Dobro dosla!
Drzim fige da probir bude dobar. Kad ce ti biti gotov nalaz?
Mozda dr. ima losiji uzv pa zato nije vidjela nosnu kost.
Sad došli, nalaz je kao ok. Al opet komplikacije.
Izmjerili su gastacijsku dob 12+1, dok sam ja tad bila 12+5 (po zadnjem mjerenju) ili 13tj (po zadnjoj mengi) pa me zvali da vrijednosti NT ne odgovara baš GD. Luda sam
Ma to ti nije neko odstupanje…mijenjat ce se na svakom pregledu +-5 …bit ce sve ok…
Dobrodosle nove mamasite🤗🤗🤗💓❤💓❤
Slazem se s pikicom, takva odstupanja su normalna. Sve mjere mogu odstupati, i to iz vrlo jednostavnog razloga, pa nismo ni mi svi isti, nisu ni bebuske.
Opusti se
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Imam trenutno samo ovaj doma,valjda ce i taj bit ok sad
Mislim da hoce.
Javi jel ti lakse od toga.
Mene danas evo za promjenu ne boli nista sto me inace boli, nego me boli dosta visoko, ajmo reci iznad trbuha. Gura se na sve strane. 😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ma ja uopce ne znam ovo opisat. Nije da me boli, nego onak ko neki pritisak, npr kad lezim i hocu ustat onak mi je kao da mi je mjehur pun a nije
Katuska meni je ginic rekao da kupim magnezij direkt 375 od diatpharma u ljekarni..dode 58 kn 20 paketica..ali meni jako pomogne..rekao je da ne kupujem ove po ducanima nego bas taj u ljekarni..vec sam.na drugom paketu toga..a kada me jako steze znam navecer popiti tog obicnog sumeceg dodatno posto je dozvoljeno do 800 grama
Ma ja uopce ne znam ovo opisat. Nije da me boli, nego onak ko neki pritisak, npr kad lezim i hocu ustat onak mi je kao da mi je mjehur pun a nije
Tocno znam taj osjecaj, i meni je tako stalno kad se zelim ustat, kao da mi je mjehur pun i tako neki cudan pritisak.
Valjda je to normalno 😊😊
Jao ja sam uspila pokupit prehladu, i ocito mi je imunitet pao cim sam herpes dobila 😞😞 a taman sam mislila kako se zdravo hranim i pazim na sebe da ce me zaobic 😣😣
Katuska meni je ginic rekao da kupim magnezij direkt 375 od diatpharma u ljekarni..dode 58 kn 20 paketica..ali meni jako pomogne..rekao je da ne kupujem ove po ducanima nego bas taj u ljekarni..vec sam.na drugom paketu toga..a kada me jako steze znam navecer popiti tog obicnog sumeceg dodatno posto je dozvoljeno do 800 grama
Jel i tebe steze tak slicno kako sam napisala? Ajde bas cu taj onda probat
Tina mene svi uvjeravaju da je normalno, dr jos nisal pitala jer me pocelo stezat poslije zadnjeg pregleda..
Ja sam pitala svog gin na proslom pregledu je li to normalno, rekao je kao naravno da je, jer se sve dole siri i beba raste. I da za ublazavanje pijem mg od 400mg na dan.
Ok onda cu kupit novi u ljekarni. Jel ti znas dal je curka il decko?
Sortiraj odgovore
Najstariji