Ikyri i cure,
Ja nisam imala ni taj prvi seks od ta tri u T, hahahahahah !!!!
Hahahgag, mackeee, hahaha
Hahaha kad daš mužu zelenon svijetlo u terminu pa te napadne...hahaha :)
Bila jucer na cevapima kod frendice, popila skoro litru kole, nije bilo nista drugo. Koma.
Svi pili bambuse i nazdravljali tomu zbog ceg ne pijem, normalno da su me prokuzili, rekli da nema drugog razloga zasto ne pijem osim trudnoce... ali misle da tek pokusavamo
Omg. Pa reci vec jednom. Nazovi i reci ...mama trudna sam 4mj. čekali smo da vjdimo da je sve ok. I onda fino reci frendovima.
Haha
A zasto kad smo dogovorili da necemo reci dok se ne bude bas vidjelo
Mislim, jucer mi bilo super i cijelo vrijeme bila neka zajebancija oko toga
A da nazovem mamu i tak joj kazem, tek tad bi me zadavila jer sam ju vidjela nedavno i mogla sam tad. Cekam do daljnjeg... za 3 dana se vracam na posao,bas mi se i ne da.
Hahahaha ikyri ce nazvat na kraju il ce ih naci na fejsu bolje ti je reci im hhahahaha evo mene jedem sve po kuci hahahaahaha
Jutro cure
Haha ma reci cu ja vec jednom, polako
Super izgledaju sendvici, ja jedem stalno nesto. Nikad se ne desi da ne jedem nista od dana prije popodne.
Hahaha. Da mislim da sigurno necu tuđe trudnoce objavljivat ikome. Jednom mi je frendica bila trudna vec 25 tj. i čula sam se s drugom prijateljicom koja se odselila i sve se čujemo ali rijetko. I sad ja rekla da je trudna ...onako usputno. Ova to isto tako prihvatila... I sad ova nju zove da joj kaže da je truda a ova je pita kako trudnoca ...i ofc ja dobila po nosu... Tako da šutim ...Više nikad mi tako nešto nece past na pamet.
Trudnoca je nesto toliko prekrasno i ja sam toliko sretna da jednostavno svoju srecu zelim sto prije podijeliti s drugima...svima sam razglasila cim je test pokazao +🤗🤗🤗🤗🤗
Ma ja sam takav tip i nemam objasnjenja zasto ovako radim, jednostavno sam oduvijek govorila da kad budem trudna da necu govorit do polovice ili dok se ne bude vidjelo
Sortiraj odgovore
Najstariji