Mi isto nemamo problema sa sexom, niti sam ja imala grceve do sada. Mi sad imamo problem sto se nesmijemo seksat do daljnjeg, dok nam nslazi ne budu uredni 😬
Ja to izbjegavam u širokom luku..jer nemam uopce želje za tim..mužu popustim jednom mjesečno ako i to čisto da ne počne drugdje tražiti..iza toga tako strahujem da ne prokrvarim ili nešto
Ja to izbjegavam u širokom luku..jer nemam uopce želje za tim..mužu popustim jednom mjesečno ako i to čisto da ne počne drugdje tražiti..iza toga tako strahujem da ne prokrvarim ili nešto
Hahaha e ovako i ja, kad obavimo to, onda kazem eto rijesili smo za ovaj mjesec, on se vec pomirio s tim
Hahaha e ovako i ja, kad obavimo to, onda kazem eto rijesili smo za ovaj mjesec, on se vec pomirio s tim
Hahaaha... tako mu i ja velim 😂
Sad smo par dana kod svekrve bez auta pa posudim njihov auto, sinoc mm nekak lose parkirao (inace poludim na njegovu voznju) uglavnom nije izravnao volan, danas krenem u rikverc i pogazim svekrvi cvijece hahaha jao pa skoro sam se rasplakala od bijesa prema njemu hahahaha
Ita hahahaha sorry hahahaha
Moj je jutros nakon sexa rekao sam nema sexanja dok ne rodis hahahhaha toliko zeli dijete.
Ikyri mene je moj jucer nazvao i govori aj jesi nesto cudno a ja u polusnu bila. Kad sam se izderala SPAAAVAAAAM odmah je rekao ok cao. Poslije mi je bilo tako zao jer jadnik nije nista kriv a danas samo placem hhahahaha
Honey nismo ni mi imali problema stavise bila sam napaljena 0-24 i jutros mozda sto nisam otisla na wc pa me ufatili grcevi dole.
Ma sveki samo rekla sad ce snijeg padat pa ce ionako unistit ostatak cvijeca
Hahahahaha. Evo došao je vanjski neprijatelj pa su ukucni preživjeli. Ispuhala sam se malo.
Ita pa sta ce ti drugo rec kad si ubila cvijece hahaahha
Hronicno sam gladna i sve smrdi!!!!! Blazeno stanje. Ena oplakala sam na sliku vidi jadnika ispod hahhahaah
Sortiraj odgovore
Najstariji