Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Honey
    04. Studeni 2017. 13:00

Mi isto nemamo problema sa sexom, niti sam ja imala grceve do sada. Mi sad imamo problem sto se nesmijemo seksat do daljnjeg, dok nam nslazi ne budu uredni 😬

• Elviramagistic
    04. Studeni 2017. 13:10

Ja to izbjegavam u širokom luku..jer nemam uopce želje za tim..mužu popustim jednom mjesečno ako i to čisto da ne počne drugdje tražiti..iza toga tako strahujem da ne prokrvarim ili nešto

• ita87
    04. Studeni 2017. 13:17

Elviramagistic

Ja to izbjegavam u širokom luku..jer nemam uopce želje za tim..mužu popustim jednom mjesečno ako i to čisto da ne počne drugdje tražiti..iza toga tako strahujem da ne prokrvarim ili nešto

Hahaha e ovako i ja, kad obavimo to, onda kazem eto rijesili smo za ovaj mjesec, on se vec pomirio s tim 

• Elviramagistic
    04. Studeni 2017. 13:20

ita87

Elviramagistic

Hahaha e ovako i ja, kad obavimo to, onda kazem eto rijesili smo za ovaj mjesec, on se vec pomirio s tim

Hahaaha... tako mu i ja velim 😂

• ita87
    04. Studeni 2017. 13:26

Sad smo par dana kod svekrve bez auta pa posudim njihov auto, sinoc mm nekak lose parkirao (inace poludim na njegovu voznju) uglavnom nije izravnao volan, danas krenem u rikverc i pogazim svekrvi cvijece hahaha jao pa skoro sam se rasplakala od bijesa prema njemu hahahaha

panda102
    04. Studeni 2017. 13:57

Ita hahahaha sorry hahahaha
    Moj je jutros nakon sexa rekao sam nema sexanja dok ne rodis hahahhaha toliko zeli dijete. 
    Ikyri mene je moj jucer nazvao i govori aj jesi nesto cudno a ja u polusnu bila. Kad sam se izderala SPAAAVAAAAM odmah je rekao ok cao. Poslije mi je bilo tako zao jer jadnik nije nista kriv a danas samo placem hhahahaha 
    Honey nismo ni mi imali problema stavise bila sam napaljena 0-24 i jutros mozda sto nisam otisla na wc pa me ufatili grcevi dole. 

• ita87
    04. Studeni 2017. 14:24

Ma sveki samo rekla sad ce snijeg padat pa ce ionako unistit ostatak cvijeca 

Ena @
    04. Studeni 2017. 15:07

url=https://lilypie.com]

ikyri
    04. Studeni 2017. 15:31

Hahahahaha. Evo došao je vanjski neprijatelj pa su ukucni preživjeli. Ispuhala sam se malo. 

panda102
    04. Studeni 2017. 15:57

Ita pa sta ce ti drugo rec kad si ubila cvijece hahaahha
    Hronicno sam gladna i sve smrdi!!!!! Blazeno stanje. Ena oplakala sam na sliku vidi jadnika ispod hahhahaah

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.