Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Palčica0306
    30. Listopad 2017. 10:06

Dobar dan cure moje! Evo nas sa kontrole,480grama smo teški,25.5 smo dugi,vrtili se,mazili rukicama po licu,zjevali,i naravno ja sam 🤗curica💕

• Elviramagistic
    30. Listopad 2017. 10:09

Palčica0306

Dobar dan cure moje! Evo nas sa kontrole,480grama smo teški,25.5 smo dugi,vrtili se,mazili rukicama po licu,zjevali,i naravno ja sam 🤗curica💕

mono1111
    30. Listopad 2017. 10:20

Grazia,
    I meni je jedno vrijeme u 2.T bilo tako, ali kratko je trajalo, u 5 tt negdje, budila bi se po noci koliko bi me bolilo...
    Meni je prvih 12 tjedana bilo nesto prestrasno....znaci vrijeme se zaustavilo...uzas...nakon 12 tj mi malcice brze vrijeme ide, ali opet....uzas ! I ja svaki dan gledam taj kalendar,.neki put pogledam dva puta dnevno jer zabb i vidim isti dan i tjedan...tad bi si pucala u glavu...

ikyri
    30. Listopad 2017. 10:30

Čestitam Palčica...brzo u shoping :) 
    Mono ja odem na klokanicu da pogledam tracker jer zaboravim. Pamtim prvih 12 tj... i jako dobro cu znat zadnjih 5tj... jer je frka... Meni je pregled za tjedan dana a imam filing da sam jučer bila kod ginekologa.  

30. Listopad 2017. 11:18

mono1111

Grazia,
    I meni je jedno vrijeme u 2.T bilo tako, ali kratko je trajalo, u 5 tt negdje, budila bi se po noci koliko bi me bolilo…
    Meni je prvih 12 tjedana bilo nesto prestrasno….znaci vrijeme se zaustavilo…uzas…nakon 12 tj mi malcice brze vrijeme ide, ali opet….uzas ! I ja svaki dan gledam taj kalendar,.neki put pogledam dva puta dnevno jer zabb i vidim isti dan i tjedan…tad bi si pucala u glavu…

Hvala na odgovoru mono, nadam se samo da je to sve normalno. Moram čekati još duuugih 9 dana do pregleda.
    Ti možeš biti mirnija jer si prošla kritične tjedne.

Ana_Marija_2019
    30. Listopad 2017. 11:19

Uf, znaci nisam jedina kojoj vrijeme stoji. Valjda zato jer smo fokusirane na to i samo strepimo kad ce barem 1. tromjesecje proci pa kao bit ce lakse...
    Najgore mi je sto cekam i da pocnem govoriti ljudima, a najradije bi vec rekla barem onim blizima.

Ana_Marija_2019
    30. Listopad 2017. 11:21

Recimo, mama mi je dosta bolesna i u depri radi toga svega i bas bi je voljela obradovati, nista drugo je sad ne bi toliko razveselilo, a ne usudim se.

Katuska99
    30. Listopad 2017. 13:46

Hej curke, evo mene. Bila jucer u Lisinskom na Audiciji, smijala sam se do suza da me trbuh bolio 
    Ja se divim vama koji mozete tako dugo sutit za trudnocu. Mi smo bliznjima rekli cim je sece prokucalo, jer sam znala da bi mami u svakom slucaju rekla, i da se nedo bog nesto desi pa morala bi joj to rec. A ni sad ne govorimo svima, osim ak netko bas pita jesi trudna, necu rec ne 

nina1312
    30. Listopad 2017. 13:50

Mi smo odma nakon 8. tjedna rekli najbližima , a kako sam otišla i na bolovanje, tako su i vise manje svi saznali 😊

30. Listopad 2017. 14:27

Cure moje, imam pitanje za vas. Jeste postale ravnodusne na trudnice i drugu djecu u vasoj okolini otkako ste trudne? Dragi i ja smo jucer saznali da je jedna nasa prijateljica trudna, inace smo si dobri s njom i njenim muzem, druzimo se i sve. Moja jedina reakcija je bila: lijepo, i sta bi ja sad trebala?
    E srecom saznali smo to preko telefona haha pa se moje odusevljenje nije vidjelo, al nekako sam se osjecala glupo... Prije dok nisam imala svoju djecu obradovala bi se ko blesava i kad bi susjedina unuka bila trudna... A nekako me ni tudja djeca vise previse ne zanimaju, ono tipa kako su bebe slatke, buci buci.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.