Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ikyri
    04. Studeni 2017. 08:27

Ma neslana djeta bi smanjila tlak time i vene na nogama... a imaš one kompresivne samo do malo iznad koljena. Ali znam da se preporučuju u ranoj trudnoci kasnije ne znam.  Zahladilo je pa ce bit lakše. Malo šetnje po hladnom zraku i bit ce bolje. Ja sam oticala malo nešto iako sam imala viši tlak. Vecinom bi mi prstenje smetalo i sl. Sad mi još ni to ne smeta. Sestri bi rekla da otičem ona bi mi gležnjeve pogledala i rekla da to nije oticanje :) To su mi i u bolnici rekli. Iako kad bi stisnula gležanj ostao bi otisak u koži bar pol minute...što znači da imam edem. Ali to je njima bilo ništa. 

04. Studeni 2017. 08:33

Ma vene su vec varikozne, nema tu spasa, samo da se ne pogorsava. 
    Kirurg mi ne gine, samo je pitanje koliko cu izdrzat. 
    To je genetika, mama operirala, teta vise puta, baka isto, sestricna prije 30e

ikyri
    04. Studeni 2017. 09:40

Ah da ... kad je tako onda nema druge.

• Ivancica09
    04. Studeni 2017. 10:00

kaktus

Bas nedavno moja frendica operirala nakon drugetrudnoce... Nastalo joj je u prvoj trudnoci, u drugoj se jos malo pogorsalo i sad je to operirala jer ju je vev jako bolilo. Inace ni u jednoj trudnoci nije dobila puno kila.. jako je mrsava..

04. Studeni 2017. 10:19

Ivancica09

kaktus

Bas nedavno moja frendica operirala nakon drugetrudnoce… Nastalo joj je u prvoj trudnoci, u drugoj se jos malo pogorsalo i sad je to operirala jer ju je vev jako bolilo. Inace ni u jednoj trudnoci nije dobila puno kila.. jako je mrsava..

Ja sam se raspitivala malo iza prve t, al su mi svi rekli ako bas nije sila da odradim sve trudnoce koliko planiram pa onda, i inace se nakon op znaju vratiti kroz nekoliko godina, a u trudnoci pogotovo.

Eto, svakog nesto mora zadesit

panda102
    04. Studeni 2017. 10:55

Kaktus zao mi je da imas problema s tim. Znam da to nije jednostavno. Konsultuj se s doktorom i drzi pod kontrolom koliko mozes pa rjesavaj to odmah nakon trudnoce. Je li jos neko ima problema sa sexom hahaha nikako mi ne prija. Imam grceve nakon....

ikyri
    04. Studeni 2017. 11:05

Ma ja ih dobijem na pol puta. I mogu ga željet jako ali izvedba... Užas! Odustali smo od toga za sad. U trudnoci imaš 3 sexa... sex kad je žena zatrudnila. Pokušaj sexa u drugom trimestru koji ne završi bajkovito. I onaj sex ...prošao je termin i moramo s nečim pokrenut porod... Taj zadnji muževi mrze... Moj nije htio čut... Iako znam za parove što su se cijelu trudnocu ko žečevi prašili i bilo im je super.

Frajla
    04. Studeni 2017. 11:23

ikyri

Ma ja ih dobijem na pol puta. I mogu ga željet jako ali izvedba… Užas! Odustali smo od toga za sad. U trudnoci imaš 3 sexa… sex kad je žena zatrudnila. Pokušaj sexa u drugom trimestru koji ne završi bajkovito. I onaj sex …prošao je termin i moramo s nečim pokrenut porod… Taj zadnji muževi mrze… Moj nije htio čut… Iako znam za parove što su se cijelu trudnocu ko žečevi prašili i bilo im je super.

Ja sam bas danas muzu najavila ovaj zadnji, cisto da se zna pripremiti psihicki 

04. Studeni 2017. 11:35

Mi za sad nemamo problema na tom podrucju, bas mi je nekak posebno :) uzivam dok traje
    I u prvoj T smo valjda do par dana prije poroda

ikyri
    04. Studeni 2017. 12:51

Ja sam živčana danas ko pas. Nekome cu glavu odgrist. Sve što bi trebali radit danas mi se neda. Ja bi nešto a ne znam šta i sve me živcira ... Čega god se sjetim popizdim. Roba zgužvana, sve puno robe za pranje... kuca prljava... muž ne organiziran. On se sad samo kloni mene iako zna da cu se svađat kako god. Mama mi je donjela tonu secondhand robice koja zaista nije za nikog i ništa imam vrece toga kod sebe ... dat cu patronazi da da nekome... hlačice na trapez i materijali koji nisu dobri...pa neke kričave boje....roba iz 90-tih. Uh moram disat ... disat. Sad nakon što sam se obukla.mi muž progovorio : što takva ideš van... eee glave ce padat... Ima netko tko se dobro nosi s takvim emocijama? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.