Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Honey
    16. Studeni 2017. 11:18

Da, idem u utorak kod njega, dugo mi čekati do 1.12.  
    I da mu kažem da ću urinokulturu i briseve privatno obavit. Danas čula da mu se vratio rak debelog crijeva i da opet vodi borbu s tim... Ne kužim zašto još radi, opasnost za sve žene. Također sam čula da ne da prebacivanje jer je skoro ispod kvote. Tebi ProudMomy sretno i nadam se da će ipak škicnuti!!! I svima koji idu još ovih dana na preglede!!!

Bublica123
    16. Studeni 2017. 11:21

ProudMomy

Honey

Nina čestitke! I hvala što se sjetite i nas NeFEJSeruša
    Ja sam imala dva veća grudnjaka još prije jer su mi grudi znale buknuti u PMS-u a isto ne podnosim da me steže ili da mi ne izgleda lijepo kad obučem usko, i oni su mi još dobri. Kad budu i oni žuljali onda ćemo u šoping.
    Kathryn držim fige da dođe haljina, a i ako ne dođe vjerujem da ćeš se snaći
    Jutro ProudMomy super, ići će sad sve na bolje. Skuhaj kamilicu i inhaliraj se malo, meni to najbolje pomaže, i propolis sprej za nos, ODLIČAN!

Hvala ti Honey!
    Kako si ti? Kad si rekla da ides kod ginica? U utorak?
    Ja si sad razmisljam da cu otici danas do svog, mislim da me nece pregledavat vjerojatno, ali zapravo nisam bila kod njega od 6+4tt, jer ga nije bilo, tak da sam bila jednom kod zamjene, a jednom na hitnoj. Pa cisto da popricam s njim o terapiji 

Eee pa nama vise ne moraju raditi vaginalni uzv??

16. Studeni 2017. 11:35

Honey

I da mu kažem da ću urinokulturu i briseve privatno obavit. Danas čula da mu se vratio rak debelog crijeva i da opet vodi borbu s tim… Ne kužim zašto još radi, opasnost za sve žene. Također sam čula da ne da prebacivanje jer je skoro ispod kvote. Tebi ProudMomy sretno i nadam se da će ipak škicnuti!!! I svima koji idu još ovih dana na preglede!!!

Kad se prebacujes kod drugog primarnog lijecnika, treba ti onaj papir od novog izabranog koji potvrdis na HZZOu, i starom se ne moras ni javit vise. Ako ti karton vodi kompjutorski mislim da se to automatski povlaci, a ako ima jos papirnati po to posaljes muza 
    Nema on tebi sta dozvolit ili ne, nisi njegovo vlasnistvo. A uostalom sta da se preselis u drugi grad, ne moze te zadrzat kod sebe protiv tvoje volje. 

16. Studeni 2017. 11:39

Ja sam prosle godine imala jako ruzno iskustvo sa zubaricom u domu zdravlja, davala je neke sulude termine za 2 mj za obicni mali karijes ili zubobolju, a cekaonica joj vjecito prazna. Otisla kod drugog zubara koji prima, dao mi papor, potvrdila na hzzou i ovoj se nikad vise nisam javila i normalno nastavila kod ovog novog ici.
    A mislim da lijecnici opce prakse/zubari i ginekolozi u domovima zdravlja svi spadaju u istu kategoriju odnosno primarnu zdravstvanu zastitu i vrijede ista pravila

16. Studeni 2017. 11:43

pikica3

ProudMomy

Honey

Nina čestitke! I hvala što se sjetite i nas NeFEJSeruša
    Ja sam imala dva veća grudnjaka još prije jer su mi grudi znale buknuti u PMS-u a isto ne podnosim da me steže ili da mi ne izgleda lijepo kad obučem usko, i oni su mi još dobri. Kad budu i oni žuljali onda ćemo u šoping.
    Kathryn držim fige da dođe haljina, a i ako ne dođe vjerujem da ćeš se snaći
    Jutro ProudMomy super, ići će sad sve na bolje. Skuhaj kamilicu i inhaliraj se malo, meni to najbolje pomaže, i propolis sprej za nos, ODLIČAN!

Hvala ti Honey!
    Kako si ti? Kad si rekla da ides kod ginica? U utorak?
    Ja si sad razmisljam da cu otici danas do svog, mislim da me nece pregledavat vjerojatno, ali zapravo nisam bila kod njega od 6+4tt, jer ga nije bilo, tak da sam bila jednom kod zamjene, a jednom na hitnoj. Pa cisto da popricam s njim o terapiji

Eee pa nama vise ne moraju raditi vaginalni uzv??

Jel da? Dobro ja moram svog pitat za cerkvikometriju,  mislim da je ona kao preciznija ako se radi vaginalnim uzvom.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

16. Studeni 2017. 11:44

Honey

I da mu kažem da ću urinokulturu i briseve privatno obavit. Danas čula da mu se vratio rak debelog crijeva i da opet vodi borbu s tim… Ne kužim zašto još radi, opasnost za sve žene. Također sam čula da ne da prebacivanje jer je skoro ispod kvote. Tebi ProudMomy sretno i nadam se da će ipak škicnuti!!! I svima koji idu još ovih dana na preglede!!!

Hvala! Idem ja do njega,  pa javim kaj je bilo. 😘

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Honey
    16. Studeni 2017. 11:47

Nemam pojma stvarno, tako mi rekla žena od kolege, da se kao možeš samo prebaciti ako mijenjaš mjesto stanovanja, ona sad nedavno rodila, susrela se sa problemom početkom godine. A dobro tako sam počela od početka voditi privatno, sad ću tako i ostaviti, dobro je samo dok daje uputnice. Dala bi ja urinokulturu kod njega na uputnicu, ali zadnji put sam pala u nesvjest kad sam vidjela da taj urin stoji na prozorskoj klupčici ispod radijatora 2-3 sata. On je dobar čovjek ali malo je nemaran, a mislim da u tome veći problem radi njegova bolest, ovako stvarno ne škrtari na pretragama i odmah mi je uzeo briseve i sve. Baš mi ga je žao, užas...
    I mene zanima za taj vaginalni, kad će to prestati, koma mi je

Honey
    16. Studeni 2017. 11:49

Možda joj nisu htjeli ovjeriti u našem Zavodu taj karton?

16. Studeni 2017. 11:49

Honey

Nemam pojma stvarno, tako mi rekla žena od kolege, da se kao možeš samo prebaciti ako mijenjaš mjesto stanovanja, ona sad nedavno rodila, susrela se sa problemom početkom godine. A dobro tako sam počela od početka voditi privatno, sad ću tako i ostaviti, dobro je samo dok daje uputnice. Dala bi ja urinokulturu kod njega na uputnicu, ali zadnji put sam pala u nesvjest kad sam vidjela da taj urin stoji na prozorskoj klupčici ispod radijatora 2-3 sata. On je dobar čovjek ali malo je nemaran, a mislim da u tome veći problem radi njegova bolest, ovako stvarno ne škrtari na pretragama i odmah mi je uzeo briseve i sve. Baš mi ga je žao, užas…
    I mene zanima za taj vaginalni, kad će to prestati, koma mi je

Ako se ne varam imas pravo promjenit primarnog jednom u dvije godine bez obrazlozenja, nadjes novog koji prima i to je to. Oni su tu za nas a ne mi za njih.
    Bas bi mogla nazvaz hzzo i pitati

16. Studeni 2017. 11:53

Mene je moja zubarica skoro pa ucjenjivala da idem kod jednog odredjenog privatnika, vjerojatno s njim ima deal ili su rodbinski povezani, radilo se o vadjenju umnjaka, ja sam trazila uputnicu jer sam i dvije hodine prije radila na uputnicu i bila zadovoljna, a ova sili i sili, sestra sva jadna pocrvenila koliko je ova bila napadna i prozorna. Ja sam samo rekla ok, razmislit cu, u roku tjedan sam se prebacila i novom zubaru koji je u istom domu zdravlja otvoreno rekla zasto sam otisla, tip ostao zaprepasten

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.