Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    panda102
    23. Studeni 2017. 08:16

Ej pikica i ja sam si kupila u hmu. Odlicneee su. Nisam se ni ja nista udebljala osim trbuha. Ibas sam se preporodila. Ne stisce me. Zao mi mojih hlaca....  jer ipak sam ja to sve elegantno nosila. Mozda da odem one gume da mi ubaci sa strane. 

Honey
    23. Studeni 2017. 08:39

Cure jutrooo! Panda draho mi je da je sve ok, i samo tako i razmisljaj!! Moj jos nije bio sa mnom na uzv ali se rastopi svaki put na slikicu 💗 Ni ja nisam dobila ni kg al isto trbuh raste. Imam dvoje hlace koje me ne zuljaju, haljine i suknje pa cu pricekat jos sa shopingom jer mi ne treba. Mene jucer stezalo abnormalno, i sad malo kad hodam. Popila navecer 400mg magnezija i zaspala u 9, popustilo hvala bogu

23. Studeni 2017. 09:50

Dobro vam jutro!
    Panda nalaz je dobar,  nemoj se vise opterecivati s tim. 😉
    Honey,  znam kako ti je,  i mene jucer popodne bas dosta bolilo i stezalo, ali evo danas sam super.
    Punih 13 tjedana,  e sad je sigurno gotovo prvo tromjesecje 😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Honey
    23. Studeni 2017. 09:56

ProudMomy ako je tebe tako a imaš već jedno onda nije ni čudo da mene steže, ljubim! Čestitam na obavljenom prvom tromjesečju, ja se moram strpiti do slijedećeg petka i jedva čekam! Psihički znam da će mi biti lakše!!!

23. Studeni 2017. 10:02

Honey

ProudMomy ako je tebe tako a imaš već jedno onda nije ni čudo da mene steže, ljubim! Čestitam na obavljenom prvom tromjesečju, ja se moram strpiti do slijedećeg petka i jedva čekam! Psihički znam da će mi biti lakše!!!

Znas kaj cu ti rec? Pa ja se uopce ne sjecam da je meni prvi put tak bilo. Da me sve tak bolilo i da sam bila tak kak ja kazem kilava. 😂😂
    Ruku na srce,  bila sam 5 godina mladja tada,  pa vjerojatno i to ima veze.
    Ja se isto nadam da ce mi sad biti bar mrvu lakse bar u glavi.

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Bublica123
    23. Studeni 2017. 10:14

ProudMomy

Honey

Znas kaj cu ti rec? Pa ja se uopce ne sjecam da je meni prvi put tak bilo. Da me sve tak bolilo i da sam bila tak kak ja kazem kilava. 😂😂
    Ruku na srce, bila sam 5 godina mladja tada, pa vjerojatno i to ima veze.

Potpisujem. .ja sam bila ko leptiric...nema di me nije bilo...a sad kilava baba😂😂😂😂

Bublica123
    23. Studeni 2017. 10:16

panda102

Ej pikica i ja sam si kupila u hmu. Odlicneee su. Nisam se ni ja nista udebljala osim trbuha. Ibas sam se preporodila. Ne stisce me. Zao mi mojih hlaca…. jer ipak sam ja to sve elegantno nosila. Mozda da odem one gume da mi ubaci sa strane.

Znas kaj panda moja...sreca pa cemo najvece biti kad zatopli a onda se necemo skidati iz haljina...🤗🤗🤗🤗🤗

Honey
    23. Studeni 2017. 10:19

Jao stavila si trakicu, baš je slatko najslađe! Tako da ti možemo pratiti bebicu. Sad si me zabrinula, ja imam 28g pa se osjećam ko kilava baba ahahahaha... Ništa, do 35-te ću morat još rodit dvoje jer ću se nakon počet raspadat hahaha
    A dobro malo sam možda stroga sama sa sobom, i dalje radim, i kod kuće čistim kuham pečem najnormalnije kako i prije, samo mi je ovo sve novo pa stalno procjenjujem šta je normalno šta ne...i čini se da mi je takva sudbina do kraja, a onda kreće veselje sa bebom kad se rodi, jupiiii hehe

23. Studeni 2017. 10:19

pikica3

ProudMomy

Honey

Ruku na srce, bila sam 5 godina mladja tada, pa vjerojatno i to ima veze.

Potpisujem. .ja sam bila ko leptiric…nema di me nije bilo…a sad kilava baba😂😂😂😂

Pa tocno.
    Radila do punih 6.mj i tad sam otisla jer su me potjerali 😂😂😂
    Nis mi nije bilo tesko,  sve sam mogla. A sad,  boze mene,  uzas 😂😂😂

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

23. Studeni 2017. 10:22

Honey

Jao stavila si trakicu, baš je slatko najslađe! Tako da ti možemo pratiti bebicu. Sad si me zabrinula, ja imam 28g pa se osjećam ko kilava baba ahahahaha… Ništa, do 35-te ću morat još rodit dvoje jer ću se nakon počet raspadat hahaha
    A dobro malo sam možda stroga sama sa sobom, i dalje radim, i kod kuće čistim kuham pečem najnormalnije kako i prije, samo mi je ovo sve novo pa stalno procjenjujem šta je normalno šta ne…ičini se da mi je takva sudbina do kraja, a onda kreće veselje sa bebom kad se rodi, jupiiii hehe

E tak sam i ja imala s prvim 😉.
    Sad bome s 33 mi je sve puno teze. Ali kaj se moze,  da sam mogla prije ic na drugo isla bi,  al nisam tak da...

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.