Nisam niti ja, ni u prvoj, ni sada.
Statistika me ne zanima, vjerujem da bi me samo izbacilo iz takta.
A da ne kazem da je moj vec pripremio bio 700E za nifty test, a kad smo dosli kuci smo procitali u strucnoj literaturi da je do 3mm normalno, jos uz pojavu nosne kosti, a on...ma daj ....
Pa nije ni čudo šta ništa nije vidio...ne kužim zašto se nije prebacio na vaginalni?? A budaleeee.... baš šteta 70eur, al ajd, bitno da ste dobro!
Honey nazalost moja ne moze raditi jer nema licence, ovdje moras imati tu neku licencu a ne znam gdje ju je on dobio ahhahaha u bolnici samo jedna doktorica ima tu licencu i bilo je sve zauzeto, i ne spada u redovne preglede, krv je jos 50E
Uradila bih ja tu krv, ali opet ce bit samo glupa statistika.... al hajd...ne mogu bas
Ja sam valjda jedina koja je zagovornik testova :) Jednostavno - želim znati.
Isto kako želim znati kako napreduje, da li je curica ili dečko, u slučaju nekih problema bi htjela znati. Al ja sam takva i u ostalim stvarima u životu. Volim planirati i znati opcije i što me čeka puno prije nego neke stvari i dođu na red. Nekad to zna dosta opteretit čovjeka bez veze i bilo bi mi lakše da neke stvari i pustim, al takva sam.
Cure, hvala na odgovorima. Svatko ima svoje mišljenje. Mene bi to samo dodatno opteretilo. Vjerujem da će sve biti ok.
Panda al bas cudno da je uzv tako lose napravljen!! Zaci ja sam imala pritisak na mjehur iako ga imam stalno,isla piskiti prije uzv-a i nikako nisam mogla..valjda od uzbudenja! 😂 dr je prvo isla vaginalno,vidjela da mjehur nije prazan i da nece moci dobro vidjeti i prebacila se na trbuh! Jos je i gel bio topli sad cu stavit slike.. fakat su super slike,stalno ih gledam...
Ja za testove,evo neznam...meni je moja soc gin dala uputnice za kombinirani,da ga napravim u 12tj...reko ajde budem..kasnije sam jako citala o tome,shvacam da je ti samo statistika, i po meni dok je po uzv sve ok nema potrebe za ista dalje! Rekla sam bas muzu jucer da cu u 16tj otici opet na detaljan uzv u ginekos gdje ce mi oni sve pogledat, usput i 3d napravit i amen! Nikakve daljne testove..sama dr mi je jucer rekla da bi se vec vidjelo na uzv i da je down,i da je srcana mana i da je rascjep usne...tako da ja odbijam sve daljnje testove
..fakat zelim uzivati u trudnoci a ne se stresirati..
Ja sam valjda jedina koja je zagovornik testova :) Jednostavno -želim znati.
Isto kako želim znati kako napreduje, da li je curica ili dečko, u slučaju nekih problema bi htjela znati. Al ja sam takva i uostalim stvarima u životu. Volim planirati i znati opcije i što me čeka puno prije nego neke stvari i dođu na red. Nekad to zna dosta opteretit čovjeka bez veze i bilo bi mi lakše da neke stvari i pustim, al takva sam.
I ja sam i dem na sve zove testove i skenove. Bas to, zelim znati
Sortiraj odgovore
Najstariji