Pribajte onu Mg Mivela, ima manje magnezija pa je treba vise popiti, ali zato ni nema okus kao donat, meni je skoro ista kao obicna mineralna
Pribajte onu Mg Mivela, ima manje magnezija pa je treba vise popiti, ali zato ni nema okus kao donat, meni je skoro ista kao obicna mineralna
Ja probala i to,isto mi nije bas nesto. Bas kao sto ti kazes slicna je jako obicnoj mineralnoj
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Na samu pomisao na donat mi se povraca, i kad nisam trudna. Grozno nesto, svaka cast vama koje to mozete piti, divim vam se iskreno.
Ma meni cak nije tak strasan donat, samo sam citala da ga treba malo ugrijati da bolje djeluje,a to mi se ne da haha
Super pikicaaa..ja idem iza 20.11 tek na pregled i 4d :) jedva cekam
Cure, imate problema s venama?
Ja imam na svakoj nozi po jednu od prije, u prvoj T se pogorsalo, sad me vec bole. Kad presranem dojit drugu bebu ili ako mi pocnu radit vece probleme moram to ici operirat.
Sad vidim jos jednu plavu kako je sve deblja iza koljena. Uzas
Pikica,
Jejjjjj! Super za bebuuu !
Cure,
Ja nemam problema sa probavom, uzimam velike kolicine magnezija i ok mi je sve.
Kaktus,
Pa ja inace imam izrazene po nogama, vide mi se jako, sad se.bas nisam proucavala hhhaa pa ne znam kakve su sad....
Pikica,
Cure,
Kaktus,
Pa ja inace imam izrazene po nogama, vide mi se jako, sad se.bas nisam proucavala hhhaa pa ne znam kakve su sad….
Ma moje su bas onako kvrgave, ispupcene.
I bole me cim sam malo umornija i vise na nogama, neugodan osjecaj bas.
Cak mi vizualno previse ni ne smeta, tipa da necu preko ljeta obuci haljinu ili kratke hlace zbog toga.
Al se bojim kako ce dalje u trudnoci biti, i zbog kila i naoticanja i sveg
Pikica,
Cure,
Kaktus,
Pa ja inace imam izrazene po nogama, vide mi se jako, sad se.bas nisam proucavala hhhaa pa ne znam kakve su sad….
Ma moje su bas onako kvrgave, ispupcene.
I bole me cim sam malo umornija i vise na nogama, neugodan osjecaj bas.
Cak mi vizualno previse ni ne smeta, tipa da necu preko ljeta obuci haljinu ili kratke hlace zbog toga.
Al se bojim kako ce dalje u trudnoci biti, i zbog kila i naoticanja i sveg
Meni nisu takve, nego mi je koza kao prozirna, pa se vene vide...
Proširene vene su problem u trudnoci. Prijateljice su sve imale problem s njima. Ja imam par malih površnih vena od prošle trudnoce..nadam se da necu dobit u ovoj. E sad neznam za trudnocu i čarape za vene ... Malo cu pogledat. Ali to bi ti bio spas. Da se ne prošire više u trudnoci.
Kaktus otičeš li ti već?
Neznam kako bi izdrzala s tim carapama, hulahopke obicne ili najlonke nisam obukla valjda od osnovne skole. Jezim se na to.
Ne oticem jos, i u prvoj sam jako jako kasn, valjda sam vec i u terminu bila.
Ti?
Al mislim da ulogu igra to sto sam smanjila jako sol jer mi je tlak na zadnja dva pregleda bio malo vislji, iako sam inace totalni niskotlakas.
Sortiraj odgovore
Najstariji