Ja od rano ujutro imam kontrakcije svako malo pa sam otišla do ginekologice. Dobila spasmex i normabel. Cerviks mi je izmjerila čak nešto veći nego zadnji put (veci od 4.5cm). Ponovno smo radili briseve i sutra dajem urin za urinokultruru da isključimo infekcije. Beba je ok. Lupa ko luda najčešće nakon kontrakcije.
Kad sam stajala sam morala lec i naravno shvatila da mi je tbuh tvrd. Imala sam po par kontrakcija skoro svaki dan ali danas su se zaredale.
Cure,
Pa meni je takodjer glup taj kombinirani probir jer se dobije samo statistika koja apsolutno nista ne znaci ! Jedna cura je dobila bila visoki rizik u jednoj grupi, i isla je na amnio i curica zdrava sa 46 normalnih kromosoma...a bas je veliki rizik bio.
Slazem se da uzv treba napraviti detaljno u tim tjednima. Kuzim da vjerivatno vecina nas ne bi pobacila u slucaju down - a ili sl.sy ali biti spreman na sve, to treba biti svakako. Puno down sy vuku srcane greske sa sobom...i u slucaju operacije nakon poroda ili sl.treba sve pripremiti...zato, i znati da recimo nesto nije ok, mislim da svakako treba !
Katuska,
Da lili je TM dobio antib.takodjer?? A nisu ti radili brisve na aerobe??
Panda,
Nemam rijeci, platis 70 e i dobijes ovakvo nesto...uzas ! Ja za 500 kn dobijem i video i slike na cd, i jos isprintane slike...
Ja od rano ujutro imam kontrakcije svako malo pa sam otišla do ginekologice. Dobila spasmex i normabel. Cerviks mi je izmjerila čak nešto veći nego zadnji put (veci od 4.5cm). Ponovno smo radili briseve i sutra dajem urin za urinokultruru da isključimo infekcije. Beba je ok. Lupa ko luda najčešće nakon kontrakcije.
Kad sam stajala sam morala lec i naravno shvatila da mi je tbuh tvrd. Imala sam po par kontrakcija skoro svaki dan ali danas su se zaredale.
Drzi se i miruj! Pij terapiju i sve ce biti ok. Ne otvaraju te kontrakcije to je najvaznije. 😉
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ikyri drz se!! Tebi ne smije nis bit, ti moras bit tu da nas tjesis :)
Mono, dobio je i muz, doksiciklin. Ne nis drugo mi nije radila, ni streptokok.. a frendica kod dr socijalnog u smb vec u 9tt radila za streptokok
Ikyri drz se!! Tebi ne smije nis bit, ti moras bit tu da nas tjesis :)
Mono, dobio je i muz, doksiciklin. Ne nis drugo mi nije radila, ni streptokok.. a frendica kod dr socijalnog u smb vec u 9tt radila za streptokok
Streptokok nije bitan uopce. On se u T ne lijeci, osim u slucaju da je izoliran, na porodu tek.
Streptokok se isto izolira sa brisom bakt.aerob., al ak se nade u rodnici ne lijeci se, ali recimo e.coli i klebsiella da. Makar koliko sam skuzila daju vecu vaznost ovom urea/myco, neznam mene su i socijalni i privatni odma slali da vadim sva tri.
Mono kako si ti? Kako beba, jesi isla na anomaly? Ja kako nisam na fejsu pa nemam pojma.
Jutroooooooooooooooo
Ikyri tvoj decko je aktivan bas i malo mamicu sikira...mi po vama vidimo sta nas sve ceka, taman se nadamo prvi dio prosao s mucninama i sad pocinje blazeno stanje....ahaaaaaa samo malooo
Evo ja na poslu cekam kafu da pijem kod kuce nisam imala, ostavila samo da on popije kad ustane, ima ispit danas pa da ga glava ne zaboli
Joj moj se je sav topio na uz...to je onaj moj emotivac hahahah kako vasi?
Jutro curke..Panda nalaz je dobar🤗🤗🤗🤗bravooo
Mi se spremamo za vrtic i papamo dorucak...jucer mi bio neki teski dan, samo mi se spavalo
Danas cu si skoknut do h&m kupit hlace jer me sve moje pritiscu u struku...nisam nista dobila u kilazi al trbuh lagano raste i sve mi smeta...non stop hodam otvorenog šlica
Sortiraj odgovore
Najstariji