Ja imam 31g..prvo dijete! Sad osjetim da mi se vraca energija,do nekih 11 tj sad bas umorna bila,bilo je dana kada su mi i na poslu rekli,ok danas nisi svoja i nisu postavljali suvisna pitanja! 😂😂 Drugi dan sam potpuno normalna! Grceve sam imala tak do 10tj..sad vise ne toliko, sad cekam da mi trbuh bukne da ga mogu pokazivat! 😊
A vi koje vec imate sta za pokazati? Kakve ste sa diranjem trbuha od strane drugih? I ostale isto? Ja si nekak ne mogu zamisliti da me netko dira...ok muz,on svaki dan mazi,ljubi...al sveki me je jedan dan pitala dal se sta vidi vec,i krenula rukom prema trbuhu a ja ko iz topa NE, ne vidi se jos nista! Nekak mi je to...😝😒
Jao stavila si trakicu, baš je slatko najslađe! Tako da ti možemo pratiti bebicu. Sad si me zabrinula, ja imam 28g pa se osjećam ko kilava baba ahahahaha… Ništa, do 35-te ću morat još rodit dvoje jer ću se nakon počet raspadat hahaha
A dobro malo sam možda stroga sama sa sobom, i dalje radim, i kod kuće čistim kuham pečem najnormalnije kako i prije, samo mi je ovo sve novo pa stalno procjenjujem šta je normalno šta ne…ičini se da mi je takva sudbina do kraja, a onda kreće veselje sa bebom kad se rodi, jupiiii hehe
E tak sam i ja imala s prvim 😉.
Sad bome s 33 mi je sve puno teze. Ali kaj se moze, da sam mogla prije ic na drugo isla bi, al nisam tak da…
Proudmomy ja i ti u istim godinama i isti dan termin🤗🤗🤗🤗ma ziher cemo skupa jaukat box do boxa
Jao stavila si trakicu, baš je slatko najslađe! Tako da ti možemo pratiti bebicu. Sad si me zabrinula, ja imam 28g pa se osjećam ko kilava baba ahahahaha… Ništa, do 35-te ću morat još rodit dvoje jer ću se nakon počet raspadat hahaha
A dobro malo sam možda stroga sama sa sobom, i dalje radim, i kod kuće čistim kuham pečem najnormalnije kako i prije, samo mi je ovo sve novo pa stalno procjenjujem šta je normalno šta ne…ičini se da mi je takva sudbina do kraja, a onda kreće veselje sa bebom kad se rodi, jupiiii hehe
E tak sam i ja imala s prvim 😉.
Sad bome s 33 mi je sve puno teze. Ali kaj se moze, da sam mogla prije ic na drugo isla bi, al nisam tak da…
Proudmomy ja i ti u istim godinama i isti dan termin🤗🤗🤗🤗ma ziher cemo skupa jaukat box do boxa
Ajmeee 😂😂😂😂
Daj zamisli 😂😂😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ja imam 31g..prvo dijete! Sad osjetim da mi se vraca energija,do nekih 11 tj sad bas umorna bila,bilo je dana kada su mi i na poslu rekli,ok danas nisi svoja i nisu postavljali suvisna pitanja! 😂😂 Drugi dan sam potpuno normalna! Grceve sam imala tak do 10tj..sad vise ne toliko, sad cekam da mi trbuh bukne da ga mogu pokazivat! 😊
A vi koje vec imate sta za pokazati? Kakve ste sa diranjem trbuha od strane drugih? I ostale isto? Ja si nekak ne mogu zamisliti da me netko dira…ok muz,on svaki dan mazi,ljubi…al sveki me je jedan dan pitala dal se sta vidi vec,i krenula rukom prema trbuhu a ja ko iz topa NE, ne vidi se jos nista! Nekak mi je to…😝😒
Sto se tice bliskih mi ljudi nisam imala s tim problem.
Ali mi smeta da me sad bas svatko dira po trbuhu. Ne znam zasto ljudi imaju tu potrebu. Kaj imam trbuh pa to automatski znaci poziv za pipkanje?
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Hahaha, moj muž ima trbuh pa ga nitko ne dira, ako netko krene samo ću ih preusmjerit na njega, reći ću "to vam je isti filing, samo izvolite" hahahaha... Ne volim to, ne volim da me dira itko osim muža, tako da nema diranja. grrrr
Ne volim diranje, nisam ni u prvoj t dozvoljavala da me osim muza itko dira. Sad mala kao zna podragat busu, al vise se baca i skace po njoj nego sto mazi.
Inace nisam ljubitelj prevelikog fizickog kontakta od drugih.
Jednom sam ispala bitch jer sam stvarno odreagirala vec nazivcirana, kad je muzeva sestra svojoj djeci rekla nek me ljube po trbuhu da je unutra beba, a klinci ono ne odustaju, meni tlak na hiljadu.
Hahaha, moj muž ima trbuh pa ga nitko ne dira, ako netko krene samo ću ih preusmjerit na njega, reći ću "to vam je isti filing, samo izvolite" hahahaha… Ne volim to, ne volim da me dira itko osim muža, tako da nema diranja. grrrr
Super,sad mi je lakse!! 😂😂 Moj nema trbuh al moram izmisliti izgovor da ne budem bezobrazna! Pogotovo svekrvi..s nekim ljudim nemam problem,vec me sad pipaju,npr.kumovi i njihova mala od 2.5g..ona uho stavlja na trbuh da cuje bebu i dize mi majicu da vidi di je ...😂😂
Meni se sad pocinju nazirati neke naznake trbuha i vec vidim da cu morat bit kucka i govorit da me se ne dira. Znaci nemam problem da me bliske frendice diraju, malac ili mama npr. al ono kaj me imaju dirat poznanici, susjedi ili kolege s posla?
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ja sam maloprije nosila reciklazu u kontejnere ( MM je freak za recikliranje, kod njega se sve odvaja sto se moze odvojit) i putem nazad sam si kupila onaj ledov kesten pire haha pojela sam ga do kuce i na ulazu u zgradu sam se okrenula i vratila u ducan po jos jedan. Srecom druga blagajnica je bila
Da vam se pohvalim svojim novim hlacama...odmah sam ih navukla i preporodjena sam😍😍😍😍
Sortiraj odgovore
Najstariji