Tnx cure,
Mislim da pise na netu da se prilikom uclanjenja dobije poklon....ako me pamcenje sluzi...
Mislim da ih na blagajni moras podsjetit, nije bas da su ljubazne. Barem one na jankomiru. Kad god sam bila neke su napuhane.
I da, nisam dobila zgaravicu spavala ko beba
Ja danas radim GUK profil, naravno da cijeli dan samo smisljam sta bi mogla jesti 😣
Inace mi uopce nije problem biti na toj dijeti, ali eto danas ko za vraga...
Tnx cure,
Mislim da pise na netu da se prilikom uclanjenja dobije poklon….ako me pamcenje sluzi…
Mi smo isli u Bubamaru samo gledat kolica i kinderbete.znaci nisam nista kupila. Uclanila se i dobila poklon. Njihovi kuponi, popusti, duda, pelene, carapice i gace mrezaste za mene. 🤔 mislim da je to sve. 😊
url=https://lilypie.com]
Cure, gdje ste radile urinokulturu? Kako to ide? Tnx unaprijed na odg!
Ja sam u svom domu zdravlja radila
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Mikrobiologija. Ja u svom maticnom domu zdravlja nemam mikrobiologiju ali imam dva kvarta dalje, pa s uputnicom tamo odnesem. Ako si iz zagreba provjeri koji domovi zdravlja imaju mikrobiologiju ili odnesi na andriju stampara u mirogojsku
KungFu,
Znam da rade u Baruna Filipovica...tamo ja nosim briseve i ostalo....ali na svakoj Mikrobiplogiji...
Bas cu pitati za Bubamaru kad cu biti u prolazu....planiram i kupiti onaj jastuk...pa mozda tada...
Najbolje su mi te koje te poklone kao iz svog dzepa daju :///
Sortiraj odgovore
Najstariji