Koliki ti je hematom je li opisala? Znaju bit jako mali i to je sasvim normalno
Pise 15x4 mm. Bas sam planirala malo u prirodu za vikend pa sad ne znam jel smijem 🤔
Pise 15x4 mm. Bas sam planirala malo u prirodu za vikend pa sad ne znam jel smijem 🤔
Super :) ja bi ti ipak preporucila da ne hodas puno po stepenicama i da cim vise odmaras dok ne nestane hematom
Super :) ja bi ti ipak preporucila da ne hodas puno po stepenicama i da cim vise odmaras dok ne nestane hematom
Nazalost, ni u svojoj zgradi kod kuce ni na poslu nemamo lift tako da cu stepenice tesko izbjeci. A na 4. katu smo 😱😱
Do posla imam jos i vise stepenica 😓
Meni je nekako ovaj forum drazi....ne znam ahhaha
Evo i mene stigla na posao. Imam sad od 10 francuze sve sam trcala na posao.
Dosla 10 do 7, pregledala me moja najdivnija doktorica
Onda smo otisle na ultrazvuk kad tamooooooooo
moja bebica znaci ne smiruje se, rukice nogice ma to mlati ne moze izmjerit i ne zna kako ce hahahhaa ubiiiii
I izmjeri mi 11 tjedana, kaze malo vise ste trudni nego sto to kaze menstruacija zadnja.
Dobila onu materinsku knjizicu isla s njom na razgovor, da je to sve upisala. i ja sad kontam ajde da vadim krv vise umrijet cu od gladi, eh kaze sad savjetovanje sa glavnom sestricom, Prica ona zena ja jedva slusam kako sam gladna hahaha. Udebljala sam se 1.5kg od zadnjeg pregleda 22 septembra.
Odem dat krv, red bioooo Boze ssacuvaj, sve preskocim jer ipak sam ja trudnica hahahhaha milina, dam krv i urin i piči na posao hahaha stavim slikicu na malici da sad ne slikam, jer ne zna niko na poslu.
Ajme bebane super da je sve uredu, sad mos mirno cekat slijedeci pregled
Sortiraj odgovore
Najstariji