Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ivancica09
    06. Studeni 2017. 14:07

Jessy2009

Idem za 1. put kod dr. Miric-Tesanic pa cemo vidjeti kako ce biti, nadam se da je ok.
    Mislim da cu sutra umirati od straha, za sada je jos sve ok 😁

Hej Jessy doktorica je odlicna. Ja kod nje vodim trudnocu.. kad imas pregled?

• Student24
    06. Studeni 2017. 14:39

lara21

jutro,
    imam pitanje za vas koje ste radile 4d u zg: kod koga ste bile, koliko kn i kako ste zadovoljne?

Ja planiram kod dr. Mazalin zato sto sam kod nje isla privatno na preglede ranije. 

Ana_Marija_2019
    06. Studeni 2017. 15:18

Ivancica09

Jessy2009

Idem za 1. put kod dr. Miric-Tesanic pa cemo vidjeti kako ce biti, nadam se da je ok.

Danas mi je pregled, cula sam od jos cura da je ok pa idem jer ne mogu vise docekati pregled kod socijalnog. Ali bas me strah!

06. Studeni 2017. 15:51

Jessy2009

Ivancica09

Jessy2009

Danas mi je pregled, cula sam od jos cura da je ok pa idem jer ne mogu vise docekati pregled kod socijalnog. Ali bas me strah!

Jessy, ne nabijaj sama sebi toliki strah i paniku. 
    Vjeruj sebi i svojoj bebi. 
    Puno razmisljas i puno se preispitujes i samim time si dizez nivo straha, a to ti ne treba sada. 
    Sve ce biti okej

• Ivancica09
    06. Studeni 2017. 16:26

Jessy2009

Ivancica09

Jessy2009

Nemoj se bojati sve ce biti ok. Javi se kad zavrsis!

Ana_Marija_2019
    06. Studeni 2017. 18:38

Evo me s pregleda, bilo je ok, srce kucaaaa 😊😊😊
    Jedino imam mali hematom pa sam dobila duphastone i preporuku da se ne naprezem.

ikyri
    06. Studeni 2017. 18:40

Super! Sretno@

Bublica123
    06. Studeni 2017. 18:41

Jessy2009

Jedino imam mali hematom pa sam dobila duphastone i preporuku da se ne naprezem.

Jupiiiii...bravo za bebicu...❤🐣❤
    Neka na iducem pregledu nema ni hematoma💪💪💪💪

• Ivancica09
    06. Studeni 2017. 18:50

Jessy2009

Super Jessy, i ja sam imala hematom i nestao je tako da samo odmaraj i nista ne brini.. jel ti ok doktorica?

Ana_Marija_2019
    06. Studeni 2017. 18:57

Je, dobra je skroz!
    Nije nista rekla za strogo mirovanje pa za sada jos idem na posao, a sto je sa stepenicama, hodanjem? Moja jedna prijateljica je radi toga morala izbjegavati stepenice, a ja ih dnevno prevalim uzasno puno.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.