Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Katuska99
    20. Studeni 2017. 19:35

Kaktus, koji iz dm-a?

Frajla
    20. Studeni 2017. 19:35

I ja imam dvije vrste iz dm-a, citrat koji se topi u vodi i neke kao bombone i oboje mi je draze od tog directa. I naravno puuuuno jeftinije

20. Studeni 2017. 19:49

Katuska99

Kaktus, koji iz dm-a?

Ovaj sta si ti stavila sliku maloprije.
    Skroz mi je ok, pase mi, kad se otopi skroz je pitko, nije onako kao gazirani bljak okus. 

Katuska99
    20. Studeni 2017. 19:53

Dvije na dan smijemo?

• Elviramagistic
    20. Studeni 2017. 20:17

I ja sam imala ovaj iz dm-a ali nije mi imao takav ucinak kao ovaj..ipak ima nesto u tome..a sad ne znam..kako kome odgovara..meni niti jedan nije fini ali sta se mora mora se..Katuska da ja ti imam stalno taj pritisak..sada nisam kroz vikend imala magnezij ovaj i pila sam taj iz dm-a a bas mi bilo jako lose i nista mi nije pomoglo..jedva sam cekala danas da idem u ljekarnu..s time da sam prvi put taj direkt kad sam stavljala u usta potegla tako da sam se skoro zagutila

bajsa
    20. Studeni 2017. 20:58

Ja sam danas pocela s elebaby i napravila gresku jer ga isla pomirisat. Nakon tog sam provela vrijeme nad wc skoljkom i disu izbacila. Nakon tog sam ga normalno popila bez snjofala. 

Katuska99
    20. Studeni 2017. 21:06

Hahah da uzasno smrdi.. super ako ti bude pasao, ja sam ga dala prijateljici. Zelucdac mi se dizo od njih i cijeli dan povracala. Sad pijem od solgara i dobre su

Frajla
    20. Studeni 2017. 21:08

E da, imam i megnezij-kalij iz dm-a, isto su granulice i ide direktno u usta. E to mi je bas jako fino, kiselo je i ima okus na tresnju 

20. Studeni 2017. 21:24

Meni je danas bas bio neki tezak dan. Trbuh me cijeli dan zateze, dusu sam ostavila grleci skoljku, popila sam i magnezij, ali se ne osjecam nista bolje. Kao da mi netko noktima struze po unutrasnjoj strani trbuha.

mono1111
    20. Studeni 2017. 21:40

Hey cure,
    Ja sam presla na magnezijev citrat, navodno je bolji...iz dm...
    Katuska,
    Ja sam prije taj uzimala i bio mi.je sasvim ok.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.