Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    16. Studeni 2017. 08:34

nina11

Cure,cure pitanje! 😉
    Vec sam napisala u nedjelju na fejsu da nam je doktor potvrdio spol i da je cuurka pa da objavim i ovdje za nefejsere😛
    Ista ta moja curka mene stalno lupa i bas sam ju osjetila ono pod rukom i skoro me nekada zna i uplasiti koliko udari. E sad je pitanje,jucer i danas imam osjecaj kao da udara iz bunara negdje 😂
    Mislim osjetim udarce ali kao da ima neki jastucic izmedju,postoji li mogucnost da nam se posteljica mozda pomaknula naprijed ili sto vec?
    Jer u nedjelju mi je doktor rekao da je posteljica jako nisko,da ne moze jos postaviti dijagnozu placente previe,ali ako ovako ostane da ce izgleda biti,pa sad,postoji li mozda sansa da se ona stvarno pomaknula negdje pa zato da tako cudno osjetim.
    Ako me razumijete sto zelim reci😅😁
    I da,znam da moram mirovati,samo to i radim otkad sam saznala,zapravo samo jedem i mirujem😂

Koliko znam posteljica i kad se podize ide mrvu po mrvu, ustvari kako se maternica siri tako ju povlaci, ipak je to organ koji je srastao za stjenku maternice, tako da ne vjerujem da je bas odjednom skocila gore. A to sto pokrete bebe drugacije osjetis to je do toga sto beba ima jos puno mjesta pa se okrece kako hoce i mozda je prije bila naglavace pa te nogama lupala, sad je mozda guzom dolje pa osjetis vise udarce rukicama pa je drugavije.
    I cestitke na maloj princezi. 

16. Studeni 2017. 08:38

kathryn

Cure, i ja cestitam na deckima i curici..
    Ja vec danima saznajem kako su neki na poslu prehladeni, reko nis izbjegavat cu ih…i evo danas ujutro kihanje i nos curi, nadam se da ce samo na tome ostati..
    Kakve ste po pitanju cica? koliko su vam narasle? kad ste kupile vece grudnjake? neznam da li ima smisla sad kupiti novi, jer ako jos narastu trebat ce mi novi…meni se vec bas narizu van kosarice, toliko da kad se sagnem imam osjecaj da mi bradavica izviri van..jos idem na svadbu sutra, narucila M haljinu iz Stradivariusa, koju inace nosim kod njih i mala mi na cicama, ne mogu cif na ledima zakopcat, tj. i uspijem ak ne mogu ruke pomaknuti…nadam se da ce mi doci veca do sutra jer inace cu bit jadna…

Ja sam kupovala nove grudnjake kako su rasle, ako nesto ne podnosim to je kad imam osjecaj da nosim tudji grudnjak na sebi. A i iza poroda su buknule pa se kroz iduce mjesece smanjivale tako da sam opet dolazila na te velicine sto sam kroz trudnocu kupovala. 

• paris
    16. Studeni 2017. 08:52

kaktus

kathryn

Cure, i ja cestitam na deckima i curici..
    Ja vec danima saznajem kako su neki na poslu prehladeni, reko nis izbjegavat cu ih…i evo danas ujutro kihanje i nos curi, nadam se da ce samo na tome ostati..
    Kakve ste po pitanju cica? koliko su vam narasle? kad ste kupile vece grudnjake? neznam da li ima smisla sad kupiti novi, jer ako jos narastu trebat ce mi novi…meni se vec bas narizu van kosarice, toliko da kad se sagnem imam osjecaj da mi bradavica izviri van..jos idem na svadbu sutra, narucila M haljinu iz Stradivariusa, koju inace nosim kod njih i mala mi na cicama, ne mogu cif na ledima zakopcat, tj. i uspijem ak ne mogu ruke pomaknuti…nadam se da ce mi doci veca do sutra jer inace cu bit jadna…

Ja sam kupovala nove grudnjake kako su rasle, ako nesto ne podnosim to je kad imam osjecaj da nosim tudji grudnjak na sebi. A i iza poroda su buknule pa se kroz iduce mjesece smanjivale tako da sam opet dolazila na te velicine sto sam kroz trudnocu kupovala.

Ja vec odavno ne stanem ni u jedan normalan grudnjak, da se razumijemo inace ni nemam bas sta stavljati u grudnjake  no prije nekih mjesec dana sam od njih skroz odustala, sve me nesto zulja, steze, i kupila par onih sportskih i to broj-dva veci od onog broja koji mi je tad bio ok, Lijepo su rastezljivi i u tome mi je bas ugodno.

Frajla
    16. Studeni 2017. 09:02

Ja sam si isto uzela nove grudnjake, stari su me poceli stezati. Nisam se udebljala, ali sam se nekako rasirila vrlo rano preko leda i onda su me i tu rezali.
    Meni nije zao kupiti nove grudnjake i hlace, ionako mi je to potrosna roba, bile traperice obicne ili trudnicke tako i tako ih nosim godinu-godinu i pol i onda su za otpis.

16. Studeni 2017. 09:24

Jutro zenske! 
    Ja se probudila,  bez temperature. Al glava puca,  nos zacepljen.
    Danas sam tocno 12tt. 
    Sto se tice grudnjaka,  meni je koma,  sve mi je malo vec par tjedana. U prvoj trudnoci sam vjencanicu 2 puta mijenjala,  zbog sisa. S kilazom sam sad na nuli,  kako sam prestala povracat i pocela jesti.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Honey
    16. Studeni 2017. 09:55

Nina čestitke! I hvala što se sjetite i nas NeFEJSeruša  
    Ja sam imala dva veća grudnjaka još prije jer su mi grudi znale buknuti u PMS-u a isto ne podnosim da me steže ili da mi ne izgleda lijepo kad obučem usko, i oni su mi još dobri. Kad budu i oni žuljali onda ćemo u šoping.
    Kathryn držim fige da dođe haljina, a i ako ne dođe vjerujem da ćeš se snaći  
    Jutro ProudMomy super, ići će sad sve na bolje. Skuhaj kamilicu i inhaliraj se malo, meni to najbolje pomaže, i propolis sprej za nos, ODLIČAN!

16. Studeni 2017. 10:41

Honey

Ja sam imala dva veća grudnjaka još prije jer su mi grudi znale buknuti u PMS-u a isto ne podnosim da me steže ili da mi ne izgleda lijepo kad obučem usko, i oni su mi još dobri. Kad budu i oni žuljali onda ćemo u šoping.
    Jutro ProudMomy super, ići će sad sve na bolje. Skuhaj kamilicu i inhaliraj se malo, meni to najbolje pomaže, i propolis sprej za nos, ODLIČAN!

Hvala ti Honey! 
    Kako si ti? Kad si rekla da ides kod ginica? U utorak?
    Ja si sad razmisljam da cu otici danas do svog,  mislim da me nece pregledavat vjerojatno,  ali zapravo nisam bila kod njega od 6+4tt,  jer ga nije bilo,  tak da sam bila jednom kod zamjene,  a jednom na hitnoj. Pa cisto da popricam s njim o terapiji i tak to.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Bublica123
    16. Studeni 2017. 10:57

Jutrooo...ja obavila hrpu stvari ujutro i sad se ispruzila jer mi nekako zeludac ne radi kak treba pa sve cekam da posjetim wc😐😐😐😐

nina11
    16. Studeni 2017. 11:00

kaktus

nina11

Cure,cure pitanje! 😉
    Vec sam napisala u nedjelju na fejsu da nam je doktor potvrdio spol i da je cuurka pa da objavim i ovdje za nefejsere😛
    Ista ta moja curka mene stalno lupa i bas sam ju osjetila ono pod rukom i skoro me nekada zna i uplasiti koliko udari. E sad je pitanje,jucer i danas imam osjecaj kao da udara iz bunara negdje 😂
    Mislim osjetim udarce ali kao da ima neki jastucic izmedju,postoji li mogucnost da nam se posteljica mozda pomaknula naprijed ili sto vec?
    Jer u nedjelju mi je doktor rekao da je posteljica jako nisko,da ne moze jos postaviti dijagnozu placente previe,ali ako ovako ostane da ce izgleda biti,pa sad,postoji li mozda sansa da se ona stvarno pomaknula negdje pa zato da tako cudno osjetim.
    Ako me razumijete sto zelim reci😅😁
    I da,znam da moram mirovati,samo to i radim otkad sam saznala,zapravo samo jedem i mirujem😂

Koliko znam posteljica i kad se podize ide mrvu po mrvu, ustvari kako se maternica siri tako ju povlaci, ipak je to organ koji je srastao za stjenku maternice, tako da ne vjerujem da je bas odjednom skocila gore. A to sto pokrete bebe drugacije osjetis to je do toga sto beba ima jos puno mjesta pa se okrece kako hoce i mozda je prije bila naglavace pa te nogama lupala, sad je mozda guzom dolje pa osjetis vise udarce rukicama pa je drugavije.
    I cestitke na maloj princezi.

Hvala! 😁 
    Cestitam i ja na deckicu,ako sam u toku,valjda nisam pomijesala 😛😁

nina11
    16. Studeni 2017. 11:02

Honey

Hahah hvala! 
    Iako ja bas nisam toliko aktivna ni na fejsu ni na forumu,citam vas kad uhvatim vremena. 😉 
    Ali previse mi pakostite s ovim tortama i sarmama 😅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.