Ma nemas klamidiju. Bakterije su uvijek prisutne, samo je imunitet otporan i one se ne zacahure....ako padne imunitet ili sl.mogu se razmnoziti a i u T se organizam drukcije ponasa...vjerovatno nemas nikakvu bakteriju...ali ne bi bilo na odmet napraviti briseve
A sto je s Pallom? Njega maksimalno hvale da je super.
I da, pitala sam gin sto ona misli o hematomu koji imam, koliko je to opasno, koliko strogo moram mirovati radi toga itd. i njen odgovor na to je bio - jeste vi mene dosli traziti bolovanje? I napomenula je da mi porodiljni zapocinje u 5. mjesecu. Nisam je imala namjeru traziti sad bolovanje, makar mi se cini da imam razloga za to. Mislila sam iza Nove, ali nakon ovog komentara, cini mi se da ga necu dobiti. To me isto muci.
Ako vodim T kod drugog doktora i on predlozi mirovanje, moze li ona to odbiti? Za sada nemam izabranog doktora u bolnici, ne znam ni u koju bolnicu bi isla. Nekako naginjem Petrovoj ili Merkuru, ali to je sve sto za sada znam.
Palla hvale, ali ja s njim vodim bitku od pocetka !
On ti sigurno bolovanje neke dati prije 16 tt ali to ti je taman cca negdje, iza Nove.
Uzmi u obzir da se kod njega dugo ceka...
Pa evo, recimo u Petrovoj, puno cura hvale dokt.Radosevic, ona radi u podrumu, ali ne znam koji dan....nisam nikad bila kod nje ali navodno je ok.
Pa odi u 12 tt na kombinirani ili u Petrovu ili na Merkur i sve tamo ispitaj...
Na Merkuru ti ne znam nikoga jer nikad tam nisam bila...
Googlaj malo...
Ako vodis T negdje drugdje, ona ti mora dati sve sto taj dokt.trazi...e sad, postoji problem nazalost kod privatnih, jer mnogi ne prihvacaju preporuke privatnog, ali iz bolnice, mora ti uvaziti..
Ali treba ti uvaziti i ako ides kpd privatnika....ali joj odmah naglasi da ti T kod nje neces voditi....
Odmah sam se tebe sjetila kad sam rekla da imam hematom, a ti si rekla da bi ti na mom mjestu ostala doma. Ocito ja nemam taj luksuz, ona bi me pustila raditi i s 5 hematoma, nema labavo 😂😂😂
Jos je komentirala da tijelo nekada samo da do znanja da nesto nije u redu s plodom i ako prokrvarim, da odem na hitnu. Jako utjesno!!
Meni je ova kod koje sam bila privatno stavila u preporuku mirovanje, ali to nije komentirala. Dobro, ja sam i rekla da za sada nisam mislila ici ako nije nuzno.
Ja ne bi osobno radila nikako, ne znam kakav opis posla imas, ali ja sam sad na bolovanju od poz.bete. Spletom okolnosti ne radim od 1.7.
A kod prirodne T prosli put mi.je isto bolovanje otvoreno od poz.testa ! Ok, ja imam povijest neuspjelih T iza sebe....pa i na temelju toga mi je odmah otvoreno ali isto po preporuci mirovanje iz Petrove.
Mogla ti je otvoriti bolovanje na temelju tog nalaza, tj.mirovanja. Samo je to potrebno da je napisano....
Ne znam, ja ne bi na tvom mjestu isla kod te tvoje, cini mi se uzasna....
Ja sa mojim socijalnim vodim bitku od pocetka, ali ne dam se ja zaj....nikako vise ! Cujemo se preko mailova, sto mi odgovara....a i blizu mi je ako trebam po neku uputnicu ili sl. Ali ne idem na preglede kod njega...jedino mi je briseve radio.
Sad smo nas dvoje kakti normalniji odnos razvili....ali nisam prva s kojom je vodio bitku....
Mislim drugo je prokrvariti od hematoma, a drugo je krvarenje kad spontani krene....nazalost da, kad plod nije krom. zdrav, a sve te rane spontane pripisuju krom.gresci nema se sto napraviti....
A kod hematoma, on moze curiti i najcesce sve bude ok....
Pa i ja sam dosta zabrinuta i naravno da bih radije ostala doma, nego da se ponasam kao da je sve ok i najnormalnije radim, ali ona je to bas sve skupa olako shvatila. Dobro da me nije optuzila da sam lazirala hematom da se izmotavam.
U biti mi je sad zao sto je nisam otvoreno pitala bi li mi dala bolovanje po preporuci drugog doktora pa da znam odmah na cemu sam. Makar se bojim reakcije 😁😁😁
Bila sam skroz jadna tamo pa se nisam ni snasla, jos muku mucim s prehladom. I za to sam je pitala moze li imati kakvih stetnih posljedica, a ona je rekla da moze. Izasla sam cijela istraumatizirana!
Kod koga si bila na pregledu u Petrovoj? To si samo jednom isla ili ides redovito tamo? Tvoj ginekolog nije radio probleme oko bolovanja?
Sortiraj odgovore
Najstariji