Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bublica123
    22. Studeni 2017. 11:58

Aaaaa bas se lijepo vidi bebica😍😍😍❤💓❤...ja jedva cekam pregled a tek je 05.12.
    Koliko se ceka u ginekosu za uzv? Mislim se dal da odem da lijepo sve pogleda i da imam lijepe slikice

22. Studeni 2017. 12:11

Jao kako divne slike.
    Ja isto jedva cekam neke konkretnije slike. Sve ove do sad su bez veze,  nis se ni ne vidi

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Elviramagistic
    22. Studeni 2017. 12:24

Panda ovo ke uzas...i uzas je da to dode 70 eura..pa sta je ovo..pa.nista se ni ne vidi..nista se to ne sekiraj..sigurno je sve u redu

panda102
    22. Studeni 2017. 12:28

Elviramagistic

Panda ovo ke uzas…i uzas je da to dode 70 eura..pa sta je ovo..pa.nista se ni ne vidi..nista se to ne sekiraj..sigurno je sve u redu

Poslala sam najljepsu sliku ahhahahahhahaha 

panda102
    22. Studeni 2017. 12:33

Evo jedne veoma vidne hahahah zalosno

kathryn
    22. Studeni 2017. 12:33

Mislim da se ne ceka dugo..ja sam zvala.prosli cetvrtak i narucena za utorak. Mozda bi bilo i prije al je sestra  rekla da je bolje da sam punih 12tj da se sve lijepo vidi! Stvarno su jako detaljni i divni..a meni bas pase kad vidim koliko su svakoj osobi posveceni,bas volim da me maze..😂😂

Honey
    22. Studeni 2017. 12:36

Hahaha Panda, baš sam i ja htjela reći kako si sigurno izabrala najbolju jao...
    Kathryn prekjut!!!! Jedva čekam 1.12., bit ću točno 13+0 jooojjjjjj....

Katuska99
    22. Studeni 2017. 12:37

Pandica bas mi je zao kaj si se iznervirala, ma bit ce to sve ok
    Honey radila mi je samo za klamidiju,ureaplazmu i gljivice. 
    Sad sam isla po antibiotik, kupila sam i ovaj probiotik jer je teta u ljekarni rekla da ga smijem. A antibiotik se pije samo 3 dana a ona kaze da ja probiotik svejedno 10 dana pijem. Kaj mislite o tom? 

Katuska99
    22. Studeni 2017. 12:38

kathryn
    22. Studeni 2017. 12:39

Honey vjerujem...meni je zadnji uzv bio 19.10., bas sam se zaokupila poslom pa nisam bila uzbudena, pogotovo jer mi ova moja nis nije pokazala jer "nemam sta za vidjeti"...nakon jucer isla bi svaki tjedan da se gledamo! 😍😍😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.