Ok cure, cula sam da to dosta trudnica dobije. Nadam se da ce onda to sve ok bit. Hvala
Ako ima netko kakav savjet ili ljekoviti pripravak protiv mucnina, sve prihvacam!! 😁😁
I jel netko jos ima los nalaz urina? Bas sam se nekako nadala da ce biti ok jer cesto sam ga testirala radi ucestalih upala i zadnjih puno puta je svaki put bio dobar, a na danasnjem nalazu puno leukocita i bakterija.
Ako ima netko kakav savjet ili ljekoviti pripravak protiv mucnina, sve prihvacam!! 😁😁
I jel netko jos ima los nalaz urina? Bas sam se nekako nadala da ce biti ok jer cesto sam ga testirala radi ucestalih upala i zadnjih puno puta je svaki put bio dobar, a na danasnjem nalazu puno leukocita i bakterija.
Jesi dobila uputnicu za urinokulturu? Jer moze bit da nije nista. Meni je urin svaki put los bio u prosloj trudnoci, ne znam koliko puta sam radila urinokulturu i na kraju svaka bila sterilna.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ok cure, cula sam da to dosta trudnica dobije. Nadam se da ce onda to sve ok bit. Hvala
Naravno da hoce. Uhvatili ste ju, dobila si terapiju, bude se rijesilo. 😉
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Hvala svima na lijepim rijecima, bas ste me utjesile malo :)
Na sv.Duh idem lezati jer sam tamo odlucila i roditi. Da,zanimljivo je kako mi je pretprosli tjedan u petak pozlilo, povratila sam 20 puta u sat vremena i otisla sam na hitnu na sv.Duh. Doktorica me gledala vaginalno i abdominalno, rekla kak je sve super s bebom i sa mnom i to je bilo to. Danas sam naletila na fantasticnog dr.Vasilja kao i dr.Kojic. Za dr.Vasilja sam se molila da mi bude na porodu 😁 Jako me.ohrabrio, fantastican lijecnik a i covjek cini mi se s obzirom da ja zazirem od lezanja u, bolnicama jer mi se otac dugo lijecio od tumora mozga i svasta sam s njim prosla sve dok nije umro prije nekoliko godina... :( Ugl.tjesio me i pokazao razumijevanje i bas sam se nekako osjecala kao da je doktoru stalo da se svaki pacijent osjeca kao da je jedinstven a ne kao broj.... Iako sam cak i tjedan prije tog sto mi je pozlilo bila na redovnom UZV s 21+1, vaginalno pregledana i isto je kao sve bilo ok. Makar sam rekla i svom gin opce prakse i dr.koja me primila na hitnoj da me beba cudno "lupa" zadnjih dana i da imam osjecaj da mi zeli "probit" dolje, ali svi su samo ponavljali kak mi je prva trudnoca i kak je sve to normalno.... Tuzna sam i ljuta, ali sve za bebaca, makar da doguramo do 33.tjedna....
Hvala svima na lijepim rijecima, bas ste me utjesile malo :)
Na sv.Duh idem lezati jer sam tamo odlucila i roditi. Da,zanimljivo je kako mi je pretprosli tjedan u petak pozlilo, povratila sam 20 puta u sat vremena i otisla sam na hitnu na sv.Duh. Doktorica me gledala vaginalno i abdominalno, rekla kak je sve super s bebom i sa mnom i to je bilo to. Danas sam naletila na fantasticnog dr.Vasilja kao i dr.Kojic. Za dr.Vasilja sam se molila da mi bude na porodu 😁 Jako me.ohrabrio, fantastican lijecnik a i covjek cini mi se s obzirom da ja zazirem od lezanja u, bolnicama jer mi se otac dugo lijecio od tumora mozga i svasta sam s njim prosla sve dok nije umro prije nekoliko godina… :( Ugl.tjesio me i pokazao razumijevanje i bas sam se nekako osjecala kao da je doktoru stalo da se svaki pacijent osjeca kao da je jedinstven a ne kao broj…. Iako sam cak i tjedan prije tog sto mi je pozlilo bila na redovnom UZV s 21+1, vaginalno pregledana i isto je kao sve bilo ok. Makar sam rekla i svom gin opce prakse i dr.koja me primila na hitnoj da me beba cudno "lupa" zadnjih dana i da imam osjecaj da mi zeli "probit" dolje, ali svi su samo ponavljali kak mi je prva trudnoca i kak je sve to normalno…. Tuzna sam i ljuta, ali sve za bebaca, makar da doguramo do 33.tjedna….
Drzim fige da sve bude ok i da cim duze izgurate 2u1.
Ostani s nama tipkati u svakom slucaju.
Skroz cudno da ti se kao prvorotki cervix tako brzo skratio, a sve kao uredno bilo, to sam znala cuti za viserotke ili ako je trudnoca za trudnocom u jako kratkom roku, al eto ocito nema pravila.
A to za lupanje, neznam sta bi ti rekla... U svakom slucaju, sretno
Cure,
Uopce nemam komentara za zensku djecu i to sto rade, boze sacuvaj...
Leica,
Drzim fige da sve bude ok.
Kaktus,
I.mojoj prijateljici, isto prvoritkinja se cerviks u samo tjedan dana skratio, nazalost to ss valjda tak desi...
Cure,
Uopce nemam komentara za zensku djecu i to sto rade, boze sacuvaj…
Leica,
Drzim fige da sve bude ok.
Kaktus,
I.mojoj prijateljici, isto prvoritkinja se cerviks u samo tjedan dana skratio, nazalost to ss valjda tak desi…
Grozno, ocito stvarno nema pravila.
A jel se sazna uzrok za tak nesto?
Ja znam za jednu trecerotku, al je njoj receno da je uzrok to sto ima jako mali razmak izmedju djece i da cervix to nije mogao podnjet, i znam jednu drugorotku, njoj je receno da je neka infekcija bila uzrok. Obje su dogurale do termina, sve dobro zavrsilo.
Ja se bojim jedino iz razloga sto stvarno malu od 13 kg hrpu puta dignem, spustim, nosim, pa nosi uz stepenice, pa niz stepenice i tako nebrojeno puta. A nije da se i inace pazim
Leica sretno!!!!!
Katuska, ostali brisevi? Meni baš taj nije dobro uzet pa čekam srijedu da ponovim taj i bakteriološki aerob., nadam se da će biti dobri!!! Baš kažem, nakon dvije kutije antibiotika sretna što nisam dobila gljivice, nadam se da više neće biti tableta. Koliko vidim svi kažu da je najbitnije da se liječi sve to i da najčešće bude ok, tako da nemoj se puno sikirati!
Kathryn jeeej da je sve ok!! Panda kako je kod tebe prošlo??
E da Katuska, jel tvoj muž dobio šta od antibiotika? Pitaj jel treba, ja da nisam pitala moj nebi ni dobio, a kao trebaju se oboje liječiti.
Sortiraj odgovore
Najstariji