Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Honey
    29. Listopad 2017. 22:26

mono1111

Blago vama kojima vrijeme leti…meni stoji na mjestu..lupala bi glavom u zid !

I meni stoji na mjestu. Jedva cekam da prode jos bar ta 4 tj.da predem tu "ranu trudnocu". Znam da je do tad najveca mogucnost za spontani. Ili se trudnoca razvije kako treba, ili se dogodi spontani. 

• Elviramagistic
    29. Listopad 2017. 22:29

Meni vrijeme stoji..ono dan po dan bas sporo mi ide ali onda pogledam unatrag i uf vec sam u 20-om tt

29. Listopad 2017. 22:35

Meni tako tako, nekad se u danu iskreno ni ne sjetim da sam trudna. Ponekad sam si od jutra trudna, nekad se sjetim kad legnem navecer i muz stavi ruk na trbuh il kad se otusiram pa si vidim trbuh u ogledalo... Imam oko male dosta obaveza, a i bas uzivam ful u njoj, iz dana u dan ju gledam kako sve vise i vise napreduje i svaki dan ima barem jednu ili dvije nove rijeci, ono raste ti pred ocima. 
    A ova i prosla trudnoca, ma neusporedivo, ko dva totalno razlicita psihofizicka stanja, dvije razlicite stvari... Valjda je to tako normalno

ikyri
    30. Listopad 2017. 06:35

Dobro jutro radni narode... Kako smo? 
    Ja malo osnetim bebu malo ne i to u razmacima od dan do dan i pol i sad je vec prošao cijeli dan i ako danas ne skužim ništa  cu krenut paničarit. Je nekome slično?

ikyri
    30. Listopad 2017. 06:56

kaktus

Meni tako tako, nekad se u danu iskreno ni ne sjetim da sam trudna. Ponekad sam si od jutra trudna, nekad se sjetim kad legnem navecer i muz stavi ruk na trbuh il kad se otusiram pa si vidim trbuh u ogledalo… Imam oko male dosta obaveza, a i bas uzivam ful u njoj, iz dana u dan ju gledam kako sve vise i vise napreduje i svaki dan ima barem jednu ili dvije nove rijeci, ono raste ti pred ocima.
    A ova i prosla trudnoca, ma neusporedivo, ko dva totalno razlicita psihofizicka stanja, dvije razlicite stvari… Valjda je to tako normalno

Ja sam u prvoj trudnoci ignorirala trudnocu jako dugo. Tamo do 24tj. kad sam.odlučila otić na komplikacije. Tada sam kao bila trudna ali i to mi je bio stran pojam, nisam razmišlaja kako će beba izgledat ... ni kakva će bit... Samo da preživimo porod...a beba nakon...što ću inkako ću s bebom... strah ogromni, duplo sam više pazila što jedem što pijem...itd. Sad ne pazim što jedem... jako sam vec vezana za bebu i kako ce ona izgledat. Porod mi je jedan bolni dan u cijeloj priči.

• Ivancica09
    30. Listopad 2017. 07:32

Jutro cure.. ja sam sad toliko zaokupljena sa svojom malom da zaboravim da sam trudna.. ova druga trudnoca mi je totalno drugacija,vise sam uzivala u prvoj.. kako bi moja ginekologica rekla to je zato jer ste sad prvenstveno mama a onda ste bili samo trudnica..
    Ugl poroda se sad bas bojim vise nego prvi put 

30. Listopad 2017. 07:51

Ja prvi put kad sam ugledala dvije crtice i pokazala muzu prvo smo se rasplakali oboje a onda se ostatak dana smijuljili ko dvoje klinaca... Zapravo smo se smijuljili tjednima dok nismo svojima obznanili.
    Ovaj put sam ugledala crtice, opet se oboje rasplakali, zagrlili, popili kavu i svako krenuo svojim putem haha... Bas drugacije, tocno tako kako Ivancica kaze, tad sam samo trudnica bila, a sad sam mama pa onda sve ostalo

ikyri
    30. Listopad 2017. 08:04

Da trenutno nemam čokolade po pol stana i baby tv na televiziji...nebi ni skužila da sam mama. 😂😂😂 Sad se moramo.ic spremat i na ljulju (ljuljačku) jer ce plakat dok ne povrati ili se umori i zaspi...to joj je nova fora. Kosa mi je masna za popizdit... Nemam skoro čiste majcice jer šta god stavim na sebe se zaprlja u 2 sec. Potrošim dnevno pol šume u ubrusima i vlažnim maramicama... Stan ne čistim do popodnevnog spavanja jer spremanje za njom je nemoguća misija...bolje pazim gdje hodam. Trenutačno razmišljam da li se stignem otuširat na brzaka... 

MiuMau
    30. Listopad 2017. 08:14

Ikyri moji intervali javljanja/ne javljanja bebe su jos duzi... znaju bit po 3-4 dana da ju ne osjetim, ili mi se mozda potkrade da ne skuzim... sad nakon pregleda sam ju doslovno konstantno osjetila dan i pol, petak i subotu... od nedjelje skoro pa nis... 
    Zvat cu danas privatnicu i idem kod nje s muzem podruzit se sa svojom bebom na miru... 😁

Frajla
    30. Listopad 2017. 08:29

Ivancica09

Frajla

Ivancica09

Frajla

Ja danas radim GUK profil, naravno da cijeli dan samo smisljam sta bi mogla jesti 😣
    Inace mi uopce nije problem biti na toj dijeti, ali eto danas ko za vraga…
    Frajla vadis si doma sama krv?

Da. Nije bas sama, muz mi pomaze jer lose podnosim krv, ali opet mi je draza opcija nego lezati u bolnici.

Da ja isto vadim doma sama pa nosim na Vuk Vrhovec. Bas se spremam u srijedu vadit pa nosit u cetvrtak…

Jesi to vec radila ili ti je sada prvi puta?
    Inace, nama se rekli da dan poslje nekog praznika bude ludnica tamo, pa tko ne mora da bilje radi neki drugi dan.
    Danas uopce nije bila guzva, a svedno sam provela tamo sat vremena

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.