Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MiuMau
    30. Listopad 2017. 14:35

Sad imas svoje pa tuda nisu zanimljiva... 😂
    Ja sam sad tek sretna kad mi netko kaze da je trudan... mi smo jako dugo pokusavali, pa hrpa pretraga, pa potpomognuta... a ko za klinac svi u tom periodu ostajali trudni oko mene i jako sam tesko to prihvacala, mislim htjela sam bit sretna zbog njih, ali jako me boljelo sto ja nisam mogla... pogotovo kad bi mi netko rekao da im se omaklo... tulila bi tri dana doma... 😏

ikyri
    30. Listopad 2017. 14:38

Ma to je sve normalno. Ja sam skužila da mame koje su nedavno gotove sa rađanjima i tom pričom jedva kažu čestitam ... I samo zna bit ljubomore malo. Ona je već rodila troje i ja sam sad trudna... pa što sam ja sad bitnija od nje. Nitko joj danas ne dolazi čestita što ih je rodila... Imam troje susjeda što imaju dvoje djece ali istog spola i sad vidiš da im je kao drago... ali nije baš.

30. Listopad 2017. 14:43

Ma bas sam se kasnije glupo osjecala, kazem i muzu da su mi jako dragi oboje, zena je ful ok, i sve, al bas sam ravnodusna ostala...
    Cudno uglavnom, al valjda hormoni il koji klinac... A to sto mi druga djeca nisu zanimljiva haha mislim da je to u mamama problem, one sto se moraju nadmetat, njihovo je il pametnije il bolje il ljepse ili je njima teze nego meni pa ja nemam pojma kako je njima... Uzas

Honey
    30. Listopad 2017. 14:46

Meni vrijeme sporo ide ali nekako sam se sad fokusirala da isčekujem neke bliže stvari da mi lakše prođe. Npr. danas novi nalaz urina, ujutro sam ga išla dati, nije bio prvi, nadam se da nije ni morao biti jer nije za urinokulturu. Sutra isčekujem nalaz brisa (neznam kojeg), nadam se da će biti ok, u srijedu će mi goditi slobodan dan, groblja smo riješili za vikend pa ćemo obići samo upaliti svijeće. A u petak isčekujem popiti zadnju tabletu ovog odvratnog antibiotika i onda punim 9tt. I eto ješ tri i u 12.-tom smo!!!  Ja nemam nikakve menstrualne bolove hvala bogu, al se nadam i da se sve razvija kako treba.
    Palčica čestitam na curici, koliko se sjećam ni ti nisi imala mučnine/povraćanje? I ja bi rado curicu  
    Mi još nismo rekli, samo ja mojoj kumi i dragi svom kumu, jer smo im obećali da će oni znati odma poslije nas. Vidjet ću kad ću reći roditeljima, neznam još.
    Jessy, nadam se da će se mama oporaviti i ja bi joj rekla ako imaš takav osjećaj.

Honey
    30. Listopad 2017. 14:49

kaktus

Cure moje, imam pitanje za vas. Jeste postale ravnodusne na trudnice i drugu djecu u vasoj okolini otkako ste trudne? Dragi i ja smo jucer saznali da je jedna nasa prijateljica trudna, inace smo si dobri s njom i njenim muzem, druzimo se i sve. Moja jedina reakcija je bila: lijepo, i sta bi ja sad trebala?
    E srecom saznali smo to preko telefona haha pa se moje odusevljenje nije vidjelo, al nekako sam se osjecala glupo… Prije dok nisam imala svoju djecu obradovala bi se ko blesava i kad bi susjedina unuka bila trudna… A nekako me ni tudja djeca vise previse ne zanimaju, ono tipa kako su bebe slatke, buci buci..

A nemam još djece pa ti neznam odgovoriti. Ali evo, mene i dalje strašno vesele trudnice oko mene, i stalno visim i na temi trudilica, i veselim se plusićima ko da su moji. Malu djecu sam oduvijek voljela, i nekako se uvijek zagledaju u mene i zezamo se pogledima, valjda sam im zanimljiva jer imam velike oči  

Ana_Marija_2019
    30. Listopad 2017. 15:02

Ja se sad vise razveselim kad cujem da je netko trudan jer odmah pomislim kako cu imati drustvo za razgovore i izmjenu iskustva 😁
    Prije me to i nije nesto pretjerano odusevljavalo, niti sam razmisljala o tome. U biti, kad su mi neke frendice ostale trudne sam bila sretna radi njih, ali i tuzna malo jer sam znala da se vise sigurno necemo toliko vidati i da jednostavno necemo biti u istoj fazi zivota, sto se pokazalo tocnim.
    A djecu nemam niti sam neki tip koji se rastapa na djecu, osim naravno na svoje buduce 😂😂😂
    Radila sam s djecom pa sam ih mozda i radi toga naviknula gledati na drugi nacin.

Katuska99
    30. Listopad 2017. 15:07

Kaktus ja isto nemam svoju djecu pa ne znam, ali radim u vrticu pa obozavam i svu tudju djecu. Na bolovanju sam i vec ludim kak mi fale 
    Iako mi frendice oko mene imaju djecu,ni jedna nije planirala i desilo se od prve plus sam svakoj bila kuma na svadbi , jedina sam ja imala spontani, ali nisam osjecala nes cudno prema njima zbog tog, samo sam sebe zalila hehe 
    Mene jedino zivcira kad vidim da rade neke vece greske u odgoju, pa trpim da n
    e kazem nesto.. ipak nekad ne mogusutit

Katuska99
    30. Listopad 2017. 15:08

Honey sretno s nalazima, sugurna sam da bude sve bilo ok!! 

ikyri
    30. Listopad 2017. 15:15

Ma ja se veselim kad netko zatrudni ali sam umorna. 
    Nisu mi slatka djeca osim moja... Volim ljude samo ako mi animiraju ili nose djecu i imaju djecu koja ce to radit... od ljudi s djecom. I imam prijatelje koje znam 100 godina i svi imamo bebe i djecu i vecinom pricamo o životu i glupostima i ogovaramo se izravno u lice... nema skrivenog teksta ... Svima je jasno da nikakva gluma supermajke ne dolazi u obzir. Jer se znamo jako dugo

ikyri
    30. Listopad 2017. 16:37

Danas baš umirem od boli. Sva sam nikakva. Kičma...prepone... sve... Pomaže li išta vama? Netko je spomenuo masažu neku. Mene strah ako me netko grublje takne da cu se raspast. Ima kakvih gelova ili masti da se smiju u trudnoći stavljat?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.