Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    31. Listopad 2017. 07:58

Nece vam nista biti od pastete, ne preporuca se jer je ono laicki receno smece od hrane. I ja ju jedem kad mi se jede, isto argetu ko mono. Ne vidim opasnost u kupovnim i konzerviranim namirnicama, osim eto sto nisu najzdravije.

31. Listopad 2017. 08:06

Jutro cure! Evo i mene nakon sto godina! 
    Ja jedem sve najnormalnije kako sam jela i prije nego sam saznala da sam trudna. Ako krenem paziti sta se smije, sta ne smije, bila bih stalno gladna. 

Ja sam i dalje bez ikakvih simptoma (osim nabujalih i bolnih cica) sto me cak malo i zivcira, jer se onda stalno mislim jel stvarno sve u redu s bebom. Pregled mi je tek 08.11., ne mogu docekati, i meni vrijeme uzasno sporo prolazi. 

31. Listopad 2017. 08:08

E da, muci me jedino sto mi sad sve traperice smetaju u predjelu trbuha. Nije mi izbocen i vidljiv, nego sam stalno kao malo napuhana i jednostavno ne mogu normalno sjediti sa zakopcanim hlacama. A na poslu pretezno sjedim. Za bilo kakve trudnicke je jos puno prerano, jedino da stalno u haljinama hodam... 

kathryn
    31. Listopad 2017. 08:31

Happiness, tak i meni...samo cice koje zele eksplodirati, i svaki dan grcevi, koji put slabi i samo predvecer a koji put tokom cijelog dana...svi stalno na poslu pitaju dal imam mucnina, a ja odlicno! A ovo sto se tice hlace isto, ja sam zato i pitala prije par stranica kad cu vidjeti bas trbuscic jer me smetaju hlace, pogotovo ako obucem high waist jer nisam znala dal si zabrijavam il kaj....a sam po odg cura skuzila da je ipak prerano i da sam vjerojatno samo napuhnuta! 
    Ja pokusavam jesti sto zdravije, a ono...odem i u megic! Vjerujem da kad kazemo starcima da ce mama i sveki biti pune ideja sto se treba jesti  pa mozda meni daju koju! 

• KungfuMaca
    31. Listopad 2017. 08:42

Meni sve hlace smetaju od pocetka trudnoce, vec sam se od 7.tjedna otkopcavala, al evo, i dalje hodam u tim istim hlacama, samo sam si na one viseg struka stavila spajalice i gumice pa se tako zakopcavam, a ne na gumb. Nosim hlace, al bilo sta s tajicama/najlonkama mi je puno ugodniji izbor. Za trudnicke mi definitivno prerano, probala par u HM-u, svi ti preklopi za trbuh sam plesu oko mene. Ne da mi se trosit pare dok trbuh ne naraste i ne vidim otprilike kako/ koliko cu se debljati.

31. Listopad 2017. 08:48

Ja sam skuzila ako ne pojedem bas to nesto sto mi se jede da onda imam ocajne napadaje gladi, pa radje pojedem snitu kruha i pastete nego 17 drugih stvari iz frizidera. 

31. Listopad 2017. 08:52

kathryn, jesi ti dobila vec koju kilu? Ti i ja smo jednako trudne :) 
    Ja se stalno otkopcavam. Na poslu jos nisam rekla, ali je neki dan kolega zakljucio kako sam sigurna trudna, da sam zadnja 2 tjedna stalno vesela i raspolozena, kao skroz sam mu sumnjiva. 

31. Listopad 2017. 08:54

kaktus

Ja sam skuzila ako ne pojedem bas to nesto sto mi se jede da onda imam ocajne napadaje gladi, pa radje pojedem snitu kruha i pastete nego 17 drugih stvari iz frizidera.

E bas to! 

• ita87
    31. Listopad 2017. 09:02

Pastete i hrenovke ni inace bas ne jedem. Volim pastetu od tune i jela sam par puta u zadnjih mjesec dana. I fetu jednom. 
    Da bar mogu malo bolje pazit s hranom, ali eto ne ide mi bas. 
    Jedem svasta sta mi se jede.

• Elviramagistic
    31. Listopad 2017. 09:04

Cure mene su traperice smetale vec u 7 tt..nisam jednostavno mogla biti u njima ni sjediti ni nista

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.