Ja sam sve te testove odbila tj one sto su mi nudili sto se ne placa,samo su me pitali da li sam upoznata s njima i da li ih zelim radit. U prvok T nisam na nista isla niti sad,to je moj osobni stav o tome. Naravno svatko ima pravo izbora😉 Meni moju odluku ne bi promjenilo nista tako da nisam ni isla na nista do sad.
Jok elvira nesanica uff,ja sam tako lijepo pocela ovih dana spavat. 1-2puta se dignem piskit i to je to,ujutro kad se mala probudi jedva oci otvorim a prije sam se budila prije nje bez problema. Ne znam sta je ovo zadnjih par dana da super spavam😀
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Ja sam sve te testove odbila tj one sto su mi nudili sto se ne placa,samo su me pitali da li sam upoznata s njima i da li ih zelim radit. U prvok T nisam na nista isla niti sad,to je moj osobni stav o tome. Naravno svatko ima pravo izbora😉 Meni moju odluku ne bi promjenilo nista tako da nisam ni isla na nista do sad.
Jok elvira nesanica uff,ja sam tako lijepo pocela ovih dana spavat. 1-2puta se dignem piskit i to je to,ujutro kad se mala probudi jedva oci otvorim a prije sam se budila prije nje bez problema. Ne znam sta je ovo zadnjih par dana da super spavam😀
Nemoj ureknuti..tako je meni bilo prije ovog.. jedno 2 tj sam spavala bez problema..prije toga sam se isto znala probuditi
Ja ću samo na kombinirani probir i nuhalni nabor. I to mi je samo zbog nuhalnog, ovo ostalo je sve statistika koliko sam shvatila, a to me i ne zanima. Ionako planiram rodit pa šta mi Bog da. Ja sam toliko umorna da mislim da ću se srušit. Jučer mi baka dignula tlak na 360 da sam se poslije jedva smirila, sve me u trbuhu grčilo i zatezalo, pa sam popila magnezij još dodatno. Već sam na poslu od 6 imam nešto za odradit. Jedva čekam poslije doći kući i srušit se u krevet. Ovaj tjedan je bio jako loš što se spavanja tiče, kad sam spavala, bile su tu noćne more. A vidim da nisam jedina! Dobro da danas završava i da idemo na vikend... jeeeeeeeeejjj!!! Dobro jutro budnima! Mislim da je jučer još jedna curica došla na popis pa čestitam
Jutro
Ne znam sto to mora biti tako skupo, bas grozno Bgm....
Ali hajde, ispade da je samo za probrane... Naravno da bi svi rodili ali mislim da je bolje da znas sta te ceka, jer kad se rodi vec si psihicki pripremljen i sve...
Meni je jucer dosla navecer prijateljica na kafu i tortu, bas smo se ispricale o svemu.
Danas mi dolazi prijateljica iz bosne i njen zarucnik, druzimo se vec 20 godina <3
Na poslu je ludnica, necu ni komentarisat, isla sam i u dm i nisam nasla najlonke......
Sutra cemo u ljubljanu u btc tamo cu naci sigurno.
Honey kako je bilo s mamom? nadam se da je dobro proslo.
Panda ja sam si malo o tome razmišljala i lakše mi je vjerovati da će sve biti u redu i onda se nositi sa time kad dođe i vrijeme za to. Ali svatko ima svoje razmišljanje i stav o tome. Kakva je bila torta?
Ja sam baš jučer navukla te najlonke i odlične su mi, od Jadran čarapa su. Gledala u jednom drugom dm-u, nije ih bilo. Morat ću ih još probat naći. Vidjela sam da ih imaju i u apoteci ali su puno skuplje, ako ne nađeš u btc-u, u apoteci ih ima sigurno. A sa mamom...ma moja mama je super, nije ona problem, žao je njoj zbog nekih stvari, ali recimo ona me ne posjećuje zbog brata, s njim ne pričam tj.on sa mnom...Već jedno 4 godine. Nemam ja s njim problem, on ima sa sobom u glavi, i onda ti je moja mama jadna u cijeloj toj priči jer su oni pod istim krovom. A tu je još i baka. Ja sam samo rekla da neću voditi sutra svoje dijete njima tamo u kuću, i da ako oni nemaju potrebe mene doći posjećivati, nemam ni ja njih. Eto ukratko, vrlo vrlo tužna priča. Sad je na njima potez, ja sam svoje rekla.
Nifty je od cca.3400 kn do 4500 kn. Meni je nuhalni nabor s 11 tj.bio 3 mm, tjedan poslije 2,5 mm. Napravila sam Nifty i dobar je pa dr.vise ni ne spominje nuhalni. Idem iduci tjedan kod socijalnog gin.pa cu ga bas pitati sta s tim
Dobro jutro curke...zelim vam lijepi dan i sretno na pregledima tko ide danas🤗🤗🤗🤗🤗
Jutro! I ja danas budna od 6, ustala spremit malog za vrtic i nisam vise mogla zaspat poslije.
Honey, da bas tuzna prica, ali nadam se da ce se sve nekako izgladiti kad dodje tvoja bebica.
Meni je danas 5.godisnjica braka! Idemo nas troje na vecericu i bas se veselim.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Jutro! I ja danas budna od 6, ustala spremit malog za vrtic i nisam vise mogla zaspat poslije.
Honey, da bas tuzna prica, ali nadam se da ce se sve nekako izgladiti kad dodje tvoja bebica.
Meni je danas 5.godisnjica braka! Idemo nas troje na vecericu i bas se veselim.
Cestitam 🤗🤗🤗🤗lijepo cete se podruziti i sigurno nesto finoooo papati❤💓❤💓❤💓
Jutro cure, nadam se da ste sve dobro.
Za spavanje necu pisat, da se ne ureknem, li vise ne ne dizem ni na pisanje, kako legnem tako se ujutro probudim.
Proudmomy, cestitam na godisnjici.
Honey, zao mi je da imas takav odnos, bas grozno zapravo kad vlastita majka bira izmedju dvoje djece, a danas sve vise i vise toga ima.
I kad cujem kakvih sve prica ima, bas bi se nekad rasplakala.
Sortiraj odgovore
Najstariji