Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Veja
    15. Studeni 2017. 22:44

Sto se tice briseva ja sam trazila od svoje socijalne ginekologice da mi da uputnicu i sa tom sam uputnicom isla privatniku i on mi je bez problema besplatno uzeo briseve i ja ih sama odnila na javno zdravstvo,s tim da sam prije isla s tim uputnicama na javno zdravstvo da mi daju to za uzimanje briseva(nemam pojma kako se to vec zove).

15. Studeni 2017. 22:47

Honey

Ma mozete pisati sve, ne radi se o strasenju ili ne strasenju. Tko je procitao i moj drugi post mozda moze razumijeti sto je mene uzrujalo dodatno. Moja mama je imala spontani u 7mj trudnoce, napunila je kupaonicu krvlju, ja sam imala 12 godina i cistila sam ju izsokirana, a recimo dan prije je bila dobro i sve je bilo u redu. Sve se moze dogoditi i treba biti realan. Ne zelim da nesto sto ja tu napisem ili bilotko, procita i drzi se toga ko svetog pisma, i onda mi to dode nabit na nos. Ako ja napisem "bit ce sve u redu" ne znaci da ce biti nego ti tako hocu dati podrsku i umirit te, pokusat ti olaksati. Ako napisem "nisam imala simptome a imam sto bakterija" ne znaci da i ti sad imas bar jednu i trci doktoru, nego da samo hocu upozoriti na mogucnost. Svi smo mi za sebe i tako donosimo i odluke sami za sebe. Eto sorry, malo sam trudna pa sam malo danas i osjetljivija i zivcanija i svasta.

Sve sto si rekla stoji od prve do zadnje i potpisujem isti tren. 
    Forum je za razmjenu iskustava, druzenje, a ne postavljanje dijagnoza i slicno. Nebitno dal ti savjet daje neko na temelju vlastitog iskustva ili strucnog znanja, forum je forum. Moze nas i nasmijat i uzrujat ali nek struka postavlja dijagnoze. Ne forum.
    Savjeta ce biti jos i vise, pogotovo kako se porod blizi i kad stignu bebice, a svaka za sebe odlucuje sto ce poslusat a sto ne i gdje ce trazit savjete. Treba ostat realan. Forum je forum,  doktor je doktor. 

Honey
    15. Studeni 2017. 22:49

Hvala! Ja sam mislila da pisem kineski pa me nitko ne razumije 😂

ikyri
    15. Studeni 2017. 23:09

Meni nije jasno tko se tu skim svađa ni što se dešava. Malo su svi ljuti na svoje loše ginekologe koji sve rade krivo.... I briseve oni koji uzimaju neznaju kako uzet. Pa onda malo na forumu dobiju puuno raznih informacijama po kojima svi idu radit bete i traže terpiju za ono što im treba i ne treba. Pa onda se nađe puno budala sa svojim tvrdoglavim idejama i puno uplašenih cura koje često samo traže da nekog okrive što se nešto loše dogodilo i dobiješ kaos. 
    Netko ce rec da ce sve bit dobro dok ce netko najavljivat odmah stravične posljedice ...svatko po svom iskustvu.  Ali danas mi se čini kao dobar dan ... još se ništa nije loše dogodilo. Neka tako i ostane.

Honey
    15. Studeni 2017. 23:17

O cemu ti, pa nitko se s nikim ne svađa. 
    Trebala je panda stavit sliku torte pa da o tome pisemo 😂

15. Studeni 2017. 23:19

Ili katuska svoj lijepi selfi 

mono1111
    15. Studeni 2017. 23:42

Tako je, nitko se ne svadja ovdje !!😵
    Honey, zapadni dio socijalni?? Ili privatni? Srednjaci Pall i Herman primaju, preporucam radje Hermana...Malesnica - dokt.Novak, navodno je super !
    Privatni na zapadnom dijelu...nemam pojma.
    Ja idem u Ginekos, to je na Crnomercu.

Ana_Marija_2019
    15. Studeni 2017. 23:43

Ma ova moja mi ne bi dala uputnicu ni da je na koljenima molim. Nepopustljiva je strasno i na svako takvo pitanje ima komentar da je ona doktor i da valjda ona zna. Mislim da bi i meni bilo najpametnije da se NAPOKON prebacim ako uopce itko prima... Zvala sam vec dosta njih i nisam za sada imala srece.
    Briseve sam bila radila prije par godina i tada je sve bilo ok, ali ipak je puno proslo od tada. Mogu li se te bakterije koje se gledaju na brisevima prenijeti nekako drugacije osim spolnim putem? (Ova moja mi je rekla da je jako mala sansa za prijenos drugim putem) S obzirom da nisam mijenjala partnera, bilo bi mi JAKO cudno da sad otkrijem da imam klamidiju npr.

Ana_Marija_2019
    15. Studeni 2017. 23:45

Mono, cula sam i za zensku dr. Novak na Mirogojskoj, i nju sam pokusavala zvati, ali za sada bez uspjeha.
    Hoce stvarati probleme ako se prebacim u trudnoci i jos trazim briseve? Neki su rekli da ne primaju trudnice ako vec imaju svog ginekologa.

mono1111
    15. Studeni 2017. 23:58

Jesse,
    Primaju ti ovi gore koje sam navela.
    Pa ako se na pocetku T prebacis, mislim da ne bi trebala imati problema.
    Evo recimo, Pall na prvom pregledu svojim pacijenticama u T radi briseve...ali ne bi ga preporucila, ja se vec dugo natezem s njim....naravno, nemoj odmah reci da si se radi briseva prebacila, nego da jednostavno nisi bila zadovoljna, da nisze uspostavile zajednicki normalan kontakt i da si se zato prebacila...da te nije slala nista vaditi...itd.
    Mislim ti mozes u bolnici voditi T ako zelis, tj.ici na uzv...nisi duzna ici kod nje, ali ona je DUZNA tebi izdati uputnicu....i svaka 4 tjedna fino ides u izabranu bolnicu, kod izabranog dokt.na uzv, on ti pise sto sve i ako trebas vaditi nesto od pretraga i ova tvoja ti mora dati uputnicu za sve !
    Mozda ti je to i najpametnije....lijepo joj kazes da zelis voditi T kod izabranog dokt.u bolnici...i to je to.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.