Ja ako ne odem isti tren na wc kad mi se pisa, poslije me boli stomak tako punooooooo
Honey zao mi je zbog svega, probaj manje misliti na to.. nazalost dodje do toga da ne pricamo sa svojim bliznjim, to najvise boli, ista krv...ali nekad bas nemamo izbora.
Proudmomy cestitam na godisnjici, zelim vam mnogo srece i ljubavi, zauvijek
Ona - i ja idem u utorak na nuhalno....da bude sve dobro abd.
Kaktus ja dobro spavam, iako sam sinoc kasno zaspala, u ponoc, to mi je vec godinama nije desilo da idem tako kasno, a moram sutra na posao ahhahahahha....
Hvala vam svima!
Sretno svima koje su danas na pregledima. 😉
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
ProudMomy čestitam od srca, lijep provod večeras a slijedeću slavite u četvero
Kaktus ja to isto ne mogu razumijeti, da se oni daju terorizirati od balavca, pa tko je tu koga rodio? Ja nebi mogla birati između djece sigurno, ne mogu to nikako razumijeti.
Panda evo pokušavam maksimalno biti smirena, bit će teško još koji dan, ali meni je moj muž i ova beba sve na svijetu i najvažnije tako da ću sigurno biti dobro. Da ne smiješ trpiti, nije to nikako dobro, i mene tako zna i onda se i jedva popišam.
Curke zao mi je vas koje lose spavate, ja inace imam alarm u 10:30 pa u 11 da ne pretjeram bas sa spavanjem😂 danas sam morala ranije jer mi dolazi frendica. 4 alarma sam do sad imala 😂
Honey bas mi je zao , grdo je to.. vjerujem da je i mami tesko pogotovo sad kad si trudna.. ali nemoj previse mislit na to, cuvaj svoju bebicu. Ja hvala Bogu imam divne odnose sa svojima, imam dva brata i dvije sestre( ja najmladja pa mezimica😂) , i mamu koja je spaljena ko grom.. tata mi nazalost poginuo.
Bitno da ti je muz najveca podrska 😘
Cure, dobro jutro. Ja jako rano idem spavati, ali se i rano probudim pa ne mogu više spavati. Ne znam kako vi, ali ja sam non stop gladna ko vuk. Doslovno moram svaka 2 sata jesti jer me trbuh boli od gladi!
Ne znam koliko sam se udebljala, ali mislim da ću na kraju biti ko tenk!
Cure, dobro jutro. Ja jako rano idem spavati, ali se i rano probudim pa ne mogu više spavati. Ne znam kako vi, ali ja sam non stop gladna ko vuk. Doslovno moram svaka 2 sata jesti jer me trbuh boli od gladi!
Ne znam koliko sam se udebljala, ali mislim da ću na kraju biti ko tenk!
Tako je meni bilo do proslog tjedna, to je bilo strasno, ali sigurna sam da ima veze i sa svim onim vitaminima koje gutamo, to sve otvara apetit. Sad je se smirilo, inace nisam gladna popodne bila nikad, joj ali ujutro, to je haos bio, tako da te baaaaas razumijem. I ja cu bit kao tenk ahhahahaha
Ja sam sad tek pocela jesti, do sad sam vise manje sve povratila. Ostala sam trudna sa 56kg, pa sam bila pala na 54, sad sam opet na 56, tak da sam na nuli. U prosloj trudnoci sam dobila 10kg vidjet cemo kako ce sad biti.
Kakve ste sa secerom? Ja jos nisam isla na ogtt, ali mi je onaj obicni secer u krvi malo povisen, i sad mi je muka od toga. Stalno spustaju tu granicu i to me zivcira.
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ja sam sad tek pocela jesti, do sad sam vise manje sve povratila. Ostala sam trudna sa 56kg, pa sam bila pala na 54, sad sam opet na 56, tak da sam na nuli. U prosloj trudnoci sam dobila 10kg vidjet cemo kako ce sad biti.
Kakve ste sa secerom? Ja jos nisam isla na ogtt, ali mi je onaj obicni secer u krvi malo povisen, i sad mi je muka od toga. Stalno spustaju tu granicu i to me zivcira.
Tako ti je meni bilo u prvoj trudnoci i ginicka me odmah spicila vodit trudnocu u petrovu jer kao imam gest.dijabetes...svaka tri tjedna morala radit profile i nikad nije bilo vise od 4.9 a nisam ni bila na njihovoj sugavoj dijeti...bas su me smarali na najjace...bojala sam se induciranja poroda ali me nisu gnjavili...vinogradska odmah inducira cim udjes u termin
Tako ti je meni bilo u prvoj trudnoci i ginicka me odmah spicila vodit trudnocu u petrovu jer kao imam gest.dijabetes…svaka tri tjedna morala radit profile i nikad nije bilo vise od 4.9 a nisam ni bila na njihovoj sugavoj dijeti…bas su me smarali na najjace…bojala sam se induciranja poroda ali me nisu gnjavili…vinogradska odmah inducira cim udjes u terminmoj
Moj ginic je super kaj se toga tice i kaze da nisu normalni s tim stalnim spustanjem granica. Ugl meni je sad bio 5.5 secer, a granica je 5.1 pa kao moram pazit na prehranu. Ok, slatko ne jedem inace, al moram pazit na sve ostale secere. Nema mi smisla da me induciraju zbog malko povisene vrijednosti, ako je sve drugo u redu.
Ugl kad napravimo ogtt bit cemo pametniji. Proslu trudnocu je bio dobar, ali od tada su spustili vrijednosti.
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Tako ti je meni bilo u prvoj trudnoci i ginicka me odmah spicila vodit trudnocu u petrovu jer kao imam gest.dijabetes…svaka tri tjedna morala radit profile i nikad nije bilo vise od 4.9 a nisam ni bila na njihovoj sugavoj dijeti…bas su me smarali na najjace…bojala sam se induciranja poroda ali me nisu gnjavili…vinogradska odmah inducira cim udjes u terminmoj
Moj ginic je super kaj se toga tice i kaze da nisu normalni s tim stalnim spustanjem granica. Ugl meni je sad bio 5.5 secer, a granica je 5.1 pa kao moram pazit na prehranu. Ok, slatko ne jedem inace, al moram pazit na sve ostale secere. Nema mi smisla da me induciraju zbog malko povisene vrijednosti, ako je sve drugo u redu.
Ugl kad napravimo ogtt bit cemo pametniji. Proslu trudnocu je bio dobar, ali od tada su spustili vrijednosti.
Non stop mijenjaju te vrijednosti...doktor ti je super...ja sam odmah cim sam ostala trudna promijenila ginekologa...bas me zanima kakva ce mi biti glukoza...na prvim nalazima nisu izmjerili pa sam prosli tjedan isla opet vadit krv za secer...nadam se da ce sve biti ok
Sortiraj odgovore
Najstariji