Mene je bas danas ginic pitao sto sam odlucila u vezi s tim, jer mi je sve o tome objasnio na prvom pregledu i rekao mi da razmislim i dogovorim se s partnerom. Danas sam mu rekla da smo odlucili da necemo raditi test.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Netko je pitao za vaginalni ultrazvuk-mene su sa 13 tjedana gledali i vaginalno i preko stomaka jer je valjda bilo tako na granici da se ni s jednim nije vidilo sve sto je trebalo. Na zadnjem pregledu su bebu gledali preko stomaka, ali se cerviks gleda vaginalnim ultrazvukom.
Meni je treća trudnoća, imam 39, planiram svakako roditi i ne bi išla na nifty, bez obzira što sam u rizicnoj skupini i doktorica me već naručila
Ja sam radila Nifty prije 10 dana. Doktorica te sama narucila na Nifty?
Nije me pitala da li hoću ili ne samo da bi trebala, ako hoću nazvati će da vidi kada bi mogla doći. Trebala bi ići u srijedu, ali smo partner i ja odlučili da ne želimo
Nije me pitala da li hoću ili ne samo da bi trebala, ako hoću nazvati će da vidi kada bi mogla doći. Trebala bi ići u srijedu, ali smo partner i ja odlučili da ne želimo
Nadam se da neće biti problem kada sutra javim da mi ipak ne bi radili taj test
Sta bi bilo. Pa to je tvoja odluka. Ona te moze samo savjetovati. Pogotovo ako nisi jos platila
Ja jos nisam zaspala..ovo vec granici sa ludilom..vec sam zivcana od toga sta ne mogu zaspati i onda mi ne jos gore..vec 3 noc nesanica
Sortiraj odgovore
Najstariji