Hahaha panda horny sam na ovu tvoju tortu odmah!!!
Uh dobra je, dobro izgleda. Daj recept i javi kakva je bila. Mislim da cu zavolit tri cokolade u trudnoci 😁
Jutro!!! Ja opet imala nocne more ali nevezano za bebu. Danas idem mami reci da sam t. Nismo bas u naj odnosima, zbog nekih drugih ljudi i okolnosti pa neznam uopce sto od reakcija ocekivati...
Mono hvala ti, nazvati cu pa pitati, makar me ova moja rodica upozorila da mi on nece htjeti dati sada da idem, pa mozda izguram ovako kako ti sada sa svojim, daj uputnicu i ne gledaj me 😂
Hahahaha horny
Ali kaktus je neki dan dobro napisala, bas mi zene volimo pravit zrtve od sebe... Mislim mi zene... ili sam to gledala na onoj emisiji neku noc kad su gostovale jelena veljaca, ona iz serije Kud puklo da puklo, i nevena rendeli hahaha super emisija....
A poslat cu ti recept i znam da je ja necu probat, tako da ti iskreno ne mogu reci kakva je, muz je rekao da je super, al on mora slagat i kad ne valja hahahaha
A Jessy mislim da trebas malo vise uzivati u trudnoci, ne vidim razloga da tako panicaris s brisovima i slicno. Hvala Bogu nisi imala nikakvo lose iskustvo prije i mislim da bezze si radis paniku...Nemoj se ljutiti al onako iskreni savjet ti je da malo prestanes citati sve i svasta po forumima prije nego dodje do komplikacije...
Briseve ce ti uraditi kad tad... polahko...
Honey za mamu tvoju ti nemam nista pametno savjetovat, jer nisam bila u takvoj situaciji nikad hB. Odlicno se slazem sa svojom, uvijek mi je bila podrska u svemu... zelim da sve prodje u najboljem redu i da se pomirite, i da vas ta bebica poveze...
Jessy, moj savjt je da razmislis o promjeni doktora jer ocito niste kliknule i ne kuzite se, ili ona ima krivi stav i ima debelih problema sa svojim egom ili nesto drugo ne valja. Ne mogu zamislit da osobno vodim trudnocu, u kojoj treba uzivat unatoc svemu, a da u neciju ordinaciju ulazim sa strahom i grcem u zelucu.
Ako se odlucis za bolnicko vodjenje, ona ti daje D1 uputnicu koja vrijedi kroz trudnocu, kod nje ces ici po doznake i eventualne recepte. Ali odmah da te upozorim, na D1 uputnici su bili skrti i doktori s kojima su cure imale ok odnose, opravdavajuci se da nema potrebe fizioloslu trudnocu vodit u bolnici jer se sustav tako pretrpava i gusi, da za to postoje primarni ginekolozi.
Panda, torta izgleda mljac mljac 😋
Honey, nocas sam i ja imala nocne more, nista vezano uz trudnocu, al uz najuzu obitelj, toliko sam se uzrujala da mi je puls valjda na 150 bio kad sam se probudila, grozno nesto
Cure,cure pitanje! 😉
Vec sam napisala u nedjelju na fejsu da nam je doktor potvrdio spol i da je cuurka pa da objavim i ovdje za nefejsere😛
Ista ta moja curka mene stalno lupa i bas sam ju osjetila ono pod rukom i skoro me nekada zna i uplasiti koliko udari. E sad je pitanje,jucer i danas imam osjecaj kao da udara iz bunara negdje 😂
Mislim osjetim udarce ali kao da ima neki jastucic izmedju,postoji li mogucnost da nam se posteljica mozda pomaknula naprijed ili sto vec?
Jer u nedjelju mi je doktor rekao da je posteljica jako nisko,da ne moze jos postaviti dijagnozu placente previe,ali ako ovako ostane da ce izgleda biti,pa sad,postoji li mozda sansa da se ona stvarno pomaknula negdje pa zato da tako cudno osjetim.
Ako me razumijete sto zelim reci😅😁
I da,znam da moram mirovati,samo to i radim otkad sam saznala,zapravo samo jedem i mirujem😂
Jutro!
Cure koje ste jucer bile na pregledima cestitam na curicama i deckima!
Panda koja torta, vauuuu!!!
Jessy, nemoj se obeshrabriti, cure su ti već pisale da bi bilo najpametnije promijeniti ginekologa ako s ovom ne mozes naci zajednicki jezik. Nema smisla da svaki put kad ides tamo dozivljavas traume. A mozes prvo otvoreno sa njom probati razgovarati. A inace, pokusaj se oboruzati strpljenjem i bori se za sebe i soju bebicu. Kroz trudnocu, a i kasnije ces se susretati sa kojekakvim doktorima i iako ima divnih ljudi ima onih koji su strasno netakticni. Ali moras pokazati svoj stav, ne da se svadas s njima osim ako bas treba , ali moras dati do znanja da te se ne moze bas vozati kako oni zele. Znam da ti je ovo novo, da se nekad ni ne snades dok si tamo s njima i svi smo to prosli i svi i dalje ucimo, samo hrabro i bit ce sve ok
Sto se prehlade tice, ne brini, vazno je samo skinuti temperaturu ako je imas. Meni isto trenutno curi nos i grlo me rastura. To je normalno, pa ne mozemo biti pod staklenim zvonom. Ja sam do sada u ovo trudnoci imala i dvije crijevne viroze, nekakve gljivice 2x, svasta nesto i od svih oko mene i doktorice koja je inace valjda najopreznija na svijetu najvise sam ja dramila jer je prosla trudnoca bila kao po spagici i ovo mi je bio totalni sok.
Panda, torta izgleda mljac mljac 😋
Honey, nocas sam i ja imala nocne more, nista vezano uz trudnocu, al uz najuzu obitelj, toliko sam se uzrujala da mi je puls valjda na 150 bio kad sam se probudila, grozno nesto
I ja prijavljujem nocne more proslu noc - i isto vezano za najuzu obitelj.... uzasan osjecaj
Cure, i ja cestitam na deckima i curici..
Ja vec danima saznajem kako su neki na poslu prehladeni, reko nis izbjegavat cu ih...i evo danas ujutro kihanje i nos curi, nadam se da ce samo na tome ostati..
Kakve ste po pitanju cica? koliko su vam narasle? kad ste kupile vece grudnjake? neznam da li ima smisla sad kupiti novi, jer ako jos narastu trebat ce mi novi...meni se vec bas narizu van kosarice, toliko da kad se sagnem imam osjecaj da mi bradavica izviri van.. jos idem na svadbu sutra, narucila M haljinu iz Stradivariusa, koju inace nosim kod njih i mala mi na cicama, ne mogu cif na ledima zakopcat, tj. i uspijem ak ne mogu ruke pomaknuti...nadam se da ce mi doci veca do sutra jer inace cu bit jadna...
Sortiraj odgovore
Najstariji