeni 2017. 09:48

Honey nazalost moja ne moze raditi jer nema licence, ovdje moras imati tu neku licencu a ne znam gdje ju je on dobio ahhahaha u bolnici samo jedna doktorica ima tu licencu i bilo je sve zauzeto, i ne spada u redovne preglede, krv je jos 50E
    Uradila bih ja tu krv, ali opet ce bit samo glupa statistika.... al hajd...ne mogu bas

bajsa
    22. Studeni 2017. 10:22

Ja sam valjda jedina koja je zagovornik testova :) Jednostavno - želim znati.
    Isto kako želim znati kako napreduje, da li je curica ili dečko, u slučaju nekih problema bi htjela znati. Al ja sam takva i u ostalim stvarima u životu. Volim planirati i znati opcije i što me čeka puno prije nego neke stvari i dođu na red. Nekad to zna dosta opteretit čovjeka bez veze i bilo bi mi lakše da neke stvari i pustim, al takva sam.

22. Studeni 2017. 10:34

Cure, hvala na odgovorima. Svatko ima svoje mišljenje. Mene bi to samo dodatno opteretilo. Vjerujem da će sve biti ok.

kathryn
    22. Studeni 2017. 11:21

Panda al bas cudno da je uzv tako lose napravljen!! Zaci ja sam imala pritisak na mjehur iako ga imam stalno,isla piskiti prije uzv-a i nikako nisam mogla..valjda od uzbudenja! 😂 dr je prvo isla vaginalno,vidjela da mjehur nije prazan i da nece moci dobro vidjeti i prebacila se na trbuh! Jos je i gel bio topli  sad cu stavit slike.. fakat su super slike,stalno ih gledam...
    Ja za testove,evo neznam...meni je moja soc gin dala uputnice za kombinirani,da ga napravim u 12tj...reko ajde budem..kasnije sam jako citala o tome,shvacam da je ti samo statistika, i po meni dok je po uzv sve ok nema potrebe za ista dalje! Rekla sam bas muzu jucer da cu u 16tj otici opet na detaljan uzv u ginekos gdje ce mi oni sve pogledat, usput i 3d napravit i amen! Nikakve daljne testove..sama dr mi je jucer rekla da bi se vec vidjelo na uzv i da je down,i da je srcana mana i da je rascjep usne...tako da ja odbijam sve daljnje testove
    ..fakat zelim uzivati u trudnoci a ne se stresirati..

22. Studeni 2017. 11:23

bajsa

Ja sam valjda jedina koja je zagovornik testova :) Jednostavno -želim znati.
    Isto kako želim znati kako napreduje, da li je curica ili dečko, u slučaju nekih problema bi htjela znati. Al ja sam takva i uostalim stvarima u životu. Volim planirati i znati opcije i što me čeka puno prije nego neke stvari i dođu na red. Nekad to zna dosta opteretit čovjeka bez veze i bilo bi mi lakše da neke stvari i pustim, al takva sam.

I ja sam i dem na sve zove testove i skenove. Bas to, zelim znati

kathryn
    22. Studeni 2017. 11:25
    Eto moje mrvice..😍😍😍
    Eto moje mrvice..😍😍😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.