Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MiuMau
    16. Studeni 2017. 12:06

Cure doktora mozete promjeniti kad god hocete... ima onaj rok od godinu dana, tad ako mijenjate trebate ispunit folmular u hzzo-u, odnosno navesti razlog zasto mijenjate doktora i to je to... ja sam prvu ginekologicu mijenjala nakon nekoliko mjeseci jer je bila odvratna, za informacije me upucivala na internet, naruci me na pregled pa obavezno cekam 4-5 sati jer joj se pretrpala, nije imala zamjenu za vrijeme godisnjeg... sve sam to zapisala u taj formular i bez problema sam se prebacila kod drugog doktora, a nju srecom vise nisam ni vidjela ni cula...
    Ne dajte se zae...ti, vase je pravo izabrati doktora u svakom trenu... 😉

Katuska99
    16. Studeni 2017. 12:26

Cure evo mene u panici. 
    Bila na pregledu u vinog za stitnjacu. I sad moj dr je na nuklearnoj, a rekli su mi da kad dodjem da se dolje javim da ce po mene doc neka tajnica da me odvede do dr. Te tajnice nije bilo pa su mi rekli da se sama popenjem u tu neku drugu zgradu i pricekam tamo na koznim foteljama. Ja ulazim i tamo su neka vrata koja su otvorena a na njima pise zona zracenja. Pa slagiralo me , brzo sam otisla desno u neki hodnik, pitala sam dr.on kaze da nije to nista da bitno da nisam usla u tu prostoriju usla. 
    Joooj poludit sam htjela i jos me tako strah. Kaj vi cur mislite, jel imam razlog za brigu? 
    Btw poveco mi je dozu eutiroksa..

little baby
    16. Studeni 2017. 12:36

Katuska mislim da se ne trebas brinuti. Kako ti je doktor reko bitno da nisi usla u tu prostoriju gdje je vjerojatno jaca koncentracija tih zraka stetnih. Mislim da se ne trebas bedirat i razbijat glavu,bebica je super i nista joj nije! 😉

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

16. Studeni 2017. 12:38

Mislim da nemas brige, pogotovo ako si se javila doktoru koji je ekspert na tom podrucju i rekao ri je isto. A i faza organogeneze je zavrila. 

ikyri
    16. Studeni 2017. 12:46

Na nuklearnoj zrače pacijenti a ne nekakva oprema!!!

Ana_Marija_2019
    16. Studeni 2017. 12:51

Mislim da nema razloga za brigu, sigurno se ne radi o nekim ogromnim kolicinama zracenja u prostoru, a zracenje je obicno i usmjereno (ako je aparat bio u uporabi) i ne rasipa se toliko okolo. Mislim da se vise ozracimo u svakodnevnom zivotu, nego u te tri sekunde ispred vrata.
    Jel netko zna gdje se nosi urinokultura u Petrovu? Rekli su da tamo odnesem. I ove druge pretrage - dakle, sjecam se da su neke cure pisale da su im vadili po 5 epruveta krvi, a meni je rekla doktorica da svaku od tih stvari radim na drugom mjestu. Imat cu sta hodati do Bozica!

Katuska99
    16. Studeni 2017. 12:53

Joj cure to mi i seke moje kazu i frendica kaj radi u bolnici. Odmah me panika uhvati jer je od muza baka od zracenja izgubila bebu al njoj su bas radili rengen(nije znala da je trudna) 
    Al sad mi je lakse :)
    Znate mene panicarku, hvala vam😘

ikyri
    16. Studeni 2017. 13:02

Katuska99

Joj cure to mi i seke moje kazu i frendica kaj radi u bolnici. Odmah me panika uhvati jer je od muza baka od zracenja izgubila bebu al njoj su bas radili rengen(nije znala da je trudna)
    Al sad mi je lakse :)
    Znate mene panicarku, hvala vam😘

dakle na nuklearnoj se uštrcava radioaktivni jod u pacijente ili terpijski ili dijagnostički i neki drugi radioaktivni elementi (oni se čuvaju u posebnim posudama itd)... Strojevi na nuklearnoj očitavaju zračenje iz pacijenta. Tako da kad ste na nuklearnoj sjedite sami i klonite se ljudi a ne prostorija.

Katuska99
    16. Studeni 2017. 13:41

Ja ti na kraju njsam bila na nuklernoj nego su me u neku dr zgradu poslali, pokraj te nuklearne. Reko je dr da im je zracenje u podrumu iako je gore to pisalo.. 
    sad sam se smirila i idem jest sarmu u miru 

panda102
    16. Studeni 2017. 14:04

Katuska sarma 
    Mm mi je poslao poruku da je sve pojeo hahahahah

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.