Ita bas sam vesela zbog tebe, nije moglo bolje ispast :) isplatilo se cekati.
Pozdrav cure,
Evo i mene :)
Trenutno 13+1 i terminom gađamo kraj 5mjeseca.
Inače, taman čekamo rezultat kombiniranog probira i malkice me je strah. NT i CRL su kao ok na UZV, al kako na nalzu piše morfologija otežana i navodno nije vidjela nosić na UZV malo me frka.
Jel ima koja mama frisko iskustvo s porodima u bolnici Merkur? Koliko postuju prirodan porod?
Ja sam na prvom porodu imala doulu i rodila sam na Svetom Duhu. Postivali su sve moje zelje oko "ne" dripu, rezanju i slicnim intervencijama. Ali babica mi se bas nije svidjela, imala sam veca ocekivanja od nje s obzirom da sam ju upoznala na trudnickom tecaju..
Ovaj put opet vodim svoju doulu sa sobom. Merkur mi je blizi ali cula sam da nisu skloni doulama..
Ima li jos koja pobornica prirodnog poroda ovdje? 😊 mislim da je Kaktus vec spominjala to..
Jel ima koja mama frisko iskustvo s porodima u bolnici Merkur? Koliko postuju prirodan porod?
Ja sam na prvom porodu imala doulu i rodila sam na Svetom Duhu. Postivali su sve moje zelje oko "ne" dripu, rezanju i slicnim intervencijama. Ali babica mi se bas nije svidjela, imala sam veca ocekivanja od nje s obzirom da sam ju upoznala na trudnickom tecaju..
Ovaj put opet vodim svoju doulu sa sobom. Merkur mi je blizi ali cula sam da nisu skloni doulama..
Ima li jos koja pobornica prirodnog poroda ovdje? 😊 mislim da je Kaktus vec spominjala to..
Ja sam pobornica prirodnog poroda, ali uz muza :)
Imam relativno lose iskustvo s vinogradskom, ustvari strasno me smetalo njihovo konstantno ubrzavanje poroda koji ide svojim tokom, plodna voda nije bila zelena, ctg uredan, nista ekstra se nije desavalo al su oni valjda htjeli odmarati jer sam bila jedina u radjaoni.
Ovaj put sam ili na sv duhu ili cak merkuru.
Muzeva kolegica je nedavno rodila na merkuru i culi smo samo pozitivna iskustva.
A koliko znam da im je svejedno tko je s tobom u pratnji, pa ne vidim ni problem da ide doula.
Pozdrav cure,
Evo i mene :)
Trenutno 13+1 i terminomgađamo kraj 5mjeseca.
Inače, taman čekamo rezultat kombiniranog probira i malkice me je strah. NT i CRL su kao ok na UZV, al kako na nalzu piše morfologija otežana i navodno nije vidjela nosić na UZV malo me frka.
Dobro dosla!
Drzim fige da probir bude dobar. Kad ce ti biti gotov nalaz?
Mozda dr. ima losiji uzv pa zato nije vidjela nosnu kost.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ja sam pobornica prirodnog poroda, ali uz muza :)
Imam relativno lose iskustvo s vinogradskom, ustvari strasno me smetalo njihovo konstantno ubrzavanje poroda koji ide svojim tokom, plodna voda nije bila zelena, ctg uredan, nista ekstra se nije desavalo al su oni valjda htjeli odmarati jer sam bila jedina u radjaoni.
Ovaj put sam ili na sv duhu ili cak merkuru.
Muzeva kolegica je nedavno rodila na merkuru i culi smo samo pozitivna iskustva.
A koliko znam da im je svejedno tko je s tobom u pratnji, pa ne vidim ni problem da ide doula.
Nema firsko iskustvo s Merkura, ali imam jako lijepo iskustvo.
Bila sam citav dan u radjaoni jedina, bila je nedjelja, nitko nista nije pozurivao. Rekli su da imam prekrasne svoje trudove i nema potrebe za nikakvim inervencijama. Dosla sam u 10 ujutro, rekli su da se nadaju poroditi me do kraja smjene koja je do 8. Rodila sam u 19.40.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Dobro dosla!
Sad došli, nalaz je kao ok. Al opet komplikacije.
Izmjerili su gastacijsku dob 12+1, dok sam ja tad bila 12+5 (po zadnjem mjerenju) ili 13tj (po zadnjoj mengi) pa me zvali da vrijednosti NT ne odgovara baš GD. Luda sam
Dobro dosla!
Sad došli, nalaz je kao ok. Al opet komplikacije.
Izmjerili su gastacijsku dob 12+1, dok sam ja tad bila 12+5 (po zadnjem mjerenju) ili 13tj (po zadnjoj mengi) pa me zvali da vrijednosti NT ne odgovara baš GD. Luda sam
Ma to ti nije neko odstupanje...mijenjat ce se na svakom pregledu +-5 ...bit ce sve ok...
Dobrodosle nove mamasite🤗🤗🤗💓❤💓❤
Jel mi moze magnezij pomoc u tom stezanju u donjem dijelu trbuha?
Mislim da moze pomoci...probaj...
Sortiraj odgovore
Najstariji