Aaaaa bas se lijepo vidi bebica😍😍😍❤💓❤...ja jedva cekam pregled a tek je 05.12.
Koliko se ceka u ginekosu za uzv? Mislim se dal da odem da lijepo sve pogleda i da imam lijepe slikice
Jao kako divne slike.
Ja isto jedva cekam neke konkretnije slike. Sve ove do sad su bez veze, nis se ni ne vidi
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Panda ovo ke uzas...i uzas je da to dode 70 eura..pa sta je ovo..pa.nista se ni ne vidi..nista se to ne sekiraj..sigurno je sve u redu
Panda ovo ke uzas…i uzas je da to dode 70 eura..pa sta je ovo..pa.nista se ni ne vidi..nista se to ne sekiraj..sigurno je sve u redu
Poslala sam najljepsu sliku ahhahahahhahaha
Mislim da se ne ceka dugo..ja sam zvala.prosli cetvrtak i narucena za utorak. Mozda bi bilo i prije al je sestra rekla da je bolje da sam punih 12tj da se sve lijepo vidi! Stvarno su jako detaljni i divni..a meni bas pase kad vidim koliko su svakoj osobi posveceni,bas volim da me maze..😂😂
Hahaha Panda, baš sam i ja htjela reći kako si sigurno izabrala najbolju jao...
Kathryn prekjut!!!! Jedva čekam 1.12., bit ću točno 13+0 jooojjjjjj....
Pandica bas mi je zao kaj si se iznervirala, ma bit ce to sve ok
Honey radila mi je samo za klamidiju,ureaplazmu i gljivice.
Sad sam isla po antibiotik, kupila sam i ovaj probiotik jer je teta u ljekarni rekla da ga smijem. A antibiotik se pije samo 3 dana a ona kaze da ja probiotik svejedno 10 dana pijem. Kaj mislite o tom?
Honey vjerujem...meni je zadnji uzv bio 19.10., bas sam se zaokupila poslom pa nisam bila uzbudena, pogotovo jer mi ova moja nis nije pokazala jer "nemam sta za vidjeti"...nakon jucer isla bi svaki tjedan da se gledamo! 😍😍😍
Sortiraj odgovore
Najstariji