Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mono1111
    29. Listopad 2017. 09:25

Tnx cure,
    Mislim da pise na netu da se prilikom uclanjenja dobije poklon....ako me pamcenje sluzi...

29. Listopad 2017. 10:28

Mislim da ih na blagajni moras podsjetit, nije bas da su ljubazne. Barem one na jankomiru. Kad god sam bila neke su napuhane.

I da, nisam dobila zgaravicu  spavala ko beba

Frajla
    29. Listopad 2017. 10:52

Ja danas radim GUK profil, naravno da cijeli dan samo smisljam sta bi mogla jesti 😣 
    Inace mi uopce nije problem biti na toj dijeti, ali eto danas ko za vraga...

Ena @
    29. Listopad 2017. 11:57

mono1111

Tnx cure,
    Mislim da pise na netu da se prilikom uclanjenja dobije poklon….ako me pamcenje sluzi…

Mi smo isli u Bubamaru samo gledat kolica i kinderbete.znaci nisam nista kupila. Uclanila se i dobila poklon. Njihovi kuponi, popusti, duda, pelene, carapice i gace mrezaste za mene. 🤔 mislim da je to sve. 😊

url=https://lilypie.com]

• KungfuMaca
    29. Listopad 2017. 12:58

Cure, gdje ste radile urinokulturu? Kako to ide? Tnx unaprijed na odg!

little baby
    29. Listopad 2017. 13:18

KungfuMaca

Ja sam u svom domu zdravlja radila

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

29. Listopad 2017. 13:31

KungfuMaca

Mikrobiologija. Ja u svom maticnom domu zdravlja nemam mikrobiologiju ali imam dva kvarta dalje, pa s uputnicom tamo odnesem. Ako si iz zagreba provjeri koji domovi zdravlja imaju mikrobiologiju ili odnesi na andriju stampara u mirogojsku

mono1111
    29. Listopad 2017. 14:12

KungFu,
    Znam da rade u Baruna Filipovica...tamo ja nosim briseve i ostalo....ali na svakoj Mikrobiplogiji...
    Bas cu pitati za Bubamaru kad cu biti u prolazu....planiram i kupiti onaj jastuk...pa mozda tada...
    Najbolje su mi te koje te poklone kao iz svog dzepa daju :///

29. Listopad 2017. 19:43

Proljetnice moje opet spavaju... Ili su na facebooku? 

Veja
    29. Listopad 2017. 20:04

Vjerojatno spavaju i na fejsu je zatisje.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.