Jutro :)) meni isto nakon pregleda jako ludovala dva dana i od onda puno rjede osjetim..jucer skoro nista
Jutroo. 😊 moja beba je stalno aktivna. Sad nema dana da je ne osjetim. Stalno nesto radi. Pratila sam bas jucer, cijeli dan lupka pomalo, al dok ja pricam onda me bas posteno opali. S time da se jucer ja mislim okretal il nesto slicno.. ugl 2min cca vrtil se.. u petak mi je pregled i sad me zivo zanima kak je okrenut. 🤔
url=https://lilypie.com]
Jutro cure! Meni isto vrijeme jako sporo ide, a većina vas je prošla ta kritična prva 3 mjeseca...
Mene stalno muče menstrualni bolovi, sinoć sam se probudila od tih silnih bolova. Srećom, ne traju dugo, ali je jako neugodno.
Jutroo. 😊 moja beba je stalno aktivna. Sad nema dana da je ne osjetim. Stalno nesto radi. Pratila sam bas jucer, cijeli dan lupka pomalo, al dok ja pricam onda me bas posteno opali. S time da se jucer ja mislim okretal il nesto slicno.. ugl 2min cca vrtil se.. u petak mi je pregled i sad me zivo zanima kak je okrenut. 🤔
Moja mala ti se jako kasno okrenula glavom dolje, tj vrtila se malo glava malo guza gore do valjda 36-37 tjedna, na prvom pregledu u trudnickoj je bila guzom prema dolje. A kad se zadnji put namjestala mislila sam da ce mi se trbuh raspast a ona da ce mi na usta izletit van. Tocno se sjecam sta sam radila i kakv je to osjecaj bio, zapravo ogroman pritisak iznutra.
Ja danas radim GUK profil, naravno da cijeli dan samo smisljam sta bi mogla jesti 😣
Inace mi uopce nije problem biti na toj dijeti, ali eto danas ko za vraga…Frajla vadis si doma sama krv?
Da. Nije bas sama, muz mi pomaze jer lose podnosim krv, ali opet mi je draza opcija nego lezati u bolnici.
Da ja isto vadim doma sama pa nosim na Vuk Vrhovec. Bas se spremam u srijedu vadit pa nosit u cetvrtak…
Jesi to vec radila ili ti je sada prvi puta?
Inace, nama se rekli da dan poslje nekog praznika bude ludnica tamo, pa tko ne mora da bilje radi neki drugi dan.
Danas uopce nije bila guzva, a svedno sam provela tamo sat vremena
Vec sam bila jednom i isto tako je trajalo oko sat vremena.. da i ja sam si razmisljala da mozda nije pametno nakon blagdana ici.. vidjet cu pa mozda radije u petak odnesem.. tebi je prvi put bilo danas? Joj meni to vadenje doma ufff, jedva istisnem dovoljno krvi za analizu...
I meni vrijeme kao da ne ide, cini mi se kao da ce ovo prvo tromjesecje trajati stoljecima... Gledam neki online kalendar trudnoce koji tocno izracuna koji ti je dan trudnoce, koliko jos imas itd. i cini mi se kao da mi je stalno isto 😱😱😱
Ja danas radim GUK profil, naravno da cijeli dan samo smisljam sta bi mogla jesti 😣
Inace mi uopce nije problem biti na toj dijeti, ali eto danas ko za vraga…Frajla vadis si doma sama krv?
Da. Nije bas sama, muz mi pomaze jer lose podnosim krv, ali opet mi je draza opcija nego lezati u bolnici.
Da ja isto vadim doma sama pa nosim na Vuk Vrhovec. Bas se spremam u srijedu vadit pa nosit u cetvrtak…
Inace, nama se rekli da dan poslje nekog praznika bude ludnica tamo, pa tko ne mora da bilje radi neki drugi dan.
Vec sam bila jednom i isto tako je trajalo oko sat vremena.. da i ja sam si razmisljala da mozda nije pametno nakon blagdana ici.. vidjet cu pa mozda radije u petak odnesem.. tebi je prvi put bilo danas? Joj meni to vadenje doma ufff, jedva istisnem dovoljno krvi za analizu…
Jesi probala ruku drzat pod vrucom vodom i onako pumpat saku, malo da prsti pocrvene i cirkulacija proradi, onda piknut i krv bi trebala ici puno puno bolje
Moja mala ti se jako kasno okrenula glavom dolje, tj vrtila se malo glava malo guza gore do valjda 36-37 tjedna, na prvom pregledu u trudnickoj je bila guzom prema dolje. A kad se zadnji put namjestala mislila sam da ce mi se trbuh raspast a ona da ce mi na usta izletit van. Tocno se sjecam sta sam radila i kakv je to osjecaj bio, zapravo ogroman pritisak iznutra.
Na zadnjem pregledu glavom je bio prema dolje. Ovaj put sigurno nece biti. Nema mira nikako. 🤣 eh a onda kad zaspi i bude mir neko vrijeme, onda sam u brigama ko i ostale cure. Hehe ☺
A vrijeme.. meni letiiii. Ja sam vec na polovici.. 🤣😍 🙊 jedva cekam da krenu nasi porodi i da primimo bebice. 😎🤗 poroda se ne bojim uopce, zapravo mu se bas veselim. 🙆
url=https://lilypie.com]
Vec sam bila jednom i isto tako je trajalo oko sat vremena.. da i ja sam si razmisljala da mozda nije pametno nakon blagdana ici.. vidjet cu pa mozda radije u petak odnesem.. tebi je prvi put bilo danas? Joj meni to vadenje doma ufff, jedva istisnem dovoljno krvi za analizu…
Da, prvi puta mi je. Meni ide ok kada stvarno dobro isprzim ruku u vreloj vodi, nasipam si u zdjelu vrucu koliko god mogu izdrzati i kad se malo navikne ruka onda naspem jos topliju. I stvarno treba bit 10 min. Navecer sam se zurila i drzala sam samo 5 min i jedva smo natiskali do 400. A poslje dorucka i rucka sam bas fino ugrijala i to je samo islo, mislim da sam mogla i po dvije epruvetice napuniti.
To ces sada morati do kraja T ici?
Kaktus i Frajla da moguce da sam prekratko drzala u vrucoj vodi.. uvijek negdje zurim pa cu sad probat bas kako su i rekli doslovno 10 min u vrucoj vodi jer se ovako bas namucim.. pa mislim da cu morati do kraja T, makar si ja svaki dan i sama doma mjerim i uvijek mi je dobar secer.. pitat cu ginekologicu na iducem pregledu,ali mislim da moram do kraja..
Sortiraj odgovore
Najstariji