Da li se netko od vas planira cijepiti protiv gripe?
Ako si se do sad cjepila i ako si vec imala gripu, mozda razmisli da se cjepis i ove godine.
Ja nisam nikad, nit se cjepila nit imala gripu tako da nikako onda necu.
Nisam nikad i necu ni sad. Nije garancija da neces dobot gripu, tako da cu se radje pazit na druge nacine.
Imala jesam, ali nisam se jos nikada cijepila. Malo me strah da je ne dobijem u T, a koliko vidim po netu, i medu doktorima su oprecna misljenja treba li se cijepiti u trudnoci ili ne. Mislim da ipak necu, posebno jer sam vidjela da se ne preporucuje u 1. tromjesecju.
Ne mislim se cjepit...ne znam, vise bi me bilo strah cjepiva nego gripe hehehe
Ni ja se ne planiram cijepiti. Nadam se da ce uskoro zahladiti, ne volim zimu, al ovako toplo vrijeme samo pogoduje bolestinama, svi oko mene nesto smrckaju.
Mi se idemo gledati danas u 4h…brzo mi je proslo tri tjedna od zadnjeg pregleda…muvnine zadnja dva dana popustaju pa sam odmah ko leptiric…ponovo sam pocela uzimati elevit kvih par sta mi je ostalo
Jeeej pikicee,super sto mucnine popustaju. Kroz koji tjedan ce se skroz maknut 😉 Sretno na pregledu i javi nam se poslije!😚
Sto se tice cijepljenja i gripe,ja sam ju imala ali ne mislim se cijepiti.
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Mi se idemo gledati danas u 4h…brzo mi je proslo tri tjedna od zadnjeg pregleda…muvnine zadnja dva dana popustaju pa sam odmah ko leptiric…ponovo sam pocela uzimati elevit kvih par sta mi je ostalo
Jeeej pikicee,super sto mucnine popustaju. Kroz koji tjedan ce se skroz maknut 😉 Sretno na pregledu i javi nam se poslije!😚
Sto se tice cijepljenja i gripe,ja sam ju imala ali ne mislim se cijepiti.
Hvala draga moja...eto bar si mi ti tu...javim kako je proslo...jedva cekam da vidim misa maloga😍😍😍🤗🤗🤗❤🐥❤
Sortiraj odgovore
Najstariji