I ja imam dvije vrste iz dm-a, citrat koji se topi u vodi i neke kao bombone i oboje mi je draze od tog directa. I naravno puuuuno jeftinije
Kaktus, koji iz dm-a?
Ovaj sta si ti stavila sliku maloprije.
Skroz mi je ok, pase mi, kad se otopi skroz je pitko, nije onako kao gazirani bljak okus.
I ja sam imala ovaj iz dm-a ali nije mi imao takav ucinak kao ovaj..ipak ima nesto u tome..a sad ne znam..kako kome odgovara..meni niti jedan nije fini ali sta se mora mora se..Katuska da ja ti imam stalno taj pritisak..sada nisam kroz vikend imala magnezij ovaj i pila sam taj iz dm-a a bas mi bilo jako lose i nista mi nije pomoglo..jedva sam cekala danas da idem u ljekarnu..s time da sam prvi put taj direkt kad sam stavljala u usta potegla tako da sam se skoro zagutila
Ja sam danas pocela s elebaby i napravila gresku jer ga isla pomirisat. Nakon tog sam provela vrijeme nad wc skoljkom i disu izbacila. Nakon tog sam ga normalno popila bez snjofala.
Hahah da uzasno smrdi.. super ako ti bude pasao, ja sam ga dala prijateljici. Zelucdac mi se dizo od njih i cijeli dan povracala. Sad pijem od solgara i dobre su
E da, imam i megnezij-kalij iz dm-a, isto su granulice i ide direktno u usta. E to mi je bas jako fino, kiselo je i ima okus na tresnju
Meni je danas bas bio neki tezak dan. Trbuh me cijeli dan zateze, dusu sam ostavila grleci skoljku, popila sam i magnezij, ali se ne osjecam nista bolje. Kao da mi netko noktima struze po unutrasnjoj strani trbuha.
Hey cure,
Ja sam presla na magnezijev citrat, navodno je bolji...iz dm...
Katuska,
Ja sam prije taj uzimala i bio mi.je sasvim ok.
Sortiraj odgovore
Najstariji