Ma ja sam takav tip i nemam objasnjenja zasto ovako radim, jednostavno sam oduvijek govorila da kad budem trudna da necu govorit do polovice ili dok se ne bude vidjelo
Svatko sam odlucuje i ne mora se nikome opravdavati...neka smo samo svi mi sretni i zdravi i da rodimo zdrave bebice❤😍❤😍❤😍
Ja sam rekla samo najužoj obitelji i najboljoj prijateljici. Pričekat ću još neko vrijeme da objavim sretnu vijest ostalima.
Nego, ja koja sam teški kavopija, totalno mi se zgadila kava. Ne mogu je ni pomirisati. Je li se i vama zgadila neka hrana, piće u trudnoći?
Ja sam rekla samo najužoj obitelji i najboljoj prijateljici. Pričekat ću još neko vrijeme da objavim sretnu vijest ostalima.
Nego, ja koja sam teški kavopija, totalno mi se zgadila kava. Ne mogu je ni pomirisati. Je li se i vama zgadila neka hrana, piće u trudnoći?
Ja takoder kavu ne mogu jos uvijek smislit,pila sam svaki dan ju min 2 puta. Par dana prije nego sam test napravila nisam je mogla popit i od tada evo ne pijem ju vise. A sto se tice hrane ovisi,nesto ne mogu jos ni pogledat al uglavnom sad sve skroro mogu u malim kolicinama. Malo po malo😀
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Ja takoder kavu ne mogu jos uvijek smislit,pila sam svaki dan ju min 2 puta. Par dana prije nego sam test napravila nisam je mogla popit i od tada evo ne pijem ju vise. A sto se tice hrane ovisi,nesto ne mogu jos ni pogledat al uglavnom sad sve skroro mogu u malim kolicinama. Malo po malo😀
Da da...kava na crnoj listi...bljak😨😨😨😨...i jos puuuuno stvari je bljak...al vraca se polako ljubav prema papici🍞🥓🍕🍔🍟🥗🍛
Meni nista nije fuj bljak 😂
Prije sam pila 4-5 kava na dan, od sad 2 uglavnom. Ujutro pravu tursku, i poslije bez kofeina jednu.
Hrana mi se ni jedna nije zgadila. Sve mi je ok i sve normalno jos uvijek. U srijedu mi je pregled 🙈
Rekao muz da ide samnom 😊
Meni se samo kava zgadila. I alkohol ne pijem niti imam zelje nekakve. A hrana za sada nije, makar ja inace nisam neka velika izjelica pa cu se morati tjerati da malo vise jedem.
Sutra idem na pregled, evo, napokon sam se narucila privatno! Mislim da ce me bas nervoza oprati 😓
Pozdrav cure, popratim vas al se slabo javljam.. zanima me kakve ste s veličinom trbuha :D
Ja još nisam trudna ni puna 3 mjeseca, a trbuh mi je kao u prvoj trudnoći u petom mjesecu :( mislim da ću bit ogromna :/
Morat cu se nekako na taj fejs odvazit pa da vidim sta se tamo dogada,malo sam ljubomorna😂 imam neki fejk profil za te grupe koje kakve pa bi mogla preko njega ako me primate😊
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Sortiraj odgovore
Najstariji