Kad imas pregled pikica? Sretno 😍
Imala u 16h...jupiiiii...veliki smooooo....imamo i rukice i nogice i puno smo narasli....sretna sam jako...sve super...papa test mi je radio...nalaz krvi uredan...iduci pregled za 4 tjedna🤗🤗🤗❤🐥❤
Imala u 16h…jupiiiii…veliki smooooo….imamo i rukice i nogice i puno smo narasli….sretna sam jako…sve super…papa test mi je radio…nalaz krvi uredan…iduci pregled za 4 tjedna🤗🤗🤗❤🐥❤
Taman dosla vidjet jesi se javila 😀 Jeeejj superrr! 😍❤
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Imala u 16h…jupiiiii…veliki smooooo….imamo i rukice i nogice i puno smo narasli….sretna sam jako…sve super…papa test mi je radio…nalaz krvi uredan…iduci pregled za 4 tjedna🤗🤗🤗❤🐥❤
Taman dosla vidjet jesi se javila 😀 Jeeejj superrr! 😍❤
Daaaa...sretna sam...sretno svima na iducim pregledima😍🤗😍🤗😍🤗
Mucila me probava 3 dana, i jucer poduplala mg, umjesto 375 uzela 750. Danas sve kako treba, ili je od magnezija, ili je od susenih jabuka koje sam grickala danas. Poludim kad ne mogu na wc vise od 2 dana!!!
Mucila me probava 3 dana, i jucer poduplala mg, umjesto 375 uzela 750. Danas sve kako treba, ili je od magnezija, ili je od susenih jabuka koje sam grickala danas. Poludim kad ne mogu na wc vise od 2 dana!!!
Takoder i ja imam problema s probavnom. Ubi me ako ne odem par dana a vecinom ne nogu tako po 3 dana ic i onda kad krene muke uff.... donat mi se nekako zgadio pa ga ne mogu vise,al mi je na pocetku T bio super skroz. Mozda da krenem opet nekako s njim pa se to mozda ustabili
Ja imam pregled za dva tjedna i jedvaaaa cekam vidjet svoju bebicu❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Moja prijateljica si je stavljala neke cepice na biljnoj bazi i jedino bi joj to pomoglo😣😣😣😣
Ista prica, isto jucer... Jedan dam mg ujutro popila, popodne sam vec luda bila od nelagode u crijevima pa sam jos jedan popila.
Danas olaksanje samo takvo...
A donat mg ne mogu vidjet ni nacrtan.
Ista prica, isto jucer… Jedan dam mg ujutro popila, popodne sam vec luda bila od nelagode u crijevima pa sam jos jedan popila.
Danas olaksanje samo takvo…
A donat mg ne mogu vidjet ni nacrtan.
Znaci sami mg vam pomaze,budem probala i ja onda tako. Znam da ste pisale da je dobar i onaj iz dm-a pa cu si uzeti. Da i ja ne znam kako bi sada donat popila jer mi se zgadio. Njega sam pila skroz na pocetku kad sam imala mucnine i pomago mi je i za probavu usput. Al sad sumnjam da bi ga mogla stavit u usta,pogotovo trenutno jer mi je cijeli dan neka muka i sva sam strgana koda me netko premlatio. A cijeli dan lezim i odmaram,bit ce od ove juzine valjda😥 Bas mi je danas tezak dan uff,eto pojadala sam se usput malo😣😖😓
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Na samu pomisao na donat mi se povraca, i kad nisam trudna. Grozno nesto, svaka cast vama koje to mozete piti, divim vam se iskreno.
Sortiraj odgovore
Najstariji