Ja sad odbrojavam do pregleda u utorak... Ništa ne spavam. Imam glavobolju sad vec par dana ujutro. Gledam koliko sam trudna i ne vjerujem iako ni datumi ni ogledalo ne lažu...
Mislim da cu sad na pregledu dobit uputnicu za grozni OGTT koji mi se neda radit nikako.
Jel netko od vas iz Osijeka ili okolice
Ja sam iz okolice, samo trenutno ne zivim tamo. Ali imam dosta frendica, pa ako ti se sta bude trebalo raspitati mogu vidit s njima
Jutro....
I ja odbrojavam do utorka, jedva cekam, mene jos grudi bole i prelijepe su
Za vikend moram malo stan sredjivat, jer kako smo se vratili sve je samo zatrpano ahhahaha
Tako bih voljela da manje jedem ali ne mogu, ali eto tjesim se da nakon 4 nista ne jedem, to barem nesto znaci.
I skontala sam da u nedostatku vremena se ne hranim bas zdravo........
Cure,
Evo da obavijestim Kaktus i ostale koje nemaju Face…dns nisam stigla nista…
Bila sam na pregledu, sve je ok, posteljica se cak digla 2 cm od usca…i dalje ce se dizati, tako je Kos rekao. Sve uredno i pravilno izgleda, pogledao je svaki organ, srce i mozak posebno, protoke, afi…sve izgleda dobro.
Idem na fetalnu ehokardiografiju 23.11.i taj isti dan popodne opet kod Kosa.
U Petrovu sam narucena 24.11.pa cu preseliti taj termin za dva tjedna….jer mi nema smisla ici dva dana zaredom…
I cura je !
Inace + 6.5 kg sam, krenula sam sa 57, a sad sam 63,5…pitala sam ga da li je to ok, rekao je da da…da netko dobije odmah u pocetku, netko kasnije…ali sve je to ok.
Trbuh mi je poceo rasti….ali tek malo se nadzire, i to unatrag par dana mozda….i to primjerim iskljucivo ujutro jer mi je i ujutro sad okrugli…prije bi bip ujutro ravan, a navecer kao da sam u ne unam kojem tjednu….
Ja ne stignem vas popratiti, a kamoli Jesenske bebe…:)
Mono draga,sad sam procitala da curka stize!
I ti si vec u 18 tjednu,kako vrijeme leti!
Joj,jos jednom ti cestitam! Vjerujem sa ces bit predivna mama! Saljem puse!
Maslacak !!!!
Pa daaaa ! Mala ispravka, hahah, nisam jos puni 18 tjedan, skoro..hahah, brojim dane….
Hvalaaaaaaaaa ! Vi ste dobrooo?????❤❤❤❤
Ma mi smo odlicno,malac ima vec skoro 4 mj,curka u 12 mj navrsava 2 godine. Veselo nam!
Necu vam smrtat tu na temi,popratim pa se cujemo pred porod!
LittleG i Maslacak,
Tnxxxx❤❤❤❤❤❤ !!!
Moze, cujemo se jos....ima vremenaaaaa !!🤗
Ikyri,
Jojj taj ogtt..meni je koma jer sam ja tako gladna bila, i kad nisam bila T, hahah, a ne smijes nista jesti...
Mi se idemo gledati danas u 4h...brzo mi je proslo tri tjedna od zadnjeg pregleda...muvnine zadnja dva dana popustaju pa sam odmah ko leptiric...ponovo sam pocela uzimati elevit kvih par sta mi je ostalo
LittleG i Maslacak,
Tnxxxx❤❤❤❤❤❤ !!!
Moze, cujemo se jos….ima vremenaaaaa !!🤗
Ikyri,
Jojj taj ogtt..meni je koma jer sam ja tako gladna bila, i kad nisam bila T, hahah, a ne smijes nista jesti…
Ma lako za glad. Ja sam se tako preznojila nakon prvog vađenja krvi... skoro sam se srušila. Baš mi je sve skupa odvratno za radit. Mučenje.
Sortiraj odgovore
Najstariji