Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    30. Listopad 2017. 17:06

ikyri

Ma ja se veselim kad netko zatrudni ali sam umorna.
    Nisu mi slatka djeca osim moja… Volim ljude samo ako mi animiraju ili nose djecu i imaju djecu koja ce to radit… od ljudi s djecom. I imam prijatelje koje znam 100 godina i svi imamo bebe i djecu i vecinom pricamo o životu i glupostima i ogovaramo se izravno u lice… nema skrivenog teksta … Svima je jasno da nikakva gluma supermajke ne dolazi u obzir. Jer se znamo jako dugo

Ja uopce nisam voljela da mi neko nosi malu, osim muza... Pogotovo teta, svekrva i tako, neki poznanici i daljnja familija, dizala mi se kosa na glavi i jedva sam cekala da zaplace da ju neko od nas dvoje preuzme. A pogotovo svekrva, uvijek ju je il onako histericno cupkala ili ju je balila po licu, imam traume jos danas od toga.
    Mala je stvarno mirna bila, nije bila dijete koje trazi na ruke previse, voljela je zveckice i biti na trbuhu i promatrat sta se desava, i onda neko dodje i uzme ju i ona poludi... 

30. Listopad 2017. 17:14

Ispadam totalni psiho... Ne veselim se tudjim trudnocama, nisam luda za tudjim djecom, ne volim da neko moju nosi... Ikyri vec radi moj psiholoski profil, nasla one svoje strucne terminologije koliko hoces, ono patologija teza... 

ikyri
    30. Listopad 2017. 18:02

Ma ima dana kad bi je zaljepila na zid samo da su mi ruke slobodne na 5 min. Ali to je tamo razdoblje nakon 4 mj. Uh nikako bit sama ...nikakve zvečke.. samo da ju je nosit i vozit ... 
    Ah sama si si dala naziv kaktus... to sve o tebi govori... hahahahahahah

30. Listopad 2017. 18:14

kaktus je jedina biljka koja mi je prezivjela duze od mjesec dana haha

Palčica0306
    30. Listopad 2017. 19:30

Honey

Meni vrijeme sporo ide ali nekako sam se sad fokusirala da isčekujem neke bliže stvari da mi lakše prođe. Npr. danas novi nalaz urina, ujutro sam ga išla dati, nije bio prvi, nadam se da nije ni morao biti jer nije za urinokulturu. Sutra isčekujem nalaz brisa (neznam kojeg), nadam se da će biti ok, u srijedu će mi goditi slobodan dan, groblja smo riješili za vikend pa ćemo obići samo upaliti svijeće. A u petak isčekujem popiti zadnju tabletu ovog odvratnog antibiotika i onda punim 9tt. I eto ješ tri i u 12.-tom smo!!! Ja nemam nikakve menstrualne bolove hvala bogu, al se nadam i da se sve razvija kako treba.
    Palčica čestitam na curici, koliko se sjećam ni ti nisi imala mučnine/povraćanje? I ja bi rado curicu
    Mi još nismo rekli, samo ja mojoj kumi i dragi svom kumu, jer smo im obećali da će oni znati odma poslije nas. Vidjet ću kad ću reći roditeljima, neznam još.
    Jessy, nadam seda će se mama oporaviti i ja bi joj rekla ako imaš takav osjećaj.

Nikakve simptome trudnoće,nikakve mućnine,malo kiselina ali sam skontala kako to riješiti🤗maksimalno do 18:30 jest jer se poslije toga teško hrana probavlja

mono1111
    30. Listopad 2017. 20:46

Ja posto radim s djecicom ( vrtickom ) jako sam vezana za njih....ali za drugom djecom, od prijateljica ili sl.nisam luda....
    Ne znam....vezem se za " moju djecu " a ostala su mi onak...bzvz, mozda glupo zvuci sad, hahhahhah, ali s mojima sam bas super odnos stekla, i druga djeca mi nisu napeta :), hahah

• ita87
    30. Listopad 2017. 20:58

Meni su djeca slatka, skoro sva haha
    Ali otkad sam trudna, moji necaci su mi jos drazi. 
    Moja sestra vec godinama navaljuje kad cu vise zatrudnit, da su sve njene cure tete a samo ona ne haha
    Tako da cu uskoro klincima reci da ce teta imat malu bebu, i da odu reci mami da ce postati teta 😀😀😀
    Samo da joj ja direktno ne kazem trudna sam hahah jer ce me zadavit zasto sutim tak dugo. 

Ana_Marija_2019
    30. Listopad 2017. 21:05

Pa ja isto ne kuzim kako mozete sutiti do pola trudnoce, ja bi do tada vec svima rekla!! 😁😁😁

• ita87
    30. Listopad 2017. 21:24

Ma ja sam vec pisala da mi se ne da jos govorit,pa da me maltretiraju ne smijes ovo, ne smijes ono bla bla.
    I ne da mi se odsad pa nadalje stalno pricat o trudnoci s ljudima. A posto se dosad nije vidjelo...
    Doduse, otkad sam na godisnjem, mislim da sam dobila par kila i malo je iskocio trbuh pa cemo vidjet kako dalje. Svakako ne bi htjela da me netko pita jesi ti trudna 😀 budem rekla, polako 😀😀

30. Listopad 2017. 22:00

Pocela sam sve vise primjecivat velike propuste u odgoju kod druge djece, ne kazem da je moje savrseno niti da sam ja savrsena majka, daleko od toga, ali i stvari gdje smo uvidjeli da smo krivo postupili nekako to pokusavamo ispraviti. Recimo alergic a sam na razmazene klince, ono da se prekenjavaju za svaku sitnicu koja nije po njihovom i da roditelji odma moraju zatitrat da se to ispravi. Uzasno mi je to za vidjet. Ili recimo kad klinci udaraju roditelje, psuju i slicno... Jezim se na to

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.