Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mono1111
    30. Listopad 2017. 22:30

Mislim meni su djeca slatka, i ja trazim svoje prijateljuce neki put da mi posalju sliku njihovih beba ili djecice..ako ih dugo nisam vidjela....u drago mi je naravno, slatki su mi, ali ako se nisam zblizila s njima i povezala....onda mi to nije to.

Katuska99
    30. Listopad 2017. 22:54

Sad sam pojela snitu kruha s pastetom, i onda se sjetila da se pasteta ne preporuca,al nis sad ne moze bit jel?

• Elviramagistic
    30. Listopad 2017. 23:04

Katuska99

Sad sam pojela snitu kruha s pastetom, i onda se sjetila da se pasteta ne preporuca,al nis sad ne moze bit jel?

I ja jela pastetu danas..prvi put u trudnoci..uopce mi nije palo na pamet da nesmijem..ma nece biti nista sad od jedne pastete(nadam se)
    Mene danas sve boli..ja kada sjednem ne mogu se dici..prepone..leda..trtica..ma koma..a samo sam malo kupovala i duze hodala i stajala..ko stara bakica se sad osjecam

mono1111
    30. Listopad 2017. 23:25

Mislim znam da se ne preporucuju takvi proizvodi u T, ali da li je bas zabranjeno??
    Jer ja sam jela pastetu Argetu i vise navrata, za dorucak npr....

mono1111
    30. Listopad 2017. 23:27

Elviramagistic

Katuska99

I ja jela pastetu danas..prvi put u trudnoci..uopce mi nije palo na pamet da nesmijem..ma nece biti nista sad od jedne pastete(nadam se)
    Mene danas sve boli..ja kada sjednem ne mogu se dici..prepone..leda..trtica..ma koma..a samo sam malo kupovala i duze hodala i stajala..ko stara bakica se sad osjecam

Ja sam dns isla kod endokrin.sva sam se uspuhala. Kao da sam pred sam porod valjda, hahaha...jako se brzo umaram, i onda pocnem osjecati i pritisak u donjem dijelu trbuha....kad dugo sjedim, ledja me bole...ne jako, ali dovoljmo da ih osjecam !

• Elviramagistic
    30. Listopad 2017. 23:32

mono1111

Elviramagistic

Katuska99

Ja sam dns isla kod endokrin.sva sam se uspuhala. Kao da sam pred sam porod valjda, hahaha…jako se brzo umaram, i onda pocnem osjecati i pritisak u donjem dijelu trbuha….kad dugo sjedim, ledja me bole…ne jako, ali dovoljmo da ih osjecam !

Ja mislim da je to i do toga da vecinom lezim..pogotovo prvih 3 mjeseca..sada se recimo puno bolje osjecam i imam energije ali se brzo umorim i eto..kasnije sam kao prebita macka..

Frajla
    31. Listopad 2017. 07:05

Zasto se pasteta ne preporuca u trudnoci? Mislim, razumijem da to nije najzdravija hrana, ali to mi je u rangu hrenovki (koje mi btw. stoje na dijeti na popisu hrane koju mogu jesti) i ne vidim sta je to stetno (za trudnocu) u njoj. Pojela sam do sada jednu i budem opet kad mi se bude jelo.
    Za suho meso kuzim da je to prijesno meso i ne jedem koliko god da ga volim.

ikyri
    31. Listopad 2017. 07:16

Ja se ne zamaram tim stvarima jedem što mi se jede. Danas mi 1x krvari nos ... baš mi nije falilo. U prošloj mi je jako često krvario i na poslu i svigdje. Probudila bi se sa.krvavom.plahtom i sl. Ali tlak mi je bio viši cijelu trudnoću. 

ikyri
    31. Listopad 2017. 07:20

U prošloj teudnoci nisam jela tunu ni feta sir ni ništa....paštete i hrenovke normalno ne jedwm ali kedem kd mkrtadela do šunka do svega... Jučer aam navečer dobila takav napadaj gladi... Ali mene pol pinke kruha ne zasiti... pokušavam bar količinski malo smanjit ali neide nikako.

• Elviramagistic
    31. Listopad 2017. 07:50

A mi uskoro kod njegovih imamo kolinje i to ce biti i kobasica i svega a to ne smijem..jedino kuhane..hm..ali zato ce biti i čvaraka a to smijem ☻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.