Nisu jos imala je beba prekrizene noge. Idem 28.11.u vinogradsku a 11.12.privat.. nadam se da ce se bar na jednom pregledu vidjet 🙉
Pitam jer kazu da kad curu nosis to dolje steze, frendica nosi decka ona nis to ne osjeti..
Moja je odma sve pokazala, nije bilo prekrizenih nogica 🤣
Bas se nadam da ce i tvoja bebica sljedeci put pokazat jel decko il curka 😀
Ja sam sada u fazi kad se stalno pipam i pokusavam osjetit pokrete, al ne ide pa ne ide 😞😞 jel ti ista osjetis?
Nisu jos imala je beba prekrizene noge. Idem 28.11.u vinogradsku a 11.12.privat.. nadam se da ce se bar na jednom pregledu vidjet 🙉
Pitam jer kazu da kad curu nosis to dolje steze, frendica nosi decka ona nis to ne osjeti..
Katuska, mene s curom nista nije bolilo, stezalo, probadalo do zadnjih par tjedana kad mislim da sve probada i steze, a sad s malim me recimo steze i boli i bas me simfiza boli kad ustajem iz sjedeceg i lezeceg. Tako da mislim da se to ne moze previse povezat. Ko ce ga znati...
Ti si zelis curku?
A da eto vidis. Nema pravila. Ma ja sam oduvijek jako htjela decka, i sad je bilo tako. Ali sad kao te prekrizene noge, pristici, niski trbuh sve nekako ukazuje na curu pa sad cak to mislim🤣 svi oko mene misle da je cura pa sam i ja pocela mislit. Al stvarno mi je svejedno, samo bi volila sto prije znat :)
Tina ja ponekad osjetim mjehurice neke kao da ribica pliva. Nista drugo. Ali imam onaj baby watcher pa slusam otkucaje i onda sam mirnija :)
Ja imam taj magnezij direkt i bas mi nikako ne odgovara, cijeli dan mi se vraca taj okus iz zeluca.
Uf valjda nece meni tak, imam osjetljiv zeludac, nisam mogla pit elebaby
Ja imam taj magnezij direkt i bas mi nikako ne odgovara, cijeli dan mi se vraca taj okus iz zeluca.
Ja sam nedavno pisala kako mi se dize zeludac od svih, probala 5-6 vrsta i svi su me tjerali bas na povracanje nevezano jel jutro ili vecer, prije obroka, poslje.
Onda mi je mono ovaj oz dma preporucila i mogu ti reci da mi je ok. A oni iza apoteke svi su podjeljeni obitelji
Tina ja ponekad osjetim mjehurice neke kao da ribica pliva. Nista drugo. Ali imam onaj baby watcher pa slusam otkucaje i onda sam mirnija :)
I ja to ponekad osjetim pa ne znam sta je il crijeva il bebica🙄🙄 A taj baby watcher nemam, ja mislim da bi bila preluda s njim, stalno bi slusala, osluskivala. Bolje neka me ovako od pregleda do pregleda 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji