Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ikyri
    05. Studeni 2017. 07:31

mono1111

Ikyri i cure,
    Ja nisam imala ni taj prvi seks od ta tri u T, hahahahahah !!!!
    Hahahgag, mackeee, hahaha

Hahaha kad daš mužu zelenon svijetlo u terminu pa te napadne...hahaha :)

• ita87
    05. Studeni 2017. 08:52

Bila jucer na cevapima kod frendice, popila skoro litru kole, nije bilo nista drugo. Koma.
    Svi pili bambuse i nazdravljali tomu zbog ceg ne pijem, normalno da su me prokuzili, rekli da nema drugog razloga zasto ne pijem osim trudnoce... ali misle da tek pokusavamo 

ikyri
    05. Studeni 2017. 08:55

Omg. Pa reci vec jednom. Nazovi i reci ...mama trudna sam 4mj. čekali smo da vjdimo da je sve ok. I onda fino reci frendovima. 

• ita87
    05. Studeni 2017. 09:00

Haha 
    A zasto kad smo dogovorili da necemo reci dok se ne bude bas vidjelo
    Mislim, jucer mi bilo super i cijelo vrijeme bila neka zajebancija oko toga

• ita87
    05. Studeni 2017. 09:02

A da nazovem mamu i tak joj kazem, tek tad bi me zadavila jer sam ju vidjela nedavno i mogla sam tad. Cekam do daljnjeg... za 3 dana se vracam na posao,bas mi se i ne da.

panda102
    05. Studeni 2017. 09:03

Hahahaha ikyri ce nazvat na kraju il ce ih naci na fejsu bolje ti je reci im hhahahaha evo mene jedem sve po kuci hahahaahaha

Jutro cure

• ita87
    05. Studeni 2017. 09:10

Haha ma reci cu ja vec jednom, polako 
    Super izgledaju sendvici, ja jedem stalno nesto. Nikad se ne desi da ne jedem nista od dana prije popodne.

ikyri
    05. Studeni 2017. 09:42

Hahaha. Da mislim da sigurno necu tuđe trudnoce objavljivat ikome. Jednom mi je frendica bila trudna vec 25 tj. i čula sam se s drugom prijateljicom koja se odselila i sve se čujemo ali rijetko. I sad ja rekla da je trudna ...onako usputno. Ova to isto tako prihvatila... I sad ova nju zove da joj kaže da je truda a ova je pita kako trudnoca ...i ofc ja dobila po nosu... Tako da šutim ...Više nikad mi tako nešto nece past na pamet.

Bublica123
    05. Studeni 2017. 09:57

Trudnoca je nesto toliko prekrasno i ja sam toliko sretna da jednostavno svoju srecu zelim sto prije podijeliti s drugima...svima sam razglasila cim je test pokazao +🤗🤗🤗🤗🤗

• ita87
    05. Studeni 2017. 12:11

Ma ja sam takav tip i nemam objasnjenja zasto ovako radim, jednostavno sam oduvijek govorila da kad budem trudna da necu govorit do polovice ili dok se ne bude vidjelo 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.