Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bublica123
    22. Studeni 2017. 09:12

Katuska mozda ne bi bilo lose uzimati neki probiotik uz antibiotik...pitaj u apoteci

panda102
    22. Studeni 2017. 09:15

Jutro, guzva na poslu....
    Bili smo sinoc, nakon moje doktorice i onog privatnog, ovaj sinoc je bio katastrofa, jedva je on to nekako vidio i izmjerio, nit je sta objasnio....katastrofa...
    nosna kost je vidna, nuhalna je 1,9mm prvi put, drugi put 2,2mm dovoljno da nas nasikira, 1:889 tako nekako je statistika. On bi me poslao na krv, ne znam, necu ici...
    Ultrazvuk je pravo los bio po mojem i vidjela sam da se bas nije potrudio to uslikati ni naci, samo me je izudarao dobro po trbuhu hahahaha bas nije imao zivce cekati da se mrvica moja smiri da fino izmjeri, on je to tako brzo...
    uredu je sve, rukice nogice, donja gornja celjust, srce, velicina, zeludac... veoma zivahno... nemam ni jednu lijepu slikicu, nista se nije potrudio, bas sam bila zalosna, kao do 3mm je normalno...eto :) kajem se sto sam i isla, samo sam se dodatno nasikirala i dala 70E nizastaaa

22. Studeni 2017. 09:24

panda102

Jutro, guzva na poslu….
    Bili smo sinoc, nakon moje doktorice i onog privatnog, ovaj sinoc je bio katastrofa, jedva je on to nekako vidio i izmjerio, nit je sta objasnio….katastrofa…
    nosna kost je vidna, nuhalna je 1,9mm prvi put, drugi put 2,2mm dovoljno da nas nasikira, 1:889 tako nekako je statistika. On bi me poslao na krv, ne znam, necu ici…
    Ultrazvuk je pravo los bio po mojem i vidjela sam da se bas nije potrudio to uslikati ni naci, samo me je izudarao dobro po trbuhu hahahaha bas nije imao zivce cekati da se mrvica moja smiri da fino izmjeri, on je to tako brzo…
    uredu je sve, rukice nogice, donja gornja celjust, srce, velicina, zeludac… veoma zivahno… nemam ni jednu lijepu slikicu, nista se nije potrudio, bas sam bila zalosna, kao do 3mm je normalno…eto :) kajem se sto sam i isla, samo sam se dodatno nasikirala i dala 70E nizastaaa

Panda znam da je lako to govoriti,  ali nemoj se nervirati. Znas i sama da s tim nista neces postici.
    Sve je u granicama normale,  tak da opusti se. 😉

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Honey
    22. Studeni 2017. 09:28

Ajoj Panda, žao mi je zbog lošeg iskustva! Kad imaš opet redovni pregled kod svoje? Bit će onda boljih slikica! Kolika ti je beba? Ja se nadam da je moja malo ubrzala sa rastom jer je na uzv sa 10+0 odgovarala 9+1-2. Kad kažeš da te izudaro po trbuhu, šta ti je radio trbušni uzv??

Ana_Marija_2019

Ja sam danas odnijela i uzorak za urinokulturu, ali nalazi su tek u ponedjeljak. Mislim da cu svejedno nazvati ranije gin da mi ipak da neki antibiotik da ne cekam toliko. Sumnjam da se bas dogodila neka greska jer mi i za leukocite i bakterije pise da ih ima 'mnogo'.

Dobro jutro cure, jako ste se raspisale od kada me nije bilo. Sada je vrijeme da i ja idem na dodatne pretrage da vidim je li s bebom sve ok. Međutim, ja ne bih išla jer ne bih mogla pobaciti da saznam da nešto nije u redu. Jednostavno me vodi neki osjećaj da će sve biti dobro. Jeste li vi radili testove?

bajsa
    22. Studeni 2017. 09:33

panda102

Jutro, guzva na poslu….
    Bili smo sinoc, nakon moje doktorice i onog privatnog, ovaj sinoc je bio katastrofa, jedva je on to nekako vidio i izmjerio, nit je sta objasnio….katastrofa…
    nosna kost je vidna, nuhalna je 1,9mm prvi put, drugi put 2,2mm dovoljno da nas nasikira, 1:889 tako nekako je statistika. On bi me poslao na krv, ne znam, necu ici…
    Ultrazvuk je pravo los bio po mojem i vidjela sam da se bas nije potrudio to uslikati ni naci, samo me je izudarao dobro po trbuhu hahahaha bas nije imao zivce cekati da se mrvica moja smiri da fino izmjeri, on je to tako brzo…
    uredu je sve, rukice nogice, donja gornja celjust, srce, velicina, zeludac… veoma zivahno… nemam ni jednu lijepu slikicu, nista se nije potrudio, bas sam bila zalosna, kao do 3mm je normalno…eto :) kajem se sto sam i isla, samo sam se dodatno nasikirala i dala 70E nizastaaa

Baš mi je žao.
    tako su i mene isto izbacili iz takta na testu prošli tjedan - i uzv i krv (a radila odvojeno). Umjesto da se smiriš dobiš sam grč.
    Tako da sutra idem ponovit uzv kod svog ginekologa na kontrolu. Nek on sve to provjeri. Htjela je ova kod koje sam bila da dođem kod nje na kontrolu, reko da nebi.

22. Studeni 2017. 09:37

Grazia

Dobro jutro cure, jako ste se raspisale od kada me nije bilo. Sada je vrijeme da i ja idem na dodatne pretrage da vidim je li s bebom sve ok. Međutim, ja ne bih išla jer ne bih mogla pobaciti da saznam da nešto nije u redu. Jednostavno me vodi neki osjećaj da će sve biti dobro. Jeste li vi radili testove?

Ja nisam ni prvi put radila nista od tih testova,  niti xu sada. Tako smo odlucili.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

panda102
    22. Studeni 2017. 09:40

Ma katastrofa, kad je neka od vas prosle sedmice stavila sliku svog uz isto trudna kao i ja 12+nestooo i cak predvidio spol, pa moj uz je bio nista ahhhaaha jedva se dijete vidjelo ahhahaha katastrofaaaaaaa.....
    ja se kao nadala barem ce mi nesto oko spola reci, a jedva glavu vidio ahahaha ja ja preko trbuha je bilo....
    Kod moje najdraze ginice imam 14.12.pregled, fali mi ona hahaha ona je na onu moju mrvicu od 10+3 ostavila pola sata a on...katastrofa, stavit cu vam sliikicu dok iskruzim prezime i ime ....
    bila sam trudna 12+3 na uz a toliko sam i po menst...

Honey
    22. Studeni 2017. 09:41

Grazia

Jutro. Meni će samo moj privatni gin mjeriti nuhalni nabor, već je mjerio zadnji put, i to će mi raditi u sklopu redovnog pregleda tako da me neće ništa dodatno koštati. Ostalo neću raditi.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.